- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok kotu bi durum ya. kendme zaman ayiramadgm zamanlari ozluyorm. bos durmak hic iyi degil vlla.Albendende o kadar bende aynıyım :) telefonda arkadaşlarla falan konuşurken ne yapıyorsun günün nasıl geçiyor dediklerinde söyleyecek bişey bulamıyorum her günüm aynı :)
yemin ederim bu benim yaofff sorma aynen oyle evden cikasim gelmiyo okadar rutin ki hayatim calsmiyorm bile temizlik bana cok uzak geliyo . yatakdan kalkiyorm koltga uzaniyorm aksama kdar ayni sekilde yatiyorm aksam yemegni yapp yeyip geri koltga oturuyorm . bi kac saat sonra da tekrar uyuyorm.
aynen ya işe girip çalışıyım diyorum iş aramaya eriniyorum :) aöf okuyorum ders çalışıyım biraz diyorum yazı yazmaya eriniyorum, hastaneye gidip kansızlık varmı diye baktıracam ona bile erindiğim için gitmiyorum, evden dışarı çıkasım gelmiyo :)cok kotu bi durum ya. kendme zaman ayiramadgm zamanlari ozluyorm. bos durmak hic iyi degil vlla.
aynı ben yaabende aynı durumdan müzdaribim
ders çalışmam lazım diyorum kapağı açıyorum geri kapatyrm sınavlarım var umrumda değil hayattan bezmişim gibi hissediyorum,duygusuzlaştım,hiç bişeye kolay kolay tepki veremiyorum
bahar mı acaba sebebi merak konusu....
Kesinlikle :)yemin ederim bu benim ya
acil toparlanmamız gerek ya.
tam benim ruh halim :) su icmeye bile eriniyormaynen ya işe girip çalışıyım diyorum iş aramaya eriniyorum :) aöf okuyorum ders çalışıyım biraz diyorum yazı yazmaya eriniyorum, hastaneye gidip kansızlık varmı diye baktıracam ona bile erindiğim için gitmiyorum, evden dışarı çıkasım gelmiyo :)
enerjimi kansızlık düşürüyormuş demir iğnesi kullanmaya başladım düzenli vitamin kullanıyorum şu enerji verenlerden bi de çok strese giriyorum yorgun olmasam bile yorgunmuşum gibime geliyorEnerjinizi ne yukseltebilir..
Sizi mutlu eden bir cok sey vardir mutlaka..
Mutlu edecek bir seyler yapmayi denemelisin..
aslında enerji sorunum demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş bendeki biraz da aşırı nedenini bilmiyorum ama sıfırlara yaklaşıyor değerlerim demir iğnesi verdi doktorum onu da biraz düzensiz yaptırdım ben de senin gibi aylarca baktırmaya bile gitmedim üstümde nazar vardır heralde diye dolaştımarkadaşım gitsene ya vardır kan eksikliği baktır diyince erteledim erteledim sonunda gittim sabahlara kadar uyuyamıyordum gözlerimin altı mosmor hayattan bezmiş bi halde dolaşıyordum ellerim de hala buz gibi bence sen de daha fazla ertelemeden baktır bayanların genelinde oluyor bi de sabahtan gidince sağlık ocağı aile hekimliği de bakıyor kan tahlili yapıyorlarmış ben de bilmiyordumaynen ya işe girip çalışıyım diyorum iş aramaya eriniyorum :) aöf okuyorum ders çalışıyım biraz diyorum yazı yazmaya eriniyorum, hastaneye gidip kansızlık varmı diye baktıracam ona bile erindiğim için gitmiyorum, evden dışarı çıkasım gelmiyo :)
keşke iyi olurdu maalesef istanbul'dayımnerde oturuyosun bebeğim sen gel buluşalım ben de aynı dertten müzdaribim. ben ankaradayım, Ankaradaki tembel arkadaşlarım buluşalım mıııı ?