🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Cimnastiğe geldik bir yüzesim var öyle böyle değil havalar ısınsın da yüzme sezonu açılsın şuan tribünde sümüklerimi silmekle meşgulüm

Hasta hasta koşturmacalı bir gün
Kızımı cimnastiğe götürdüm o cimnastikte iken arkadaşımla veterinere gidip kediyi klinikten aldık terastaki kulübeye yerleştirdik oradan sahile geldik ama aşırı rüzgar var.

Bugün kediyi almaya gidiyoruz efenim polis çevirmesi var beni de çekti kenara Allah'tan polis memuru kadındı baktı bunlar iki kadın ehliyete baktı sanırım gbt kontrolü yaptı sonra saldı bizi

Kedinin sabah ve akşam olmak üzere iki tane vitamini ve günde bir kez antibiyotiği var iyileşir mi bilemiyoruz ne kadar mama yedi ne kadar su içti tuvaletini yaptı mı gözlemliyoruz umarız ki eski hâline döner.

Niloya gece vizitine çıktı kediler birken iki oldu patisi incinmiş sekeleyen bir kedi daha geldi o da diğer kulübeye alındı çok tontiş bir sarman kendini sevdiriyor o kadar cana yakın ki inşallah sahiplendirebilirim. Bir müddet misafirimiz olacak ayak biraz toparlasın kendini şükürler olsun ki kırık değil.

2 aydır doğru dürüst kitap okumadım ama bugün kendime 2 kitap kızıma da bir kitap olmak üzere 3 kitap aldım çünkü çok uygundu geçen gün kızımın okuluna Avukat Ergün Kazanır geldi okumuş oldukları Kayıp Çilek adlı kitabını imzaladı kızımla birlikte ben de kitabı okudum ve bu yaşımda Masumiyet Karinesi neymiş onu öğrendim kitap çok hoşuma gidince yazarı sosyal medyadan da takibe aldım kitaplarının indirime girdiğini görünce de yetişkinler için yazmış olduğu üç romanının ikisini aldım.

Avukatı Mısın?
Lohusa Şerbeti
Operasyon Nohut Pilav (çocuklar için)

Anneme internetten yatak örtüsü aldım telefonda bana beğenmediğini söyledi iade edecektik gidince yatak örtüsünü gördüm çok beğendim dedim hemen alıyorum hiç yoktan yatak örtüsü aldım.

Kozmetik deposuna geldim sonuç
Kocamı da düşünmüşüm araya axe da karıştırmışım

Eklentiler

• 1000057823.webp
    39 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000057825.webp
    99,7 KB · Görüntüleme: 7
AVM de bir kalabalık var otoparkta yer bulmak mümkün değil Waikikide de çok sıra vardı Allah'tan kasa 12 tane olunca sıra hemen geldi hediye olarak da tşört aldım akşama kaynımın 50'li yaş doğum gününü kutlayacağız.

Eklentiler

• 1000057835.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…