- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 35
- Konu Sahibi minicivcive
Pkos’a nasıl etki eder hiç bilmiyorum. Araştırmak lazım.Benim de 3.5 yıldır olmuyor Pkos var clife çok duydum ama bi türlü cesaret edemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pkos’a nasıl etki eder hiç bilmiyorum. Araştırmak lazım.Benim de 3.5 yıldır olmuyor Pkos var clife çok duydum ama bi türlü cesaret edemedim
Bilmiyorum ki canım aslında ben ilaçsız yumurtlama da çatlama da görüyorum testlerle düzenli adet de görüyorum bana pkonun bir etkisi olduğunu sanmıyorum sadece yumurta sayım fazla e bu da gebelik için daha çok dans demek. Kısmet ya olmuyor babaannem çabalamayla çarık yırtılmaz dermiş aynen öyle millet istemeden hamile kalıyor ben bu kadar zamandır deniyorum olmuyorPko için yapılacak bir şey yok mu peki ? Benim de 1 ay pko görünümü gördü doktor. O zaman klomen kullanmıştım. Cyclo verdi hepsi geçmişti.
Yaa herkese iyi gelmiyor demek femerayada cok iyi diyorlar umarim olur ben gonal f le basladim cok igne denedim ama bir kere buyutup catlatmayi basardik maalesefKlomen bana hiç iyi gelmedi. Hormonlarımı alt üst etti. Bünyem çok hassas diye düşünüyorum. Önce dedim minnacık bişey bu ne yapabilir? Bir haftadan sonra kasık batması bulantı olmayan şey kalmadı. Femara için daha iyi diyorlar. Onu da hiç kullanmadım.
evet macun gibi ben kendinden kaşıklı aldım. Kaşığın içinde macun yiyorsun atıyorsun sonra kaşığı :)
Inşallah canım benim 7 gün geçti kaset test negatif cıktı kan daha veremedim bilmiyorum inşallah vardırAllah hepimize ismin gibi hayatımızın mucizesini nasip etsin.
Benim eşim her zaman demek ki bizimki tüp bebekle olacak neden kendini her ay yıpratıyorsun der pandemi dolayısıyla devlette yaptıracağımız tüp bebeğe bir türlü başlayamadık inşallah Nisan gibi olacak yani demek ki seninki de tüp bebekle olmuş yeniden tüp bebeğe başla napalım bizim de kaderimiz böyleymişKonu başlığını görünce bir iki kelime yazmak istedim oniki sene önceki tüp bebek deneyimimiz ile oluşan gebelik haricinde yani çocuklar doğduktan sonraki 12 sene hiç korunmadim ama kendiliğinden gebelik elde edemedik
Bir senedir yeniden doktor ilaç başladık ama yine olmadi
Geçen sene martta denedim canim olmadi 3 aydında femera deniyoruz yine olmadi çok şükür ne diyelimBenim eşim her zaman demek ki bizimki tüp bebekle olacak neden kendini her ay yıpratıyorsun der pandemi dolayısıyla devlette yaptıracağımız tüp bebeğe bir türlü başlayamadık inşallah Nisan gibi olacak yani demek ki seninki de tüp bebekle olmuş yeniden tüp bebeğe başla napalım bizim de kaderimiz böyleymiş
İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinGeçen sene martta denedim canim olmadi 3 aydında femera deniyoruz yine olmadi çok şükür ne diyelim
Insallah sizinki tutar. Korumalarına rağmen çocuk sahibi olurlar ya herşey nasip iste bunca sene birkez olsun tutmadi
Hep gecikir mi böyle ? Bazen testler bozuk çıkabiliyor.Amin
Inşallah canım benim 7 gün geçti kaset test negatif cıktı kan daha veremedim bilmiyorum inşallah vardır
Çocuklar derken ikiz mi ?Konu başlığını görünce bir iki kelime yazmak istedim oniki sene önceki tüp bebek deneyimimiz ile oluşan gebelik haricinde yani çocuklar doğduktan sonraki 12 sene hiç korunmadim ama kendiliğinden gebelik elde edemedik
Bir senedir yeniden doktor ilaç başladık ama yine olmadi
Yok iki gün gecikirdi o yüzden pek umutluyuz bakalım nasıl kısmetHep gecikir mi böyle ? Bazen testler bozuk çıkabiliyor.
Evet canim 12 yaşındalar onlar doğduktan sonra hiç korunmadikÇocuklar derken ikiz mi ?
Bana da önce hiçbi sorun yok dediler sonra pco oldugunu öğrendim benim de adetim düzenli, kilo problemim yok ve tedavisiz hamile kaldım. Yumurta geliştirici kürler macun vs kullandım umutsuz olmayın3 yıl 4 aydır hiç bir şekilde hamile kalamadım ve sorun yok pko dedi son doktor aöa adetim düzenli
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım sana da hayırlı olsunBana da önce hiçbi sorun yok dediler sonra pco oldugunu öğrendim benim de adetim düzenli, kilo problemim yok ve tedavisiz hamile kaldım. Yumurta geliştirici kürler macun vs kullandım umutsuz olmayın
Şimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
Mutsuz hissetme kuzum ben varım 4 yıldır hiç kalamadım 4 aşılama oldu tık yokŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
ALLAH razı olsun canım yok sebebi canımAllah yardımcımız olsun. Hiç bir sebebi yok dimi sizinde?
Canim esine bakildi mi ?Allah nasip etsin hepimize. Ben baya takviye kullandım, Hsg çekildim. Doktor doktor gezdim bir sebep bulunamadı.