- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
anlamıyo be canım kaç defa uyardım belki yazılarımı okumuşsundur ama bebeğim uyurken birden gidip kulağının dibinde adını bağıra bağıra söylüyo kızım korkudan ağlayarak sıçrayarak uyanıyo..
uyurken biden beşiğini hızla sallayıp uyandırıyo yavrum yine korkuyo..
kucağına alıp kafasının sağa sola düşüp canının yanmasını ağlamasını görmemezlikten gelerek top gibi havada çeviriyo..
ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo kızım ağlarkende ne güzel ağlıyo diye gülüyo...
ve daha neler neler sırf o gelicek diye saatlerce tuvalete gitmeden aç beklediğimi bilirim bak yarın anneler günü ama içimden geldiği kadar mutlu olamıyorum diye yarın onu görücem kızıma bişey yaparsa iki taşın arasında diye senağlama
ve işin tuhafı da eşim görümcem üvey kayınpederim arkadaşlarım herkes bu olaylara şahit oluyo ama müdahale edemiyo nedeni ise kaynanamın psikolojik sorunu varmış biz onu böyel kabul edecekmişiz...kötükedihüso
aynen canım bende senin gibiyim banada eşim boş ver aramazlarsa aramazlar gelmezlerse gelmezler der çünkü kendi oğullarını bile aramıyorlar öyle soğutmuşlar yani birde tek çocuk eşim daha düşkün olmaları gerekiyor bende senin gibi düşünüyorum valla kendi ailem aynı şeyi yapsın onlarada aynısını yaparım iki iki dört eder bence tabi:1closedeyes:eşimin ailesi ile görüşmüyorum ve eşimin bu konuda herhangi bi baskısı yok hatta yalvarana kadar konusma bence der:1closedeyes:
kensıde cok sık görüşmez zaten oyle seyler yapıldıkı soguduk
benım ailemde evlılıgıme zarar vermeye kalksa onlarlada görüşmem:1closedeyes:
yuvamda kımın gözü varsa görüşmem
kendımıde dunyanın en mutlu kadını hıssediyorum eşim sayesınde:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?