• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİÇ BİR ŞEYİ CİDDİYE ALAMIYORUM

Çok orijinal bir karakter. Bende tam olarak böyle biri olmaya çalışıyorum. Acaba bir şeyler okuyup zamanla mı umursamamaya karar verdiniz yoksa hep mi böyleydiniz? Her türlü taktiğe ihtiyacım var.
Doğuştan mi bilmem ama bendede var inan okuyarak olmuyor cokda sinir bozuyor bence bizim değil de cevrenin sinirlerini 😁

Ay bir baska terazi olarak ben de hic heyecan hissetmiyorum. Yakin zamanda vatandalik aldi onu bile ciddiye almadim. Villa aldim hic bir heyecan hissetmedim. duygularimi cok mu bastirdim, her seyi cok mu siradanlastirdim?

Bacim sen de mi terazisin? anlattiklarin bana cok uyuyor ama bende ego yok :) ama dussem utanmam, kivanc tatlitug, berk oktay ile ayni restoranlarda bulunmuslugum var, oyle bi goz ucuyla baktim gectim “aa ok” dedim :))
İkisi de aaa ok zaten bence.

Niye abartılıyor anlamıyorum bende

şimdi kendisi hesap açtı:d
Hiç sanmıyorum son bu konuya kadar bütün konularınız güzellik takıntılarınız gayet tutarlı aile içindeki yeriniz göz önüne alınırsa değersizlik duygunuz ve çok tutarlı bu konular iki kişiden çıkmamış bence

Back