Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HİÇ BİR ŞEYİ CİDDİYE ALAMIYORUM
- Konu Sahibi Berna4848
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Burcunuz yay mıARKADAŞLAR
Ciddiye alma gibi duygumu kaybettim,
Mesela çok önemli bir şey ya ama umrumda bile değil
ya da cumhurbaşkanı ile konuşacam diyelim Trump tine ciddiye almam gibi,
Mesela parasız kalıcam ama yine ciddiye alamıyorum....
Ne yapmam lazım ya ..
çok kötüüüüüüü
değil teraziBurcunuz yay mı
Aynısı bendede var,yorumları bende takip edicem,o kadar fazlaki aşırı egodanmı kaynaklı inanılmaz bir özgüven fazlalığı var ben de bu yönümü dizginlemeye çalışıyorum olmuyor,kaza yapsam etkilenmiyorum eve gidip kahve içiyorum,ünlü birini görsem zaten dikkatimi çekmez,yolda düşsem ayy rezil oldum demem siz kimsiniz beee tavrım varanormal derecede bir duygusuzluk var üstümde,ben ekstradan duygu yoğunluğu olan bir insanda değilim,en yakınlarımı bile sevdiğimi hissetmiyorum,hiç görüşmesem farkında olmam,bu nedir bende bilmiyorum.ARKADAŞLAR
Ne yapmam lazım ya ..
çok kötüüüüüüü
ne +100 lük bir sevinç ne de -100 derecelik bir çöküntü içerisine girmiyorsanız duygusal duyarlılıkları minimum seviyede yaşıyorsanız
Sıfır sizin için en ideal noktadır. belki de hayatı hak ettiği şekilde yaşıyorsunuz . ama kesinlikle bu yaşayış, sizin hür iradelerinizin bir seçimi değil. Allah tarafından ballı olduğunuzdan
Sıfır sizin için en ideal noktadır. belki de hayatı hak ettiği şekilde yaşıyorsunuz . ama kesinlikle bu yaşayış, sizin hür iradelerinizin bir seçimi değil. Allah tarafından ballı olduğunuzdan
Ayy sen bensinARKADAŞLAR
Ne yapmam lazım ya ..
çok kötüüüüüüü
Eskiden her şeyi hayatı fazla ciddiye alırdım, artık ciddiye almıyorum. Ve böylesi daha iyi, kafaya takmıyorum
Ay bir baska terazi olarak ben de hic heyecan hissetmiyorum. Yakin zamanda vatandalik aldi onu bile ciddiye almadim. Villa aldim hic bir heyecan hissetmedim. duygularimi cok mu bastirdim, her seyi cok mu siradanlastirdim?değil terazi
Bacim sen de mi terazisin? anlattiklarin bana cok uyuyor ama bende ego yok :) ama dussem utanmam, kivanc tatlitug, berk oktay ile ayni restoranlarda bulunmuslugum var, oyle bi goz ucuyla baktim gectim “aa ok” dedim :))Aynısı bendede var,yorumları bende takip edicem,o kadar fazlaki aşırı egodanmı kaynaklı inanılmaz bir özgüven fazlalığı var ben de bu yönümü dizginlemeye çalışıyorum olmuyor,kaza yapsam etkilenmiyorum eve gidip kahve içiyorum,ünlü birini görsem zaten dikkatimi çekmez,yolda düşsem ayy rezil oldum demem siz kimsiniz beee tavrım varanormal derecede bir duygusuzluk var üstümde,ben ekstradan duygu yoğunluğu olan bir insanda değilim,en yakınlarımı bile sevdiğimi hissetmiyorum,hiç görüşmesem farkında olmam,bu nedir bende bilmiyorum.
OğlakAy bir baska terazi olarak ben de hic heyecan hissetmiyorum. Yakin zamanda vatandalik aldi onu bile ciddiye almadim. Villa aldim hic bir heyecan hissetmedim. duygularimi cok mu bastirdim, her seyi cok mu siradanlastirdim?
Bacim sen de mi terazisin? anlattiklarin bana cok uyuyor ama bende ego yok :) ama dussem utanmam, kivanc tatlitug, berk oktay ile ayni restoranlarda bulunmuslugum var, oyle bi goz ucuyla baktim gectim “aa ok” dedim :))
Benim eşim de terazi. Kendisi telaşe müdürü her an kaygılı. Bunu napcaz şunu napcaz. Azıcık yollasanız sizin rahatlıktan. Bana sinir basıyo da bazendeğil terazi
Kendini mi kandırıyosun napıyosun konuların ortada baya baya takıntılı birisin bu ciddiye almamış halin miARKADAŞLAR
Ne yapmam lazım ya ..
çok kötüüüüüüü
Gassal dizisini izledikten sonra ben. Ama tamamen umursamaz olamıyorum. Bir süre hissizlik, dünyayı bir sorgulama oluyor,bir gidiyor bir geliyor bu hislerARKADAŞLAR
Ne yapmam lazım ya ..
çok kötüüüüüüü
Para önemli ama ya, parasız kalınca insan mecburen düşünürARKADAŞLAR
Ne yapmam lazım ya ..
çok kötüüüüüüü
Ben var ya yangin cikti, perdenin ucu tutuştu, cektim koydum lavaboya, actim suyu :) son derece soğuk kanlıyımdir. Ama bu da artik duygu yogunlugu cok az gibi hissettiriyor.Benim eşim de terazi. Kendisi telaşe müdürü her an kaygılı. Bunu napcaz şunu napcaz. Azıcık yollasanız sizin rahatlıktan. Bana sinir basıyo da bazen
Ben bunu biraz görmüş geçirmişliğime bağlıyorum sanki. Eee napıyım tavrı bende de var… iyi mi kötü mü anlamadım. Herkesin hevesle yaklaştığı şeyler beni hiç heyecanlandırmıyor. Olsa ne olur olmasa ne olur modundayım. Arabamı değiştirebilirim istesem ama yapmıyorum çünkü ne gerek var… başkası olsa araştırmaya test sürüşlerine başlamıştı bile