Ne kadar süredir böylesin?
çocukken de tv başında saatlerce otururdum erteleme alışkanlığım ordan geliyor heralde, çalışmaya başladığımdan beri böyleyim pek ev işi falan düzenli yapmam işe git eve gel yemek o bu derken geçti yıllar
ben de senin gibiydim, ingilizce kursuna yazıldım, hem bişeyler öğrenmeye başlamanın heyecanı, hemde sosyalleşmek iyi geldi bana
ben de İngilizce konuşabilmek istiyorum aslında iyi bi kursa yazılsam hiç fena olmayacak
Bende senin gibiydim çok kötü bir durum gerçekten
Ama acilen kendin için bu ruh halinden kurtulman cıkmann lazım..
Mesela Sevgilin yok mu ?
Bellirli bir amaçların yok mu ?
Ailenle bolca vakit geçirebilirsin.. Arkadaşlarınla cıkıp gezebilirsin kafa dağıtabilirsin
Kurslara gtmeyi denedim vs dedin ama her ortam kötü olacak diye birşey yoktur kii
İnan bana evde oturmak daha beter insan kafayı yiiyor belli bir süre sonra
Hayatın cok rutine bağlanmış gibi.. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Eğer istersen bu durumdan kurtulabilirsin
Kafana taktığın seni üzen yıkan birşeyler oldu mu
sevgilim yok sessiz sakin kendi halinde biriyim
amaçlarım yüksek lisans yapmak ama kitabın kapağını açtığım yok bi de İngilizce öğrenmek istiyorum yüzmeye de gitmek istiyorum
ailem burda değil arkadaşlarım yok nadir yani ayda bir görüşürüz
Yüzme veya İngilizce kursuna gitmek istiyorum ama bu boşvermişlik havası onlara da engel oluyor
evet evde oturmak insanı gitgide daha kötü yapıyor ama yalnız da çıkılmıyor 28 yaşındayım
kafama taktığım, çok hayalperest biriyim gerçek dünya bana çok sıkıcı geldiği için heralde vaktimi internette falan harcıyorum
'Rutine baglamanin dayanilmaz agirligi'cogumuzda var galiba
of sorma... çok renkli hayatı olan kaç kişi vardırrki zaten...
benimki fazla renksiz gibi ya da bana öyle geliyor heralde, iyice bunaldım
eve misafir cagir sen misafirlige git... boylece hem evini temizlemis hem de azicik ta olsa sosyallesmis olursum. belediyelerin kurslari aksam da oluyor onlara katilabilirsiniz.
evet misafir geleceği zaman evim mecburen temiz oluyordu ama gelen giden yok akşam da geç geliyorum ancak yemek yiyip dinleniyorum anca hafta sonu bişeyler yapabilirsem o da beni daha halsiz yapıyor