Hiç görmediğim sevgilim telefonda sürekli cinsellik konuşuyor

fineasveforb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
1
14
25
4 yıllık bir ilişkim var ve bazı sorunlar yüzünden henüz görüşemedik. Sevgilim son günlere kadar hiç cinsellik konuları açmayan ve çok utanan bir insandı. Ama son zamanlarda aşırı açık bir şekilde telefonda sadece cinsellik üzerine konuşuyor. Bu şekilde mi konuşmak istiyorsun dedim evet dedi . Bana sorduğunda bende evet dedim ama seviyeli bir şekilde konuşacağını düşündüm. Ama mesele bambaşka bir boyuta geldi hiç görmediğim bir insanla açık açık cinsellik konuşuyoruz. Evet dediğim için bir şey de söyleyemiyorum. Sizce amacı ne olabilir (4 senedir hiç boyle yapmayan insan) ya da siz olsaydınız ne yapardınız?

Hiç görmediğin insanla 4 senedir sevgili olmana şaşırmıyosun da,hiç görmediğin insanın telefonda cinsellik konuşmasına mı şaşırıyosun?
Yemin ederim Nasreddin Hoca fıkrası gibi olay.
Kazan doğurdu 😂

4 yıllık bir ilişkim var ve bazı sorunlar yüzünden henüz görüşemedik.
Bence burdaki asıl sorun bu :KK57: Bu süre zarfına sevgililik,söz,nişan,düğün ve çocuk sıkıştıran insanlar var..Nasıl görüşmediğiniz biriyle sevgili oluyorsunuz? Savaş falan mı çıktı sevgilinizin ülkesinde 4 yıldır sürüyorda gelemiyor haklı bir sebebtir. Boşverin diğer konuyu siz bunu sorgulayın bence ..:confused:

4 yıllık bir ilişkim var ve bazı sorunlar yüzünden henüz görüşemedik. Sevgilim son günlere kadar hiç cinsellik konuları açmayan ve çok utanan bir insandı. Ama son zamanlarda aşırı açık bir şekilde telefonda sadece cinsellik üzerine konuşuyor. Bu şekilde mi konuşmak istiyorsun dedim evet dedi . Bana sorduğunda bende evet dedim ama seviyeli bir şekilde konuşacağını düşündüm. Ama mesele bambaşka bir boyuta geldi hiç görmediğim bir insanla açık açık cinsellik konuşuyoruz. Evet dediğim için bir şey de söyleyemiyorum. Sizce amacı ne olabilir (4 senedir hiç boyle yapmayan insan) ya da siz olsaydınız ne yapardınız?
Nasıl görmeden bu kadar sürdü

Kız 4 yılda yanına bile gelmemiş ve sen evet dedin diye mecbur hissedip hoslanmadiğin konudan mi konuşuyorsun?
Istemediğin hicbirseyi konuşmak zorunda değilsin . Senet imzalamad8nya ..
Bence bu zevzekten ayrıl, telefonda Böyle şeyler mi konuşulur yahu. Hepimiz dinleniyoruz🤪🤣🤣

4 yıl görüşme telefonda seks teklifleri konuşmalar olsun, öküzün az kalmış dağları delmesine

Cidden bir insan farklı ülkede olsa bile 4 senede buluşur, şaka mı bu 4 senedir insan hiç buluşmaz mı? Soru troll mü? Troll değilse daha komik

İlk görüşmede amacına ulaşmak için yapıyor uzak durun

X