Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de kendimi bildim bileli böyleyim, öğrenciyken de ders çalışmaya üşenirdim yatağımı toplamaya banyo yapmaya bi yere gitmeye şimdi de evime karşı üşengecim hayat enerjisiyle mi ilgili diye düşünüyorum ya da neşeli bi ruh halindeyken daha enerjik oluruz heraldeBen kendimi bildim bileli böyleyim vallahi
Ooo okul zamanı en sorumlulugn az olduğu donemn canım.İs hayatı daha sıkıcı olabiliyor inan..her istediğini herzaman yapma lüksün yok,izin rapor vs kısıtlı fazlaca yoruluyorsun..Şimdi is hayatını dusunmeden ogrencilign tadını çıkar derim..Tabiki değişiklikler güzeldir ama napicaksin iste benimde suan okulum var bitince işe giricem offf hiç istemiyorum
Cvp soruda gizli yani demek istediğim kapat evdeki interneti önemli birşey olduğunda gir, bak elinde birşey olmayınca nasıl düzeliyor, ben öyle yaptım çokta işe yariyor EN BÜYÜK SIKINTI ELEKTRONİK EEŞYALARLA ÇOK VAKİT GEÇİRMEK HİPNOZ EDİYOR ADETA. Zaten ordan çıktığında hayatın enkazı gözüne gözüne giriyor sonra yine kaçmak için internet HER GEÇEN GÜNÜN BİR TEKRARI YOK İYİ KULLAN DERİM. süpermen olmaya gerek yok tabiyatina uy yeterli ruhunu dodoyur maneviyat olarakta boş durma dua et yapa bileceğin kadar ibadet et. Herşey yoluna giriyorgünler hep aynı geçiyor gibi gece 2'lere kadar internet başındayım, iş saati gelene kadar uyuyorum kahvaltı yapıp alelacele giyinip çıkıyorum akşam işten geliyorum yemek yapıyorum internetin başında yiyorum internette de hep aynı şeyler kadınlar kulübü, birkaç dizi, haberler vs. günü geldiğinde market ve pazar alışverişi yapıyorum hep aynı. istiyorum ki kendimi geliştireyim evde ders çalışayım her hafta sonu temizlik yapayım ama olmuyor bi türlü yerimden kalkmak istemiyorum iğnelerimi bile yaptırmaya gitmedim mutfakta yine her cuma olduğu gibi bulaşıklar birikti ev kirlendi işimle ilgili evde de çalışmam gerekiyor mecburi olanları son ana bırakıyorum mecbur değilse onu da yapmıyorum böyle düzensiz sıkıcı günler gelip geçiyor önceden kurslara gitmeyi denedim ama ortamları beni rahatsız etti kendi kendime evde oturmayı daha çok seviyorum ama böyle de yaşayan ölü gibi hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım