- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.701
Evet şifreyi bilen kötü amaçlarına alet edebilir. Teknoloji sonumuz olacakahahah ya aslında sır değilde insanlar biliyorsunuzz bu bilgileri farklı amaçla kullanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şifreyi bilen kötü amaçlarına alet edebilir. Teknoloji sonumuz olacakahahah ya aslında sır değilde insanlar biliyorsunuzz bu bilgileri farklı amaçla kullanıyor
Sağol şimdi biraz iyi gibi Bi kalkayım artıkÇok geçmiş olsunyanık zordur bilirim
![]()
aynen öyle canımEvet şifreyi bilen kötü amaçlarına alet edebilir. Teknoloji sonumuz olacak
Sen önce söyle aynı yerse dememhangi şehir ah ah o müdürler ve icra memurları beni çıldırtıyor![]()
gaziantep canımSen önce söyle aynı yerse demem. Adam haftasonu bile çalışıyor kız hatta kızımıın adıda Melis
![]()
Hee Mersin deyiz 2 yıldır yakınız amagaziantep canım![]()
ahhahhah olsun her icra bizimdir mutlaka işimiz oluyorHee Mersin deyiz 2 yıldır yakınız ama
Ben kahvaltıyı daha yeni topladım.Nasılsın?
Bugün planında neler yapmak var yeni fikirlere ihtiyaç duyuyorum sanırım?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım aman grip olsun da geçer inşallah korona olmasın da bol vitamin al c vitamini özellikle
O da avukatları çok seviyorahhahhah olsun her icra bizimdir mutlaka işimiz oluyor![]()
Çok geçmiş olsunKahvaltı hazırlarken elimi yaktım şu anda sol elime krem sürüp son çayımı içiyorum
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederimgrip inşallah
Merhem değil ama kremi çok işe yarıyor yanmayı hafifletiyorÇok geçmiş olsunhametandi adı galiba, o merhem de iyi geliyor yaniklara
Ayy canım yaGünaydın Kızlar
Kahvaltı yapıcaz kahvaltıdan sonra annemlere gidicem inşallah kedimiz doğurmaya başlamış hamileydi kardeşimle konuştum kedi bile nasıl sancı çekiyormuş yavrum ya inşallah hayırlısıyla doğurur
Ay sağ salim doğurur inşallahGünaydın Kızlar
Kahvaltı yapıcaz kahvaltıdan sonra annemlere gidicem inşallah kedimiz doğurmaya başlamış hamileydi kardeşimle konuştum kedi bile nasıl sancı çekiyormuş yavrum ya inşallah hayırlısıyla doğurur
Tabi canım çok severler bilmez miyimO da avukatları çok seviyor![]()
Demek kediniz doğuruyor şimdiden hayırlı olsun gözünüz aydın.Günaydın canım![]()
Aa ne güzel bugün herkes gezmeden özendim valla.Ben kahvaltıyı daha yeni topladım.
Bugün dışarı çıkacağız çok heyecanlıyım. Üç aydır doktor dışında hiç dışarı çıkmamıştım, hazır hava guzelken biraz dışarı çıkacağız
Bu hafta mutfağa istedigim gibi detaylı girememiştim, gelince dolaplari düzenleyip fazlalıkları ayırmayı düşünüyorum. Duvarlarını ve yerlerini silerim. Haftada bir veya iki defa evin bir noktasını detaylıca temizlemeyi düşünüyorum.