- 13 Mart 2019
- 14.453
- 52.076
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım çok yorgunum beklemeden hemen başlamam lazım1 saat sonra manevi saatime ve namaza geçmeyi istiyorum inşallah Rabbim nasip etsin![]()
Hadi ya Allah bismillah sen başla bende sana yetişeyim inşallah 8 rekat da olsa güzel olur yeter ki boş geçmesinBen de aynı durumdayım çok yorgunum beklemeden hemen başlamam lazım
Hastalık beni salmıyor vallahi nasıl birşey anlamadım ne geçiyor ne bitiyor bir gün iyiysek ertesi gün ates halsizlik yataktan çıkamıyoruz
O yüzden bildirim yapamıyorum mens dönemide geliyor ikisinin belirtileri birleştigi için mi bu kadar agır geçiyor anlamadım
Bonus
geçmiş olsun , Allah şifalar versinHastalık beni salmıyor vallahi nasıl birşey anlamadım ne geçiyor ne bitiyor bir gün iyiysek ertesi gün ates halsizlik yataktan çıkamıyoruz
O yüzden bildirim yapamıyorum mens dönemide geliyor ikisinin belirtileri birleştigi için mi bu kadar agır geçiyor anlamadım
Bonus
Kızlar hanı deriz ya kulun kula duası makbuldür Allah red etmez bu video da bunu demiş hoca hoşuma gitti paylaşmak istedim
Bugün Cuma hepimizin duaya ihtiyacı var Rabbim dualarımızı kabul etsindualarınızda unutmayın birbirimize dua edelim
⚘
❤
Ne mutlu bana Rabbim yolunda olan dua eden inançlı insanlarla karşılaştırdı ❤❤❤❤
bu bile çok muazzam bir şey hepimiz için⚘
Kimin ne dileği varsa mevlam versin