Gebeliğe Hazırlık Hiç hamile kalamayanlara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic duymamistim clife bir bakim
Bu ay doktoru birakip kendim yediklerime dikkat etmek istiyorum acikcasi cok kur denedim ise yarayan birsey cikmadi bulursam burda baslarim clife a d a
Canim yumurtaların icin sana bisey onermek istiyorum her gün
avakoda yarisı
Mutlaka omega 3
L arginine - Co10 - selenyum bulunan multivitamin

Canim yumurtaların icin sana bisey onermek istiyorum her gün
avakoda yarisı
Mutlaka omega 3
L arginine - Co10 - selenyum bulunan multivitamin
Avokado yiyorum ama digerlerini duymamistim
Off omega 3 icemiyorum esimde zorluyor ama kokusu mahvediyor beni
Super multivitaminede basliycam

farkli marka deneyin derim ben sports research marka iciyorum hem kaliteli hem sifir koku. Birde icemiyorsaniz hafta da duzenli 2 kez balik yemeye calismak lazim ama ton baligi gibi derin su baligi olmamali.

farkli marka deneyin derim ben sports research marka iciyorum hem kaliteli hem sifir koku. Birde icemiyorsaniz hafta da duzenli 2 kez balik yemeye calismak lazim ama ton baligi gibi derin su baligi olmamali.
Bu ay guzel beslenmeyi deniycem soylediklerinizi tek tek uyguluycam infolic combiyle birlikte bunlarida basliycam Evet cocuk icin balik yemeye raziyim 🙈

Onlari daha önce kullanmadiysan eger harika umut var demektir bunlara mutlaka basla solgarin omega 3 nu kullanıyorum ben hiç koku tad yok
Sebi bebi diye youtuber var onu yaz tup bebek tedavisi sebi bebi diye onun kullandığı vitaminleri falan incele hepsi harika 1 ayda etkisi fark ediliyor

Onlari daha önce kullanmadiysan eger harika umut var demektir bunlara mutlaka basla solgarin omega 3 nu kullanıyorum ben hiç koku tad yok
Sebi bebi diye youtuber var onu yaz tup bebek tedavisi sebi bebi diye onun kullandığı vitaminleri falan incele hepsi harika 1 ayda etkisi fark ediliyor
Oh supermis bilmiyordum multivitaminin ise yaradigini bakim bir arastiriyim

Canim esine bakildi mi ?
Burada ki herkesle ortak bir derdimiz var hepinizin kalbinizde ki sıkışmayı biliyorum bunu ancak yaşayan bilir.
Allahım dualarımızı kabul etsin insallah
Evet bakıldı. Onda da bi sıkıntı çıkmadı. Amin inşaallah

Bir buçuk seneden fazladır bende de hiç olmadı. Eşimde varikosel varmış, ameliyat gerekli. Onu da kilo yüzünden yapmadı doktor. Daha bekliyoruz bakalım.
Esiniz ameliyat olduktan sonra Allahin izniyle hemen olabilir 🌸 en yakinım eltim de baya bekledi cocuk icin kaynımda varikosel cikti ameliyat olduktan sonraki ay hamile kaldi 😍

Esiniz ameliyat olduktan sonra Allahin izniyle hemen olabilir 🌸 en yakinım eltim de baya bekledi cocuk icin kaynımda varikosel cikti ameliyat olduktan sonraki ay hamile kaldi 😍
İnşallah, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. )) Bakalım kilo verelim de girelim ameliyata ))

2016'dan beri sebepsiz şekilde olmuyo canım, tüp bebek denedik herşey çok iyi gitmesine rağmen sonuç yine olumsuz oldu.. Bir vakti vardır diyoruz yaş da geçiyor..

2016'dan beri sebepsiz şekilde olmuyo canım, tüp bebek denedik herşey çok iyi gitmesine rağmen sonuç yine olumsuz oldu.. Bir vakti vardır diyoruz yaş da geçiyor..
biraz daha sabretmemiz gerekiyor sanırım. 🥺Kaçıncı denemeniz sizin?

X