- 23 Ocak 2016
- 33.947
- 50.075
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #16.281
9 günlük tatil sonrası kaselerin dipleri batıktı bir güzel temizledim içlerini de doldurdum terapi gibi geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay utanmazlığında bu kadarı pesssTeknolojiyi kullanmanızı taktir ediyorum ancak yağdan mı veriyorsunuz yoksa kastan mı ? Orası önemli onun için bir diyetisyen veya koç eşliğinde ilerlemeniz iyi olacaktır.Gerçi pardon cimriydiniz unutmuşum![]()
Merhaba annenize bu tedavi iyi geldi mi acaba? Benim annem de aynı şekilde de ameliyatsız bir tedavi yöntemi araştırıyoruz.Bu sabah hastaneye gidip geldikten sonra öğle civarı bir güzel bir uyumuşum işte az önce uyandım
Anacığımın ayağı uyuştu yine bel fıtığı sandık ki meğer sinir bası yapıyormuş fizik tedaviye randevu aldıktan sonra emarı çekindik bir sürü fıtık oluşmuş deyince doktor hemen ameliyat doktorumuz beyin cerrahiye randevu aldık o da başka bir beyin cerrahı arkadaşına sevketti beline iğne yapılıyormuş düzeliyormuş ameliyatsızmış doktor bugün çağırdı diye gittik bize gün verecekmiş onun için gitmişiz biz de işlemi yapacak sandık şimdi Perşembe gününe randevu verdi radyofrekans işlemi uygulayanacakmış beline doktor çok methetti inşallah iyi gelir anneciğime
Evet iyi geldi bu yıl yine yapacak doktoruMerhaba annenize bu tedavi iyi geldi mi acaba? Benim annem de aynı şekilde de ameliyatsız bir tedavi yöntemi araştırıyoruz.
Ayrıntılı bilgi verme şansınız olur mu acaba? Hangi şehir hangi doktor ve tedavi süreci nasıl ilerliyor acaba?Evet iyi geldi bu yıl yine yapacak doktoru
Bursa Şehir hastanesinde bir doktor yapıyor ama fizik tedavi bölümüne gidip Algolojiye sevkedince Algoloji bölümü de yapıyor geçen ay kayınpederimi götürdüm kayınpederime de vuracaktı doktor ama bir ay önce bir ilaç başladı bu bacaktaki uyuşukluğu açmazsa iğneyi öyle vuralım dedi hatta bu sabah kontrole gittik ilaç iyi geldi kayınpederime annemi de götüreceğim Algoloji bölümüne isterseniz önce bir onu deneyin belden iğne iyi geliyor diyorlar ameliyat ortamında vuruyorlar belden hafif uyuşturma yapıyorlarmış annem pek bir şey hissetmedim dedi iyi de geldi anneme yine vuranacak bir yıl dolsun dedi arayacaklar onu bekliyoruz ama Algolojiye de gideceğiz bakalımAyrıntılı bilgi verme şansınız olur mu acaba? Hangi şehir hangi doktor ve tedavi süreci nasıl ilerliyor acaba?