🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Pazar günleri bana bir şeyler katacak videolar izlemeyi seviyorum bu da onlardan biri kulağa küpe olacak sözler var ve not aldım bir kez daha izlerim bu videoyu

NOTLAR
İtibar para kazancından daha önemlidir.

Hırs mantığın önüne geçmeyecek.

Hayat mücadele değildir, mücadele hayattır.

Yorgunluğu kendinize problem etmeyeceksiniz, yorulmamayı problem kabul edeceksiniz.

Tayyip bey 9 gün resmi tatil yapıyor yapmasına ama geçen hafta sonu ile birlikte 11 gün resmi tatil oluyor biz devlet kurumu spor salonlarına para ödüyoruz 2 haftasonu çöp oldu boşa ödedik parayı iyi hoş tatil güzel de demek ki devletin spor salonları yerine özeli tercih etmem gerekiyor.
Güncelleme: Spor kulübünden mesaj geldi 9 günlük tatilde gidilmeyen günlerin ücreti yeni kayıtta fiyattan düşülecekmiş kayıt yenilemeyenlere de telafi dersi verilecekmiş ee iyi oldu böyle

Bugün gelin hanımımıza bohçaları götürdük. Dönüşte tam da Bursaspor maçı çıkışına denk gelmişiz yoğun bir trafik vardı. Dönüşte araca yakıt aldım bin TL lik küçük motorlu araç olunca baya gider bana 🥳🤩

Eklentiler

• 1000054285.webp
    1000054285.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 17
Evet bilanço böyle 🤭tartı yanlış mı tartıyor acaba diyerek yedek tartıyla da tartıldım yok doğru 🧐birazı ödemdir bunun bir kupa yeşil çay içine bir limon akşama da sıkı bir spor 400 gr rahat gider. Zaten kilo aldığım belli pantolonlarımın beli sıkıyor bir kilo daha alsam düğme kapanmayacak nişanda fotoğraf çekinirken içimden diyorum noluyor leyyyn yanaklarım tombul tombul çıkmaya başlamış 70 kilo hallerimin fotoğrafları gibi hemen diyet hemen
1000054381.webp

9 günlük tatil bitti ev halkım gitti kaldık mı yalnız Pamuk'la hemen modumuzu yakalayalım kolları sıvayalım kulaklıkla son ses hareketli yabancı müzik başlayalım işlere çamaşır mı dürülecek ev mi süpürülecek silinecek gönüllü kölelik başlasın🥳🥳🥳

Boş duranı Allah sevmez kızım bile iş başında av yapacak kuşlara pusu kuruyor 🥳geçen gün güvenlik kamerası ekranında gördüğü kuşa pusu kurup ekrana atladı 😄
1000054384.webp

Yıllardır kullandığım kablolu kulaklığımın bugün bağlantısı kesiliyor😡evde envai çeşit kablosuz kulaklık var ama benlik değil kulakta durmuyor anacım durmuyor teknoloji özürlüsü birinin kulağında durur mu şimdi ben napam tam da modumu yakalamışken 😒

Eklentiler

• 1000054389.webp
    1000054389.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 14
Bel olmuş 79 cm
Kalça olmuş 100 cm

Eşim eve gelirken sevdiğim şeylerden almış bir de yemek yerken diyor bu mercimek çorbasını niye yaptın ee diyetteyim de ondan onlara patatesli bazlama bana mercimek çorbası salata diyeti bozmak yok

Bel olmuş 79 cm
Kalça olmuş 100 cm

Eşim eve gelirken sevdiğim şeylerden almış bir de yemek yerken diyor bu mercimek çorbasını niye yaptın ee diyetteyim de ondan onlara patatesli bazlama bana mercimek çorbası salata diyeti bozmak yok
Merhaba Merhaba herbalife ürünleriyle 5 ayda 84 kilodan (doğum kilosu) - 66 kiloya kadar düştüm.Aynı zamanda Antrenör,hakem ve beslenme koçluğu da yapıyorum.Ürün ve koçluk desteği isterseniz iletişime geçebiliriz 💐

Hiç yapmamaktan iyidir başlangıç biraz hafif ve az olsun çünkü hamlamışım
1000054447.webp

Merhaba Merhaba herbalife ürünleriyle 5 ayda 84 kilodan (doğum kilosu) - 66 kiloya kadar düştüm.Aynı zamanda Antrenör,hakem ve beslenme koçluğu da yapıyorum.Ürün ve koçluk desteği isterseniz iletişime geçebiliriz 💐
Ee o dediğiniz marka ürüne de gerek yok ki ayda 3.6 kilo vermişsiniz ben zaten diyetle her şeyden az az yiyerek 4 kilo veriyorum bu tarz ürünlere neden para vereyim yahu

He bu arada beslenme koçluğuna da ihtiyacım yok yapay zeka Chat Gpt yapıyor o işi😄

Hiç yapmamaktan iyidir başlangıç biraz hafif ve az olsun çünkü hamlamışım
Eki Görüntüle 3572492

Ee o dediğiniz marka ürüne de gerek yok ki ayda 3.6 kilo vermişsiniz ben zaten diyetle her şeyden az az yiyerek 4 kilo veriyorum bu tarz ürünlere neden para vereyim yahu

He bu arada beslenme koçluğuna da ihtiyacım yok yapay zeka Chat Gpt yapıyor o işi😄
Teknolojiyi kullanmanızı taktir ediyorum ancak yağdan mı veriyorsunuz yoksa kastan mı ? Orası önemli onun için bir diyetisyen veya koç eşliğinde ilerlemeniz iyi olacaktır.Gerçi pardon cimriydiniz unutmuşum 😂

Teknolojiyi kullanmanızı taktir ediyorum ancak yağdan mı veriyorsunuz yoksa kastan mı ? Orası önemli onun için bir diyetisyen veya koç eşliğinde ilerlemeniz iyi olacaktır.Gerçi pardon cimriydiniz unutmuşum 😂
Spor yapıyorum artık neyden verdiğime siz karar verin bir daha da rica ediyorum topiğime yazmayın birazdan adminler devreye girecek burada herbu merbu reklamı yasak

Cimri olduğuma da karar vermiş😄tabii hemen üye olsaydım herbiye zayıflatan ürünü alsaydım hiç cimri olmazdım paramı nereye harcayacağımı biliyorum şükürler olsun herbi alıp da zayıflamaya çalışacağıma gider badem fındık alırım ara öğünlerde yiyerek sağlıklı kilo veririm.

Spor yapıyorum artık neyden verdiğime siz karar verin bir daha da rica ediyorum topiğime yazmayın birazdan adminler devreye girecek burada herbu merbu reklamı yasak
Cimri olduğuma da karar vermiş😄tabii hemen üye olsaydım herbiye zayıflatan ürünü alsaydım hiç cimri olmazdım paramı nereye harcayacağımı biliyorum şükürler olsun herbi alıp da zayıflamaya çalışacağıma gider badem fındık alırım ara öğünlerde yiyerek sağlıklı kilo veririm.
Siz badem fındık yemeye devam edin 😊 sizin söyleminize göre herbu merbu size yaramaz.Ayrıca sizin tavrınız ve yazım şekliniz konuyu buraya getirdi.en nihayetinde karar sizin 😊

Back
X