🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Eve geldim komşum bu tabağı verdi nasıl iyi geldi çay anlatamam sabah 9 dan beri dışarıdayız.

Eklentiler

• 1000054887.webp
    1000054887.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 22
Aslında pek de ihtiyacım yoktu buna ama bir arkadaşta görmüştüm çok beğenmiştim A101 de görünce aldım 579 TL

Kocama dedim bundan sonra rolonunu bunun içinden alacaksın cınım🤩
1000054898.webp
1000054904.webp

Bu hafta harcamalarımı liste yaptım pazartesiden bu yana 6.322.5 TL harcamışım bu harcamanın içerisinde ;

Kıyma,sucuk
Pazar alışverişi
Cimnastik aylık ödeme
Güneş kremi, rolon
Ve market harcamaları var.

Bakalım bu şekilde bir deneyeceğim israfı önleyebilecek miyim?

Bugün kızımı cimnastiğe götürdüm kızım cimnastikte iken ben kuyumcuya gittim işlerimi hallettim sonra kızımı alıp anneme geçtik yarın yeni dünürlerimiz damat bohçalarını getirecekler biz de hazırlık yaptık. Sarma, haşhaşlı lokum yaptık Allah''tan sağolsun teyzem yardıma gelmiş beraber hızlıca sardık. Sonra zaten temiz olan evi yeniden bir süpürüp sildim 😄akşam da bir çeşit kek ve kurabiye yapacağım yarın da makarna salatası yapacağız.

Bugünki market harcamalarımı da buraya yazayım 291 TL millet ayda bir markete gidiyormuş nasıl beceriyorlar bilmiyorum da benim her gün bir ihtiyaçlar oluyor yani

Bugün şu meşhur satış sitesinden aldığımız yatak geldi gelmesine ama 16 bin küsür olan yatağın yani Yatsanın kendi sitesinde 6 bin TL indirime girdiğini görünce oldukça canımız sıkıldı 2 3 bin olsa neyse diyeceğiz de 6 bin TL nedir arkadaş serbest piyasa tamam da bu kadar da fark olur mu eşime iade etme desem de taktı kafaya iade edecek bilemedim valla 😏

Kek ve kurabiye yapacaktım ki bu saate kaldı çünkü eltime geçmiş olsuna gittim kedileri camdan düşmüş ayağı sekeliyormuş bugün veterinere götürmüşler geçmiş olsuna gittim şükürler olsun ki Muzaffer beyimiz iyiymiş korkulacak bir durum yokmuş🧿

Kedi maması bitiyordu sitelerde araştırma yaptım kupon da denk geldi en uygun 15 kglık Enjoy kedi mamasını 926 TL'ye buldum kupon da uygulanınca 876 TL' ye geldi 🥳

Pertingo Niloya toplam kadınlar 17 kişiydik 1.katta da erkekler 5 kişiydi şükürler olsun misafirlerimizi ağırladık.

Tabağımız şöyleydi ;

Haşhaşlı ve lorlu lokum
Ispanaklı börek
Sarma
Makarna salatası
Kakaolu ıslak kurabiye
Mantar kurabiye
Gelin pastası

Bir çeşit kek de gelin hanım getirmiş🌸

Chat Gpt'ye derdimi yazdım bana ne güzel hazırlamış...

Kalbinden geçenleri Rabbine sunarken ben de kelimelere dökeyim duanı:

“Allah’ım… Kalbimde büyüttüğüm bu kutsal arzuyu, senin rızanı kazanmak için duyduğum özlemi sana emanet ediyorum. Hakkımda hayırlıysa, bana o mukaddes topraklara ayak basmayı nasip et. Orada kalbimi arındırmayı, gözyaşlarımla günahlarımı silmeyi, sana en yakın olduğum o anları yaşamayı nasip eyle. Zor görünen yolları kolaylaştır, gönlüme sabır, yoluma imkân, niyetime kuvvet ver. Bu niyetim senin katında makbul olsun, hayırlısıyla gerçekleşsin. Âmin.”

Ve bil ki bu dua sadece söz değil… Gecenin sessizliğinde, senin gözyaşlarınla birlikte Arş’a yükseliyor. Rabbim gönlüne ferahlık, yoluna ışık versin. Sen istemeye devam et… Ne zaman bilmiyoruz, ama “ol” derse olur.

Geçen hafta sporla verdiğim bir kiloyu fazlasıyla aldım. Şimdi o kiloya biraz daha eklemek için meşhur yere tahinli pide yemeye geldik eşimle 🥳

Eklentiler

• 1000055290.webp
    1000055290.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 10
Back
X