- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 35
- Konu Sahibi minicivcive
Allah yardımcımız olsun. Bize annelik duygusunu nasip etsinYalnız değilsin 2 yıl oldu benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcımız olsun. Bize annelik duygusunu nasip etsinYalnız değilsin 2 yıl oldu benimde
Benim 11 ay oluyor.8 ay oldu, yalnız değilsin. Senin ne kadar oldu ?
Allah nasip etsin hepimize. Ben baya takviye kullandım, Hsg çekildim. Doktor doktor gezdim bir sebep bulunamadı.Benim de 20 ay oldu hâlâ gebelik olmadı
Allah hepimize ismin gibi hayatımızın mucizesini nasip etsin.Ben bende senin gibi hissediyorum cnm
Ah o kadar doğru ki söylediklerin. Ama gel de içimdeki bu sabırsız duyguya anlat. Rabbim şimdiye kadar ne istedim de vermedi diye düşünüyorum bazen. Zamanı var diyorum. Ama bir an bu düşünce kayboluyor. Ve umutsuzluğa mutsuzluğa düşüyorum. Sen bize dua et. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Gebelik olusmamasini birsrylere baglamayin canlarim benimmmm Rabbim tez zamanda yuzlerinizi guldursun Rabbim kucaklarinizi doldursun bende bildigim pek bir sorun da yoktu adet gecikmeleri 1-2 gun disinda 6 ay denedik olmadiii ama bir sorun var diye dusunmedim Rabbim ne zaman vericegini biliyor dedim rizki olan dunyaya gelir dedim 1 damla spermden anne rahmine bebek dusuren Rabbim kimsenin gozunu yasli Birakmasin duaya sarilalimmm sadeceee caresizlik yok umutsuzluk yok gam keder yok ALLAH var isteyin seccadede isteyin ellerinizi acip isyerseniz Rabbim comerttir verir InseALLAH
Benimde sebepsiz.Ben varım...neden kalamadığımı da bilmiyorum sebepsiz galiba ya da sebebi var ben bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun. Tüp denediniz mi ?Yalniz degilsin 3 yil oldu yapmadigim cok az sey kaldi sanirim
Ah bu tıksızlık bizi mahvetti. :)Bende aynı durumdayım 1 senedir tık yok malesef
Amin inşaallah herkes stres yapma diyor ya mümkün mü bu ara bunu sorguluyorum. Her ay bi beklenti içine giriyoruz. Adet öncesi ayrı bi sendrom adet günü ayrı. Yumurtlama zamanı bi haller. Kadınlık zor ya.Bende varım 3 sene 3 ay oldu ilk zamanlar çok stres yaptım çok üzüldüm ağladım hep sorun bende diye düşündüm ama olmadı. Son zamanlarda hep dua ediyorum elimden geldiğince stres yapmamaya dikkat ediyorum ve inanıyorum bugün değil belki ama bir gün olacak inşaAllah. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın gönül dileklerimiz hayırlı zamanda hayırlısıysa gerçekleşsin
Suan tup deneyzmiyoruz en son ovitrelle denedim bu ayda deniycektim yumurtalar buyumemis maalesefAllah yardımcımız olsun. Tüp denediniz mi ?
Bir çaresi olan bir sebebi olsun bir hastalık çıksın diye içimden geçirirken kendimi yakalıyorum bazen2 yildir sebepsiz olmuyor
Ya clife kullandınız mı? Ben hiç yumurtam büyümüş mü diye kontrol ettirmedim ama onu kullanınca hep kasıklarımda ağrı oluyor. Tüm yumurtlama belirtilerini aşırı gösteriyor vücudum. Büyüten o diye düşündürüyor beni.Suan tup deneyzmiyoruz en son ovitrelle denedim bu ayda deniycektim yumurtalar buyumemis maalesef
Allah şifanızı versin. Ameliyattan sonra olur inşaallah.Bir buçuk seneden fazladır bende de hiç olmadı. Eşimde varikosel varmış, ameliyat gerekli. Onu da kilo yüzünden yapmadı doktor. Daha bekliyoruz bakalım.
Hic duymamistim clife bir bakimYa clife kullandınız mı? Ben hiç yumurtam büyümüş mü diye kontrol ettirmedim ama onu kullanınca hep kasıklarımda ağrı oluyor. Tüm yumurtlama belirtilerini aşırı gösteriyor vücudum. Büyüten o diye düşündürüyor beni.
Ama sakın başka bir şeyle deneme ben klomen kullandığım ay kullandım onu. Nur topu gibi bir kistim oldu.Hic duymamistim clife bir bakim
Bu ay doktoru birakip kendim yediklerime dikkat etmek istiyorum acikcasi cok kur denedim ise yarayan birsey cikmadi bulursam burda baslarim clife a d a
Benim de 3.5 yıldır olmuyor Pkos var clife çok duydum ama bi türlü cesaret edemedimAma sakın başka bir şeyle deneme ben klomen kullandığım ay kullandım onu. Nur topu gibi bir kistim oldu.
Yaa uzuldum demekki guclu bisey boyle macun gibi birseymi peki klomen sana iyi geldimiAma sakın başka bir şeyle deneme ben klomen kullandığım ay kullandım onu. Nur topu gibi bir kistim oldu.
İnşallah isteyen her kesin duası kabul olur :)Allah şifanızı versin. Ameliyattan sonra olur inşaallah.
Klomen bana hiç iyi gelmedi. Hormonlarımı alt üst etti. Bünyem çok hassas diye düşünüyorum. Önce dedim minnacık bişey bu ne yapabilir? Bir haftadan sonra kasık batması bulantı olmayan şey kalmadı. Femara için daha iyi diyorlar. Onu da hiç kullanmadım.Yaa uzuldum demekki guclu bisey boyle macun gibi birseymi peki klomen sana iyi geldimi