- Konu Sahibi biricikbusecik
ne desem, nasıl başlasam bilemiyorum,kısaca tek bişey söylemek istiyorum aslında, sakın ımkansıza ınanmayın, benim ümidim yoktu, rahimim yoktu benim, yok sanıyordum , hayatım boyunca adet olamayacağımı sanıyordum,çocuğumun olması imkansız sanıyordum,ama değilmiş, ben bugün adet oldum, bu cümleyi yazdığıma inanamıyorum, rüya mı görüyorum acaba?,çok garip bir duygu, yazacak bişey bulamıyorum, bildiğim bişey var, bana dua edenlerin vesilesiyle,allah ın dualarınızı kabul etmesiyle oldu, buna inanıyorum, allah hepinizden razı olsun, hepiniz dualarımdasınız bunu bilin, inşallah allah hepinizin dualarını kabul eder,mutlu bir hayat ve ahiret nasip eder inşallah,
bilmeyen varsa, bu konuyu en başından okusun,beni bilen , bilmeyen, burayla bağlantısı olan herkesin duacısıyım
:)) canım benimmm bak ben cevap yazdım daha önce ama şimdi tüm yazılanları okuyorum :) ben umudum var diye geziniyordum ortalıklarda ama umudum okadar küçükmüşkü her okuduğum güzel haberlerle burda mutluı oluyorum şimdi. O kadar zamandır benim konumla ilgili birşeyler arıyordum, yok yok yok.. Ama en sonunda bugün senin bu başlığını buldum. Rabbim senden razı olsun.. Burda bana daha çok umut olanlardanda razı olsun. Rabbim sana mutlu bir yuva ve nur topu gibi kendi kanından evlatlar nasip etsin. .. Aminnnnnnnnnnnnn