• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık beni salmıyor vallahi nasıl birşey anlamadım ne geçiyor ne bitiyor bir gün iyiysek ertesi gün ates halsizlik yataktan çıkamıyoruz
O yüzden bildirim yapamıyorum mens dönemide geliyor ikisinin belirtileri birleştigi için mi bu kadar agır geçiyor anlamadım
Bonus Bonus

zor iyileşiyor herkes ya Allah şifa versin ne diyim çok oldu sizin de

*1000 istiğfar
*200 salavat
*100 la ilahe illallah
*100 la havle Vela guvvete illabillahilaliyyul azim
*100 hz yunus duası
*21 tefriciye
*70 ayetel kursi
*41 Felak 41 nas
*21 ihlas 21 kevser suresi
*489 ya Fettah
*1000 ya vedud
*5 vakit ve teravih
*Ramazan zikirleri
*site dualrim
*16. Cüzdeyim
Dün böyleydi. Rabbim.kabul etsin arada fire versem çok üzülüyorum günler çok hızlı geçiyor zaten 🥲

Hastalık beni salmıyor vallahi nasıl birşey anlamadım ne geçiyor ne bitiyor bir gün iyiysek ertesi gün ates halsizlik yataktan çıkamıyoruz
O yüzden bildirim yapamıyorum mens dönemide geliyor ikisinin belirtileri birleştigi için mi bu kadar agır geçiyor anlamadım
Bonus Bonus
geçmiş olsun , Allah şifalar versin

Kızlar hanı deriz ya kulun kula duası makbuldür Allah red etmez bu video da bunu demiş hoca hoşuma gitti paylaşmak istedim 👍🌹

Bugün Cuma hepimizin duaya ihtiyacı var Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲🤲dualarınızda unutmayın birbirimize dua edelim 🤲🤲🌺🌸🌹

Ne mutlu bana Rabbim yolunda olan dua eden inançlı insanlarla karşılaştırdı ❤❤❤❤

bu bile çok muazzam bir şey hepimiz için 🌺🌸

Kimin ne dileği varsa mevlam versin 🤲🤲

Kızlar hanı deriz ya kulun kula duası makbuldür Allah red etmez bu video da bunu demiş hoca hoşuma gitti paylaşmak istedim 👍🌹

Bugün Cuma hepimizin duaya ihtiyacı var Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲🤲dualarınızda unutmayın birbirimize dua edelim 🤲🤲🌺🌸🌹

Ne mutlu bana Rabbim yolunda olan dua eden inançlı insanlarla karşılaştırdı ❤❤❤❤

bu bile çok muazzam bir şey hepimiz için 🌺🌸

Kimin ne dileği varsa mevlam versin 🤲🤲

çok severim hayati inanç hocayı takip ediyorum :KK200: sesi sohpetleri huzur veriyo

1000064341.webp

1000026784.webp

🌺Günlük okumalar

📖 Mukabele okumak/dinlemek
📖 Günlük niyet ederek 1 Yasin
📿 100 estağfurullah
📿1100 La ilahe illallah
📿100 Muhammedürrasulullah
📿100 ihlas
📿100 salavat
📿 İkinci 10 gün 100 Ya Gaffarezunub
📿 Sayısız Şahadet
📿 Sayısız "Estağfurullah ellezi la ilahe illa hu el hayyel gayyum ve etübü ileyh"
"Allahümme inni eselükel cenneh ve euzübike minennar"
📿 Sabah akşam 100 Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim

penyez83 penyez83
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Chocolita Chocolita
Efser Efser
Aktif Lora Aktif Lora
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
MssPARE MssPARE
papatyamm papatyamm
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
aysen- aysen-