- 23 Ocak 2016
- 33.940
- 50.062
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #16.261
İnşallah inşallahAy bende görümcemi seviyorum inşallah gelecekteki gelinimiz de beni sever kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallahAy bende görümcemi seviyorum inşallah gelecekteki gelinimiz de beni sever kızlar![]()
Güncelleme: Spor kulübünden mesaj geldi 9 günlük tatilde gidilmeyen günlerin ücreti yeni kayıtta fiyattan düşülecekmiş kayıt yenilemeyenlere de telafi dersi verilecekmiş ee iyi oldu böyleTayyip bey 9 gün resmi tatil yapıyor yapmasına ama geçen hafta sonu ile birlikte 11 gün resmi tatil oluyor biz devlet kurumu spor salonlarına para ödüyoruz 2 haftasonu çöp oldu boşa ödedik parayı iyi hoş tatil güzel de demek ki devletin spor salonları yerine özeli tercih etmem gerekiyor.
Merhaba Merhaba herbalife ürünleriyle 5 ayda 84 kilodan (doğum kilosu) - 66 kiloya kadar düştüm.Aynı zamanda Antrenör,hakem ve beslenme koçluğu da yapıyorum.Ürün ve koçluk desteği isterseniz iletişime geçebilirizBel olmuş 79 cm
Kalça olmuş 100 cm
Eşim eve gelirken sevdiğim şeylerden almış bir de yemek yerken diyor bu mercimek çorbasını niye yaptın ee diyetteyim de ondan onlara patatesli bazlama bana mercimek çorbası salata diyeti bozmak yok
Ee o dediğiniz marka ürüne de gerek yok ki ayda 3.6 kilo vermişsiniz ben zaten diyetle her şeyden az az yiyerek 4 kilo veriyorum bu tarz ürünlere neden para vereyim yahuMerhaba Merhaba herbalife ürünleriyle 5 ayda 84 kilodan (doğum kilosu) - 66 kiloya kadar düştüm.Aynı zamanda Antrenör,hakem ve beslenme koçluğu da yapıyorum.Ürün ve koçluk desteği isterseniz iletişime geçebiliriz![]()
Teknolojiyi kullanmanızı taktir ediyorum ancak yağdan mı veriyorsunuz yoksa kastan mı ? Orası önemli onun için bir diyetisyen veya koç eşliğinde ilerlemeniz iyi olacaktır.Gerçi pardon cimriydiniz unutmuşumHiç yapmamaktan iyidir başlangıç biraz hafif ve az olsun çünkü hamlamışım
Eki Görüntüle 3572492
Ee o dediğiniz marka ürüne de gerek yok ki ayda 3.6 kilo vermişsiniz ben zaten diyetle her şeyden az az yiyerek 4 kilo veriyorum bu tarz ürünlere neden para vereyim yahu
He bu arada beslenme koçluğuna da ihtiyacım yok yapay zeka Chat Gpt yapıyor o işi![]()
Spor yapıyorum artık neyden verdiğime siz karar verin bir daha da rica ediyorum topiğime yazmayın birazdan adminler devreye girecek burada herbu merbu reklamı yasakTeknolojiyi kullanmanızı taktir ediyorum ancak yağdan mı veriyorsunuz yoksa kastan mı ? Orası önemli onun için bir diyetisyen veya koç eşliğinde ilerlemeniz iyi olacaktır.Gerçi pardon cimriydiniz unutmuşum![]()
Spor yapıyorum artık neyden verdiğime siz karar verin bir daha da rica ediyorum topiğime yazmayın birazdan adminler devreye girecek burada herbu merbu reklamı yasak
Siz badem fındık yemeye devam edinCimri olduğuma da karar vermiştabii hemen üye olsaydım herbiye zayıflatan ürünü alsaydım hiç cimri olmazdım paramı nereye harcayacağımı biliyorum şükürler olsun herbi alıp da zayıflamaya çalışacağıma gider badem fındık alırım ara öğünlerde yiyerek sağlıklı kilo veririm.