🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çok beğenerek almıştım oysa ki ruganları kırılmış iade edilmiş bir ürünü bana yollamışlar yani biri bir gün giymiş iade etmiş bu hafta günüm var giyerim diyordum sinir oldum çok da beğenmiştim hemen iade

Chat gpt bugün bana bu tarifi hazırladı diyette en zorlayan şey tatlı yeme isteği onu da hurma topu veya bitter çikolata ile baskılıyorum ama yine de inanılmaz zorluyor hafif gıdım var diye eşim dalga geçiyor

Pazar alışverişimi yaptım ardından cenazeye gittim kızımı da okuldan alıp eve dönünce bir kahve keyfi yapmak istiyorum.

Merhaba annenize bu tedavi iyi geldi mi acaba? Benim annem de aynı şekilde de ameliyatsız bir tedavi yöntemi araştırıyoruz.

Ayrıntılı bilgi verme şansınız olur mu acaba? Hangi şehir hangi doktor ve tedavi süreci nasıl ilerliyor acaba?
Bursa Şehir hastanesinde bir doktor yapıyor ama fizik tedavi bölümüne gidip Algolojiye sevkedince Algoloji bölümü de yapıyor geçen ay kayınpederimi götürdüm kayınpederime de vuracaktı doktor ama bir ay önce bir ilaç başladı bu bacaktaki uyuşukluğu açmazsa iğneyi öyle vuralım dedi hatta bu sabah kontrole gittik ilaç iyi geldi kayınpederime annemi de götüreceğim Algoloji bölümüne isterseniz önce bir onu deneyin belden iğne iyi geliyor diyorlar ameliyat ortamında vuruyorlar belden hafif uyuşturma yapıyorlarmış annem pek bir şey hissetmedim dedi iyi de geldi anneme yine vuranacak bir yıl dolsun dedi arayacaklar onu bekliyoruz ama Algolojiye de gideceğiz bakalım

Bu hafta kızımın öğle yemeğine eşlik etmek için hiç gidemedim bu sabah "anne bugün yoğunsun öğle yemeğine gelemezsin"dediulen çocuk gelmem mi sevdiği lahmacunu alıp götüreceğim güne yarım saat geç giderim senden öte bir şey var mı benim hayatımda

Gün 14 km uzaklıkta tahminime göre 25 dk da giderim.

Günde konan tabağın hepsini yedim artı mercimek köftesi o kadar güzel olmuş ki ondan ekstra bi 5 6 tane daha yedim akşam spor yapmam lazım ki erisinler çünkü evde akşam yemeği de yedim günlük kalori anca dolmuştur.

Bugün günde bir ilk denedik tef çaldık çok hoştu fotoğraftaki de tef

Harmana yârim harmana
Harman yeri dar bana
Yeni kolyeler çıkmış

Alsana yârim sen bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…