hiç bişey yapasım gelmiyor

aksiyon lazım belki şehi,r değişikliği yeni arkadaş ortamı yeni ev bile aksiyon olur yada yeni saç modeli mesela sabah erken kalk özenle giyin alell acele değil git bir parka sallan çocuklarla bağırıp koş filan

bende aynıyım işsizim şimdilik bir süreliğine evdeyim.zaman geçmesine geçiyor ama boş hissediyorum kendimi.net,kk,insta,face derken zaman geçiyor ama bende çok boş hissediyorum kendimi.

off aynı benya mevsimden midir havadan mıdır bilmem inanlmaz tebembeleştim.tek ben kendim sanıyordum yalnız değilmişim nasıl geçer bende bilmiyorum.

Enerjinizi ne yukseltebilir..

Sizi mutlu eden bir cok sey vardir mutlaka..

Mutlu edecek bir seyler yapmayi denemelisin..

kızlar teşekkür ederim yorumlar için şimdiden iyi geldi gittim günlerdir kurumuş olan çamaşırları topladım, bulaşıkları topladım ocağı lavabosunu hatta günlerdir canım limonlu kek çekiyordu onu bile yaptım bu saatte çok saolun iyi ki varsınız kafamda çoğu şeyin netleşmesini sağlıyorsunuz. yarın da işle ilgili çalışmalarımı halletmem lazım

yemin ederim bu benim ya
acil toparlanmamız gerek ya.

cok kotu bi durum ya. kendme zaman ayiramadgm zamanlari ozluyorm. bos durmak hic iyi degil vlla.
aynen ya işe girip çalışıyım diyorum iş aramaya eriniyorum :) aöf okuyorum ders çalışıyım biraz diyorum yazı yazmaya eriniyorum, hastaneye gidip kansızlık varmı diye baktıracam ona bile erindiğim için gitmiyorum, evden dışarı çıkasım gelmiyo :)

nerde oturuyosun bebeğim sen gel buluşalım ben de aynı dertten müzdaribim. ben ankaradayım, Ankaradaki tembel arkadaşlarım buluşalım mıııı ?

Evde durdukça insanın evden çıkasi gelmiyor ama iki çocuk annesi olarak sana diyorum ki bu zamanların kıymetini bil.Ben senin yerinde olsam hiç durmam evde.Kurslara git.değişik yerler Keşfet. Hafta sonu turlar var onlara katil.Sahil kenarına git elinde sevdiğin bir kitap ve bir elinde kahve.Ahh ahh hayatı yasa yani güzelim sonra çocuklarla olmuyor

aynı ben yaa

tam benim ruh halim :) su icmeye bile eriniyorm

Ne olacak bizim bu halimiz.Annem bende olmasa esim aksam geldiginde acliktan susuzluktan bayilmis bulacak beni.1 hafta kaldi aöf sinavina hergün yarin başlarım diye diye bugune geldim. Şimdi ise dusa girip kuaföre gitmem lazim ama kalkamiyorum yataktan

Ben de varım ben de ama ben 1 aydır böyleyim sanırım bahar yorgunluğu

Enerjinizi ne yukseltebilir..

Sizi mutlu eden bir cok sey vardir mutlaka..

Mutlu edecek bir seyler yapmayi denemelisin..
enerjimi kansızlık düşürüyormuş demir iğnesi kullanmaya başladım düzenli vitamin kullanıyorum şu enerji verenlerden bi de çok strese giriyorum yorgun olmasam bile yorgunmuşum gibime geliyor
beni mutlu eden avm ye gidip bol bol para harcamaktı artık tasarruf yapmaya karar verdim yani inşallah yaparım

aslında enerji sorunum demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş bendeki biraz da aşırı nedenini bilmiyorum ama sıfırlara yaklaşıyor değerlerim demir iğnesi verdi doktorum onu da biraz düzensiz yaptırdım ben de senin gibi aylarca baktırmaya bile gitmedim üstümde nazar vardır heralde diye dolaştımarkadaşım gitsene ya vardır kan eksikliği baktır diyince erteledim erteledim sonunda gittim sabahlara kadar uyuyamıyordum gözlerimin altı mosmor hayattan bezmiş bi halde dolaşıyordum ellerim de hala buz gibi bence sen de daha fazla ertelemeden baktır bayanların genelinde oluyor bi de sabahtan gidince sağlık ocağı aile hekimliği de bakıyor kan tahlili yapıyorlarmış ben de bilmiyordum
nerde oturuyosun bebeğim sen gel buluşalım ben de aynı dertten müzdaribim. ben ankaradayım, Ankaradaki tembel arkadaşlarım buluşalım mıııı ?
keşke iyi olurdu maalesef istanbul'dayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…