hiç bişey yapasım gelmiyor

Ben kendimi bildim bileli böyleyim vallahi
ben de kendimi bildim bileli böyleyim, öğrenciyken de ders çalışmaya üşenirdim yatağımı toplamaya banyo yapmaya bi yere gitmeye şimdi de evime karşı üşengecim hayat enerjisiyle mi ilgili diye düşünüyorum ya da neşeli bi ruh halindeyken daha enerjik oluruz heralde

Aynen öyle napcam bilmiyorum pilim bitmiş gibi

Su aralar konu açsam ancak böyle yazardım.Yalnız degilsin.Tekdüze hayat insanı sıkıyor,haftaici 9.-18 çalışıyorum..aksam yemek hoop uyku..cok sevdgm kitaplarımi bile okuamıyorum..Haftasonu is yapmak icimden gelmiyor yani zoraki..Bazen dışarı bile çıkmak için enerji hissetmiyorum..Ayrıca kan eksikligi kısmına katılıyorum o da bi etken..degisiklik iyi gelir diye düşünüyorum arkadsm..

Tabiki değişiklikler güzeldir ama napicaksin iste benimde suan okulum var bitince işe giricem offf hiç istemiyorum

Bide bazen bi kahve ile kafamı dağıtıyorum..Ya da bi hareketli müzikle dans..hem spor sağlık acısından tavsiyem ancak bunlar acizane

Tabiki değişiklikler güzeldir ama napicaksin iste benimde suan okulum var bitince işe giricem offf hiç istemiyorum
Ooo okul zamanı en sorumlulugn az olduğu donemn canım.İs hayatı daha sıkıcı olabiliyor inan..her istediğini herzaman yapma lüksün yok,izin rapor vs kısıtlı fazlaca yoruluyorsun..Şimdi is hayatını dusunmeden ogrencilign tadını çıkar derim..

Canim sen kendini salmissin.internete sürekli tajilmak muptele adiyor.okumak istediğini oku sonra kapat.disari CIK gez dolaşinsan iiçine gir

Cvp soruda gizli yani demek istediğim kapat evdeki interneti önemli birşey olduğunda gir, bak elinde birşey olmayınca nasıl düzeliyor, ben öyle yaptım çokta işe yariyor EN BÜYÜK SIKINTI ELEKTRONİK EEŞYALARLA ÇOK VAKİT GEÇİRMEK HİPNOZ EDİYOR ADETA. Zaten ordan çıktığında hayatın enkazı gözüne gözüne giriyor sonra yine kaçmak için internet HER GEÇEN GÜNÜN BİR TEKRARI YOK İYİ KULLAN DERİM. süpermen olmaya gerek yok tabiyatina uy yeterli ruhunu dodoyur maneviyat olarakta boş durma dua et yapa bileceğin kadar ibadet et. Herşey yoluna giriyor

Kızlar sizin evlenme vaktini gelmiş. Önce sevgili bulun interneti başlayın onla gezip tozmaktan süslenip düşünmekten zaten int aklınıza gelmez. Sonra kız isteme ttelaşı nişan düğün çeyiz alış verişi kaynana derdi. Yeni ev yeni eşya özen. Birde çocuk oldu mu iki ayağınız altınıza zor gelir Bak ben 4 çocukla it gibi çalışıyorum hem de gece gündüz

kitap oku bence. kitaplar tür ya da konu fark etmeksizin insanı başka ülkelere başka dönemlere başka hayatlara götürüyor.

haftasonu avm'ye gittim, yürüyüş yaptım öyle iyi geldi ki etkisi hala sürüyor sürekli evde kapalı kalıp sadece internette vakit geçirmekten o hale geliyorum heralde arada bir değişiklik yapmak iyi geliyormuş

Konu sahibi herkesin dert yanmasindan senin sorununa bi care gelmemis :).
Bende tembelim bu gunler yaa, smdi bende yorum yazamiycam ufff...uyuyum ben en iyisi...

Saka saka.
Okdumda baya toparlanmissin guzel haber bu. Ekstra olarak kk da biyerde bi konu gormustum. Temjzlik oncesi ve sonrasi gibi bi konuydu.
Dolabini toparlamaya usenen hanimlarimiz birden ordaki hevesle tum evi temizlemeye basladi. Bu konuya katilmak seni baya aktif yapar hemde ev piril piril olur oh mis.

Havalar isininca kendine gelirsin.
Hayat disarida at kendini sokaga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…