- Konu Sahibi BinbirRenk
-
bıdaha yuzunu görecegımı sanmıyorum kendısnın
görümsemde dırek bosanma sebebıdır-tatlicadiarzu-
]Ben inanmıyorum bir çok gelinin kötü olduğuna[/B],
kötü gelin görmemiş onlar,
aslında o kötu kaynanalara allah kötu gelın verecek de görecekler dünyayı ama işte
allah onlara en hanımını sessizini verıyor,
en sessız hanım kaynanaya da en kötu gelını verıyor
sanki dert wallaha. ne denklik ben anlamıyorum, kader kısmet gibi bir şey bu da..
nasıl insanın arsızı var huysuzu var bu da öyle br şey
ablacım dıyorum yasınız benden buyuk sanırımHaklısınız çok bunalan, görmek istemeyen arkadaşlar vardır mutlaka. Burada iş Gülsüm sultanın dediği gibi sadece gelinde bitmez tabii ki. Erkeğin denge kurması çok önemli. Her iki tarafı da idare edebilmeli. Fazla samimiyetten yana değilim zaten. Bütün ilişkilerde samimiyetin sonunu biliyoruz. Saygı çerçevesinde yüz göz olmadan bir ilişki iki tarafı da rahatlatır sanırım. Koşullar bir sürü kırıcı laf saymaya getirdiyse artık kopmaktan başka çare olamaz. Sonuçta herkesin üzülmesi kaçınılmaz oluyor. İlk adımı biz atsak çok mu zor acaba. Gemileri yakmadıysanız bir umut vardır yine de.
:1closedeyes:canım söylediğin mantıklı ben şahsım adına onlar gelmedi ben gittim torunlarını arayıp sormadılar ben eşimle yolladım oğulları onlara gitmek istemedi ben git bak annen babandır dedim gönderdim valla bende atılacak adım kalmadı artık daha napim onlar anlamadılar ben napimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenHaklısınız çok bunalan, görmek istemeyen arkadaşlar vardır mutlaka. Burada iş Gülsüm sultanın dediği gibi sadece gelinde bitmez tabii ki. Erkeğin denge kurması çok önemli. Her iki tarafı da idare edebilmeli. Fazla samimiyetten yana değilim zaten. Bütün ilişkilerde samimiyetin sonunu biliyoruz. Saygı çerçevesinde yüz göz olmadan bir ilişki iki tarafı da rahatlatır sanırım. Koşullar bir sürü kırıcı laf saymaya getirdiyse artık kopmaktan başka çare olamaz. Sonuçta herkesin üzülmesi kaçınılmaz oluyor. İlk adımı biz atsak çok mu zor acaba. Gemileri yakmadıysanız bir umut vardır yine de.
valla canım bende aynen böyle düşünüyorum benden buraya kadar kaydirigubbakcemile5İzabelle sen yapılacak her şeyi yapmışsın artık onların anlamasını bekleyeceksin bence. Bazıları da böyle inatlaşır durur ne elde edecekse artık.
ablacım dıyorum yasınız benden buyuk sanırım
zaten baslıca neden saygı
ama oda tek taraflı olmuyo ıste
en azından oglunun kararına evlılıgıne saygı duymalı bı annede oyle degılmı?
sevgı demıyorum kımse kımseyı sevmek zorunda degılkı zaten
saygıdan gectım ınsanlar butun art nıyetlerını ıcındekı kırlı duyguları dırek dısa vurup dınlendırıyosa kım olursa olsun saygıyı hıc bıseyı hak etmıyodur bence..benneyaptımki
saygılar..kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
Bu biraz da oğlunu paylaşamamaktan ileri geliyor sanırım. Hiç evlendiğini ayrı bir yuvası olduğunu kabullenemezler. Burada eşi ve annesi arasında problem yaratılmasını önleyecek olan erkek devreye girecektir. İkisinin de yerinin ayrı olduğunu hissettirmeli.
ablacım dıyorum yasınız benden buyuk sanırım
zaten baslıca neden saygı
ama oda tek taraflı olmuyo ıste
en azından oglunun kararına evlılıgıne saygı duymalı bı annede oyle degılmı?
sevgı demıyorum kımse kımseyı sevmek zorunda degılkı zaten
saygıdan gectım ınsanlar butun art nıyetlerını ıcındekı kırlı duyguları dırek dısa vurup dınlendırıyosa kım olursa olsun saygıyı hıc bıseyı hak etmıyodur bence..benneyaptımki
saygılar..kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
Bu biraz da oğlunu paylaşamamaktan ileri geliyor sanırım. Hiç evlendiğini ayrı bir yuvası olduğunu kabullenemezler. Burada eşi ve annesi arasında problem yaratılmasını önleyecek olan erkek devreye girecektir. İkisinin de yerinin ayrı olduğunu hissettirmeli.
ya ben ıste buna sınır oluorum.ne demek oglunu paylasamamak ya olur mu bole bısey.boyle dusunuosa bı kayınvalıde cok buyuk ayıp ya kendısı anne dıgerı es farka bakar mısınız?bu ıkılı arasındakı esıtlık nedır kı paylasım soz konusu olsun.aynen katılıorum ama kabullenemıolar bı cok seyı.Allah eslerımıze akıl fıkır versın de kım kımın nesı ıyıce ogrenıp ona gore kıme nasıl davranıp hangısıne nasıl ayrı oldugunu hıssettırsın
ANNELER GÜNÜ NE SAÇMA BİR CÜMLE.......Annelerimizi tek bu günde hatırlayıp hediye almak saçma.Çıkaran kimse saçmalık yapmış ben annemi her gün arar sorarım her gittiğimde bir şey alırım ha o gündede işte mecburen aramak zorundayız işte adı konulmuş ya ANNELER GÜNÜ.
Altunhan, ben de hepimiz biraz pozitif olmaya çalışabilir miyiz acaba diye yazdım. Hırsını çocuktan alması hiç affedilir bir durum değil ama bunları güzelce anlatıp rahatsız olduğunu belirtirsen, çocuğun ruh ve beden sağlığını bozduğunu anlatırsan anlayabilir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?