- 23 Ocak 2016
- 33.363
- 49.636
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.761
Canım peki ne ile ovuyorsun lavaboları hergün kimyasal elleri biraz yıpratıyor ama senden heves ettim bu sabah ben de dişlerimi fırçayıp cildimi temizledikten sonra bir güzel ovaladım temizledimHer gün lavabo yıkayıp uyumak istiyorum bazen her gün yaparken bazen tembelligime yenik düşüyorum.
Ya zaten uyumadan önce illa ki dişimizi fircaliyoruz ondan sonra da lavabolari da bir güzel temizleyip kuruluyorum havlu da değiştirip öyle uyuyorum.
Kedileriniz de hayırlı olsun minnos minnos gözleri yumuk yumuktur şibidiklidir o gözler ne tatlı oluyorlar ama ya
Sağol canım teşekkür ederim heyecanlıyız şuan çok tuhaf yapışık birşeyler biraz Minnoşumuzu kıskandım eskisi gibi bizle çok oynayamaz yavruları var o bir anne artıkYa Maşallah ne sevimlidir onlar şimdi
Cinsiyetleri biraz geç belli oluyor
Ömürleri uzun olsun
4 yavru kolay değil bakımı işi çok napsınCanım peki ne ile ovuyorsun lavaboları hergün kimyasal elleri biraz yıpratıyor ama senden heves ettim bu sabah ben de dişlerimi fırçayıp cildimi temizledikten sonra bir güzel ovaladım temizledim
Sağol canım teşekkür ederim heyecanlıyız şuan çok tuhaf yapışık birşeyler biraz Minnoşumuzu kıskandım eskisi gibi bizle çok oynayamaz yavruları var o bir anne artık
Bugün ben gidince bana bir bakışı vardı resmen yardım edin der gibi kardeşim karnına çok masaj yaptı ben de dedim seni yaramaz seni4 yavru kolay değil bakımı işi çok napsın
Zaman geçtikçe ben naptım başıma iş açtım diyebilir
Yorgun düşmüştür tabi emzir emzir biz birinde bitiyorduk 4 taneBugün ben gidince bana bir bakışı vardı resmen yardım edin der gibi kardeşim karnına çok masaj yaptı ben de dedim seni yaramaz senişimdi doğum kolay değil öyle işte dedim kafasını sevdim az önce aradım kardeşimi hala uyuyormuş akşam üzeri uğradım bebişleri altında kardeşim örtmüş üstlerini uyuyor yavrular da tepesine tırmanmaya çalışıyorlar
Canım dürüst olmak gerekirse o an hangisi kolayima giderse bazen sivi el sabununu sungerime döküp bol köpüklü yikadigim da oluyor bazen cif bazen sirke bazen domestos. Yani o an ne ile yapmak istiyorsam öyle.Canım peki ne ile ovuyorsun lavaboları hergün kimyasal elleri biraz yıpratıyor ama senden heves ettim bu sabah ben de dişlerimi fırçayıp cildimi temizledikten sonra bir güzel ovaladım temizledim
Sağol canım teşekkür ederim heyecanlıyız şuan çok tuhaf yapışık birşeyler biraz Minnoşumuzu kıskandım eskisi gibi bizle çok oynayamaz yavruları var o bir anne artık
Selam canım.
Geçmiş olsun Rabbim şifasınıda verirSelam canım.
Herkese merhaba. Okuyodum ama bıraktım çok sayfa vardıherkes iyidir umarım.
Bilmediğim şeyler vardır. Özet alırım yazmak isteyenden
Yok unutmadım tabi ama yoğunuz hep. Koşturmaca gidiyor. Hastalığım da ciddiymiş biraz. Tedavisi yokmuş tam olarak. Kalça ekleminde ve omurgada görülmüş diğer yerleri de tutmuş. Egzersiz ve ağrı kesici iltihap düşürücü ilaç verdi. Daha güçlü ilaçlar varmış fakat bağışıklık baskılayıcı olduğundan şu an düşünmüyorum vermeyi dedi, 6 ay sonra kontrol bakalım.
İnşallahh şifalandım.
Amiin sağolasın. Verdi inşallahh.Geçmiş olsun Rabbim şifasınıda verir
Canım Allah şifa versin, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallahSelam canım.
Yok unutmadım tabi ama yoğunuz hep. Koşturmaca gidiyor. Hastalığım da ciddiymiş biraz. Tedavisi yokmuş tam olarak. Kalça ekleminde ve omurgada görülmüş diğer yerleri de tutmuş. Egzersiz ve ağrı kesici iltihap düşürücü ilaç verdi. Daha güçlü ilaçlar varmış fakat bağışıklık baskılayıcı olduğundan şu an düşünmüyorum vermeyi dedi, 6 ay sonra kontrol bakalım.
İnşallahh şifalandım.
Doğum başlangıcı biraz zor oldu yoruldu yavrum dedim zaten ah ah bak şimdi böyle doğumu zor kaçtın bi ara evden ama dedim öyle suratıma bakıyorYorgun düşmüştür tabi emzir emzir biz birinde bitiyorduk 4 tane
Ay biri biter diğeri başlar
Hiç yardım edemem deseydin bana mı sordun yaparken
Çeşmeleri kireç sökücüyle yahut sarı güçle yapınca kurulamak istemiyor çeşmelerin parlaması çok hoşuma gidiyor benim deCanım dürüst olmak gerekirse o an hangisi kolayima giderse bazen sivi el sabununu sungerime döküp bol köpüklü yikadigim da oluyor bazen cif bazen sirke bazen domestos. Yani o an ne ile yapmak istiyorsam öyle.
Muslukta su damlası görmeyi sevmiyorum temizledikten sonra kesin kuruluyorum.
Devamı gelir inşallah. İnanılmaz zevk alıyorum oranin son halini görmekten. Bir de her gün yıkayınca zaten temiz oluyor 2 dakika sürmüyor bile temizlemek her gün.
Selam canım çok geçmiş olsun canım yeniden Allah şifasını da verir inşallah egzersiz verdiyse mutlaka yap canım ihmal etme seni seviyoruz unutmaSelam canım.
İnşallahh şifalandım.
AynenCanım Allah şifa versin, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallahBenim tarafımda bilmediğin bir şey yok, her şey aynı çok şükür. Sen yokken kurabiye yapan yok topikte Her gün ev temizliyoruz falan işte
Amiin amin canım çok teşekkür ederim.Canım Allah şifa versin, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallahBenim tarafımda bilmediğin bir şey yok, her şey aynı çok şükür. Sen yokken kurabiye yapan yok topikte Her gün ev temizliyoruz falan işte
Sağol canım çok tşkler. Amiin. Yapıyorum. Hatta iyi hissedince bırakma dedi. Devamlı yap dedi dr.Doğum başlangıcı biraz zor oldu yoruldu yavrum dedim zaten ah ah bak şimdi böyle doğumu zor kaçtın bi ara evden ama dedim öyle suratıma bakıyor
Çeşmeleri kireç sökücüyle yahut sarı güçle yapınca kurulamak istemiyor çeşmelerin parlaması çok hoşuma gidiyor benim de
Selam canım çok geçmiş olsun canım yeniden Allah şifasını da verir inşallah egzersiz verdiyse mutlaka yap canım ihmal etme seni seviyoruz unutma
Zaten kedilerin 4 tane memesi var hepsi bir taneye yapışıp emerYorgun düşmüştür tabi emzir emzir biz birinde bitiyorduk 4 tane
Ay biri biter diğeri başlar
Hiç yardım edemem deseydin bana mı sordun yaparken
Rahatsızlığınız tam olarak nedir? Çok büyük geçmiş olsunSelam canım.
İnşallahh şifalandım.
Bugün kayınvaldeme gittik sabahtan süpürge toz alma yapmıştım akşam eve gelince yemek bulaşık ev toplu şükür çamaşır attım makineye onlar çıkınca serip bulaşık makinesini çalıştırcam sadeceMeybuz
Bugün neler yaptın?
Akşam iş bırakmadan uyuyalım.
Niloyatospikk sari geçici kullanmadım sen deyince merak ettim bakicam yakin zamanda almayı düşünüyorum.
Ben de mutfağı toplu bıraktım ama süt kaynattım onu şişelere koymam lazım akşamdan derli toplu bırakınca sabah iyi oluyor kahvaltı hazırlarkenMeybuz
Bugün neler yaptın?
Akşam iş bırakmadan uyuyalım.
Niloyatospikk sari geçici kullanmadım sen deyince merak ettim bakicam yakin zamanda almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?