• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

ben olsam kesinlikle görüşmeye gitmezdim. tamam açıklamasını öğrenmek istiyorsunuz ama tehlikeli bir iş bence. ki açıklamasını öğrenseniz ne olcak zaten yaş farkı bu işin olmayacağının göstergesi. yalan söyledim dese ne olur seni kaybetmemek için söyledim dese ne olur sonuç yine aynı olacak ve ayrılacaksınız.. 40 yaşında bir adam ne yapacağı hiç belli bile olmaz.. hiç riske atmaya gerek yok. beni kaybetmemek için yalan söylemiştir deyip avunun.. çok okumadım ama sanırım tokat atmaktan felan bahsetmişiniz o da kalkar dövmeye felan kalkabilir rezil edebilir mazallah.. ki yalan söyledim dese buna da üzüleceksiniz. hiç gerek yok bugünden itibaren tarihe gömün...

işi gücü yok kadınlar kulübünü mü takip edecek.?korkma bir şey olmaz.yani bir arada yaşamadığınıza göre,bilgisayarına falan girip ''dur bi bakayım,nerelere giriyor,ne yapıyor'' mu diyecek?erkekler o kadar zeki değiller ki.dedektiflik kadınlara mahsus bi özellik:27:bence sen hemen onu takip etmeye başla.içinde hiç birşey kalmasın.bu yaş farkı da çok fazla bence.şimdi olmasa da bir kaç yıl içinde soğursun devam edersen.oturur kara kara:''ben 40'ıma gelince o 61 olacak,o yaşlanıcak,ya da benden önce mi ölecek?''gibi kaygılara düşmeye başlarsın.daha da ötesi büyük bir yalan var ortada,ve daha bilinmeyenler...

Son düzenleme:
Aman diyim hiç konuşmaya bile gitme kurban olayım ya. Bende böyle kandırıldım adını can diye bildim bir buçuk yıl askeriyeyi aradım verdiler telefona can dediğimde, kendi arkadaşları can deyip durdu hiç farketmedim çünkü aynı senin gibi kimliğine bakmak aklıma bile gelmemişti. Sonra öğrendim ki adı emre soyadı da farlı konuşmaya geldi gittim yanına ağlıyorum neden yaptın diye gülümseyerek ağlama bi kötülük yok bunda o an içimden öyle geldi diyor. Daha sonra öğrendim ki beş yıllık ilişkisi varmış sözlüymüş. Yani sakın konuşup iyice kendini yıpratma hep bir açıklamaları oluyor. Yalan girdi mi bir işin içine, insanın midesi bi kere bulandı mı daha da hayır gelmez o işten. Seni çok iyi anlıyorum ama geçiyo şimdi sadece nasıl öyle saf gibi inandım diyorum. Ama işte insanın bazen ağzı dili bağlanıyor.

Bu kadar buyutmene dogrusu anlam veremedim madem sevmissin guvenmissin sahsi kanaatimce yasa gore evlilik karari verilmez bence durumu tekrar gozden gecirmelisin .

yahu evli olsa nolucak :) kız kısmı değilmiyiz adam zaten senden 20 yaş büyük neredeyse seni bildiğin çocuk gibi görüyor kandırılması kolay evli olduğu çıkarsa seni o kadar çok seviyorumki üzmemek için söylemedim diyecek ee sonra koşa koşa gideceksin yine :)
Bazılarıda yaş farkı önemli değil demiş herhalde bu tarz yorum yapanların hepsi 15 yaşındayken 55 lik amcalar tarafından gelin alındı

Teşekkür ederim ama gidip yüzüne vurmam lazım, rahatlamam lazım. Bu acıyı içimden söküp atmam lazım...

41 göstermiyor hiç canım ya gerçekten anlamadım :50:

Merhaba canım. Profilinden yazını görünce cevap verme gereği hisettim. Öncelikle insanlarin özeline yorum yapmayı sevmesemde, bu adamı derhal hayatından çıkartmanı tavsiye ederim. Anlamıyorum... Adam senden 21 yaş değil 15 yaş bile büyük olsa bu nedemek? Ülkemizde bunlar olsa bile bu çok yanlış. Ben 24 yaşındayım, babamsa 43. Sen 20 yaşındasın adam senin baban olabilecek yaşta.
Eminim bunu çok duymuşsundur benim gibi fakat daha okadar büyüyeceksinki. İnsana 2/3 sene daha fazla tecrube bile yetiyor bu hayatta.
Lütfen bu adamla ilişkini kopar ve kesinlikle seninle konuşmasına bile izin verme. Kendi yaşında okuyan iyi bir insanla ilişki kur. Bu tür insanlar genç kızlardan uzak dursun. Iradeli olmalısın.

Son düzenleme:
Aman diyim hiç konuşmaya bile gitme kurban olayım ya. Bende böyle kandırıldım adını can diye bildim bir buçuk yıl askeriyeyi aradım verdiler telefona can dediğimde, kendi arkadaşları can deyip durdu hiç farketmedim çünkü aynı senin gibi kimliğine bakmak aklıma bile gelmemişti. Sonra öğrendim ki adı emre soyadı da farlı konuşmaya geldi gittim yanına ağlıyorum neden yaptın diye gülümseyerek ağlama bi kötülük yok bunda o an içimden öyle geldi diyor. Daha sonra öğrendim ki beş yıllık ilişkisi varmış sözlüymüş. Yani sakın konuşup iyice kendini yıpratma hep bir açıklamaları oluyor. Yalan girdi mi bir işin içine, insanın midesi bi kere bulandı mı daha da hayır gelmez o işten. Seni çok iyi anlıyorum ama geçiyo şimdi sadece nasıl öyle saf gibi inandım diyorum. Ama işte insanın bazen ağzı dili bağlanıyor.

yuh resmen organize olmuş seninki de. sen gene kurtulmuşsun sözlüsüne acıdım ben..

ben olsam aasla gorusmezdım
kı 35 oldugunu ogrendıgımdede keserdım
evet ask sevgı guzel ama guzleım kımse asktan ölmüyor..

sen 20 yasında ne ısın var senın 35 yasında koskoca bır adamla allah askına
15 yas cok fazla sen korpecık cok masum hayatın daha ınan bana cok basındasın ne ısın var guzelım Allah askına
tamma olgunluktur vs bılmemnedır odur budurda
kafa yapısındada bıtebılır evet ama 15 yas hıcbırseyı ortemez abstıramaz bana gore
10 sene sonra sen 30 o eger dogruysa 45 degılse 47 yasında yaslı bır adam olacak senı ne fızıksel ne duygusal nede ruhunu tatmın edemeyecek

yol hala cok yakınken don bence

canım erkeklerin bir çoğu böyle sanırım benim eşimde ilk tanıştığımızda 32 yaşındayım dedi ben onu sorun yaparken sözlendik 33 yaşındayım dedi sonra farkettim ki 34 yaşındaymış..
eşim benden 11 yaş büyük ama ben hiç sorun yapmıyorum hatta bunun benim için avantaj olduğunu düşünüyorum..
ben vazgeçmeyeyim diye kendi yaşını düşük söylemiş açıklaması bu..
zaten çokta önemli değil ben mutluluğuma bakarım
mutluysam,seviyorsam seviliyorsam gerisi boş..
ama senin durumun biraz daha farklı yaş farkı oldukça fazla iyi değerlendir bence durumu..
hakkında hayırlısı olsun..

tc yi bana verme imkanın olsa 2 dakika da sistemden gerçekleri sana söylerdim canm..

Bu adam kanımca evli...Yaş sorunu bu kadar büyütülecek bir sorun olmazdı şimdiye kadar..

Artık üzerinde kimliğini taşımayana ceza kesiyorlar kimliksiz gezdiğine inanmayın sakın..

Toplumumuzda,40 yaşında bir erkeğin bekar olma yüzdesi çok düşük.

Büyük ihtimalle evlidir ve evli olduğunu öğrenirsen büyük ihtimalle ayrı yaşıyorum diyecektir.

Sen 20 yaşında bir kuzusun,adamsa 40 yaşında bir kurt.

Bana kalsa,görüşüp hesap sorman bile hata olur.Korkarım kandıracak seni.

yaş farkı çok.nasıl 41 yaşındaki bir kadının 20 yaşındaki bir delikanlıya bakması tuhafsa bunun tersişde bana tuhaf geliyor nedense. davul bile dengi dengine

Ayrıca bana da tc kimlik numarasını verirsen sana kaç yasında olduğunu söyleyebilirim hem de hemen :) ana adını baba adını nerede dogduguna kadar.

Ömrünün geri kalanını böyle bir insana heba etmek yerine, bence geçmişteki 4 ayını heba et, arkana da bakma ve hemen ayrıl.

adam kimliğini sana göstermediğine ertelediğine göre sakladığı birşeyler var canım evli de olabilir ama değilse bile aranızdaki yaş farkı çok.üstelik en baştan yalan dolan ilişkinize girmiş yani adam hiç güven vermiyor :50:bu adamla görüşme ilişkini bitir ne derse desin aldırma canım:31:

Bende konuyu okuyunca şok olanlardanım canım
çok üzüldüm senin adına..
işin aslı başka büyük ihtimalle,belli bi yaşa gelmiş mesleğini eline almış biri niye böyle bi yalana gerek duyar ki
kimliğini göstermemesinin nedeni sadece yaş değil demek ki ciddi birşey var ortada,sonuçta yaş konusunda yalanını yakalamışsın e gösterse ne kaybedicekti..
ayrılmaya karar versen de olayın aslını öğren bence yoksa hep içinde kalıp seni rahatsız edecek
hakkında hayırlısı olsun cnm
bekliyoruz haberlerini

Back