- 23 Ocak 2016
- 34.057
- 50.145
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #16.321
nevrsimimin çarşafı yırtılmaya başladı, internetten %100pamuk çarşaf-yastık seti aldım 250liraya, yorumlar iyiydi ama dokusunu sevmedim yaa. dediğin pazar nerde niloyacım oraya bakayımKocamı yatağı iade etmemesi için ikna ettim şimdi de sosyete pazarından yatak alezi alacaktım ki kocam internetten alırız markalar ucuz deyip aldırmadı durur muyum hemen lastikli çarşaf aldım 150 TL
sana mesaj atamadım, senin için sorun olmayacaksa elbisenle boydan fotonu özelden atabilir msn merak ettim, benim de görümce düğünüm oldu da ben de lacivert abiye çok baktımKocamı yatağı iade etmemesi için ikna ettim şimdi de sosyete pazarından yatak alezi alacaktım ki kocam internetten alırız markalar ucuz deyip aldırmadı durur muyum hemen lastikli çarşaf aldım 150 TL
Gökdere pazarı var ya metronun yanında nevresimi ben Özdilekten alıyorum benim bu aldığım yatak koruyucu olarak alta yayılan tüm pazarlarda var rulo şeklinde olanlar var ya her yerde var bunlarnevrsimimin çarşafı yırtılmaya başladı, internetten %100pamuk çarşaf-yastık seti aldım 250liraya, yorumlar iyiydi ama dokusunu sevmedim yaa. dediğin pazar nerde niloyacım oraya bakayım
Atayım da biraz kilo aldım ya canım sıkılıyorsana mesaj atamadım, senin için sorun olmayacaksa elbisenle boydan fotonu özelden atabilir msn merak ettim, benim de görümce düğünüm oldu da ben de lacivert abiye çok baktım
Çok güzel yaa maşallahSokak canlarımızın maması geldiçuvalın dibi kalmıştı dört gözle bekliyordum
Bunun adı Vefalı niye adı Vefalı evlatlarına çok güzel annelik yapıyor çünkü mamadan çok salamı seviyor
Eki Görüntüle 3576947
Sağol canım ya inşallah daha çok paramız olsun tedavi de ettirebilelim hayvanları kolaylıklaÇok güzel yaa maşallah
Allah size daha çok versin inşallah
İnşallah benim dualarım da hep bu yöndedirSağol canım ya inşallah daha çok param olsun tedavi de ettirebileyim hayvanları kolaylıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?