- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- 53
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.721
İyim biraz bekledim kremle sonra kahvaltı sofrası toplayıp,süpürge tuttum bez sıkmak ta zorlandım tuvaleti ovup kısa bir toz alma bile yaptım.
Kıyamam ellerine ya viladayla silseydin ya kuzumİyim biraz bekledim kremle sonra kahvaltı sofrası toplayıp,süpürge tuttum bez sıkmak ta zorlandım tuvaleti ovup kısa bir toz alma bile yaptım.
Bende gezmedeyimAa ne güzel bugün herkes gezmeden özendim valla.
Bizde yarın gezicez o yüzden bugün genel temizlik yapmaya çalışıyorum.
Vaaovv öğle yemeğini bile yemişsiniz çok hızlısınızŞu saate kadar yaptıklarım.
Bulaşık 2 defa yıkandı hem sabah kahvaltısı hem öğle yemeği bulaşığı.
Makinada banyo sevgilerim var onlar çıkınca onları sericem.
Dun gece banyo yerlerini lavabolarini silip temizlemistim bugün de sevgilerini yıkayınca tertemiz oldu.
Evin heryerinj süpürdüm.
Sildim.
İki balkonu yıkadım. Camasir topladım onları ne zaman katlarim bilmiyorum.
Oyuncakları da biraz önce topladı çocuklar.
Şimdilik rahatım.
Dun tefriciye okuyacaktim okuyamadım. Onu okuyacağım şimdi.
Niloyatospikk dun sormuştun cevap vermeyi unutmuşum.
Dua grubumuz var canım ordan aldim 202 tane okumam gerek .
Dun şaka gibi 5 tane okuyup uyuyakalmışım çok yorulmuşum.
Bugün bitiririm inşallah. Esma cekicem bir de.
Yok canım ya yerler kaldı sehpa TV sehpası falan işte üstünden geçtim öyleceKıyamam ellerine ya viladayla silseydin ya kuzum
Ama deterjan daha kötü tahriş etmez mi?evinizde kantaron yağı varsa ondan sürebilirsiniz daha çabuk toparlarYok canım ya yerler kaldı sehpa TV sehpası falan işte üstünden geçtim öylece
Kantaronu kayınvaldemde vardı isteyim süreyim bak zaten temizliği de üstün körü yaptım tek elle gibi baktım olmıcakAma deterjan daha kötü tahriş etmez mi?evinizde kantaron yağı varsa ondan sürebilirsiniz daha çabuk toparlar
Erkenciyiz sabah 8-9 gibi kahvaltı istiyor çocuklar sabah uyumayı sevmiyorlar. 7 buçukta uyanıyoruz.Vaaovv öğle yemeğini bile yemişsiniz çok hızlısınız
Benimkilerde erken yatıp erken kalksın istiyorum ama bir türlü oturtamadımErkenciyiz sabah 8-9 gibi kahvaltı istiyor çocuklar sabah uyumayı sevmiyorlar. 7 buçukta uyanıyoruz.
Gözünaydın Analı babalı büyüsün inş.adını ne koydunuz kaç tane olduKızlar kedimiz anne oldu
Dışarıya çıkıyorum dışarıda netim yok okuyup da yazıcam sonra inşallah kedi de olsa inanın kolay anne olunmuyormuş
Evet anne olmak kolay değil rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar kedimiz anne oldu
Dışarıya çıkıyorum dışarıda netim yok okuyup da yazıcam sonra inşallah kedi de olsa inanın kolay anne olunmuyormuş
Sağol canım 4 tane oldu 2 tane siyah 2 tane siyah beyaz benekli çok tatlılar ad koymadık daha öyle körpeler ki anne kedimiz yatıyor o kadar yorulmuş kiGözünaydın Analı babalı büyüsün inş.adını ne koydunuz kaç tane oldu
İyi günlerde kullan canım olsun dyson myson farketmezBende gittim arçeliğin şarjlı süpürgesini aldım adını şemsiye koyduk
Dyson alamadım içimde kaldı
Amin canım anne olmak kedi de olsa kolay değilmiş gözlerimle şahit oldum ilk defa böyle birşey yaşıyoruz öyle duygulandım ki anlatamam bi ara miyavlayarak bize baktı kız kardeşimin bacaklarının arasına kafasını koydu oturdu kardeşim karnına masaj yaptı daha önce kedi doğurtan arkadaşı da geldi bugün inanılmaz duyguluyum onu sokaktan aldığımda pindiricikti şimdi anne oldu ay ağlıcamEvet anne olmak kolay değil rabbim isteyen herkese nasip etsinkaç tane yavruladı
Sağol canım hiç bilmiyoruz neredeDemek kediniz doğuruyor şimdiden hayırlı olsun gözünüz aydın.
Allah analı babalı büyütsün dicem de baba nerde kimbilir
Sizin nasıl geçti gününüz gezmeye çıkmak iyi gelmiştirBen kahvaltıyı daha yeni topladım.
Bugün dışarı çıkacağız çok heyecanlıyım. Üç aydır doktor dışında hiç dışarı çıkmamıştım, hazır hava guzelken biraz dışarı çıkacağız
Bu hafta mutfağa istedigim gibi detaylı girememiştim, gelince dolaplari düzenleyip fazlalıkları ayırmayı düşünüyorum. Duvarlarını ve yerlerini silerim. Haftada bir veya iki defa evin bir noktasını detaylıca temizlemeyi düşünüyorum.
Maşallahın var canımŞu saate kadar yaptıklarım.
Bulaşık 2 defa yıkandı hem sabah kahvaltısı hem öğle yemeği bulaşığı.
Makinada banyo sevgilerim var onlar çıkınca onları sericem.
Dun gece banyo yerlerini lavabolarini silip temizlemistim bugün de sevgilerini yıkayınca tertemiz oldu.
Evin heryerinj süpürdüm.
Sildim.
İki balkonu yıkadım. Camasir topladım onları ne zaman katlarim bilmiyorum.
Oyuncakları da biraz önce topladı çocuklar.
Şimdilik rahatım.
Dun tefriciye okuyacaktim okuyamadım. Onu okuyacağım şimdi.
Niloyatospikk dun sormuştun cevap vermeyi unutmuşum.
Dua grubumuz var canım ordan aldim 202 tane okumam gerek .
Dun şaka gibi 5 tane okuyup uyuyakalmışım çok yorulmuşum.
Bugün bitiririm inşallah. Esma cekicem bir de.
Sen ne büyük sevaba girdinAmin canım anne olmak kedi de olsa kolay değilmiş gözlerimle şahit oldum ilk defa böyle birşey yaşıyoruz öyle duygulandım ki anlatamam bi ara miyavlayarak bize baktı kız kardeşimin bacaklarının arasına kafasını koydu oturdu kardeşim karnına masaj yaptı daha önce kedi doğurtan arkadaşı da geldi bugün inanılmaz duyguluyum onu sokaktan aldığımda pindiricikti şimdi anne oldu ay ağlıcamçok duyguluyum ama gezmeye gittim nereye Uludağ'a resim çektim atıcam
O kadar iyi geldi ki, resmen disarida yurumeyi özlemişimSizin nasıl geçti gününüz gezmeye çıkmak iyi gelmiştir
Maşallahın var canımsüpersin
Akşam lavabo ovmaktan bahsettik ben de banyo dolabı raflarını aynayı sildim yerlerini sildim lavaboya ovdum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?