🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Okulun bahçesine kedi kulübesi koymuşlar dün mama yoktu ben de mama getirdim.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün kutlama töreni var kızım da koro etkinliğinde izlemeye geldim ❤️
1000050801.webp

Evde kaç çeşit kapatıcı var ama bunun gibi doğal duranını görmedim hazır da indirime girmişken hemen aldım.

Eklentiler

• 1000051115.webp
    1000051115.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 35
Evdeki kaş farım bitiyor bu iki ürün arasında kaldım kalem olarak hiç kullanmadığım için kararsız kaldım.

Eklentiler

• 1000051113.webp
    1000051113.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 28
Bugün de diğer yeğenimizin doğum günü bayrama kendisine deri ceket almış ben de doğum günü hediyesi bu çantayı hediye aldım çok ciciş inşallah beğenir kendime de çizgili gömlek aldım önceden böyle çizgili gömlek kumaşından dedem pijama giyerdi 🤭valla kumaşı yumuşacık çok hoşuma gitti uygundu da hemen aldım.
1000051156.webp

2 gündür yoğundum bu akşam yeni dünürlerimizi annemlerde yemeğe aldık çok yorgunum şimdi yatağa geçtim birkaç saat uyuyup sahur vakti ❤️

Düğün salonları da tutuldu düğün salonu fiyatları öyle böyle değil bu işe mi girişsek napsak diye geçiriyorum içimden 😂adını duymadığım bir köyde ki Bursa'nın çoğu yerini bilirim bilmediğim bir köyde arazisi olan birileri kır düğün salonu dizayn etmişler kapı açılışı 175 bin 😬bilinen yerler 250 bin civarı falan piyasa uçmuş sosyal medyanın gücü işte 😒

Geçen yaz sonu bir tanıdığın nişanına gitmiştik gösterişi bol kır davet salonu bahçe ikiye bölünmüş iki ayrı salon açık hava iyi hoş güzel ortam oturuyorsun yahu bir yerlerden tezek kokusu geliyor estikçe hava geliyor işte koku park yeri ise muamma cüzi bir ücretle yan araziye park ettiriyorlar bildiğin çakıl taşları iri iri park ederken dedim umarım arabaya bir şey olmaz o kadar iri taşlar 😂bu sezon fiyatını öğrendik 175 bin deee yürü git 100 bin olsan kalsın be😂

Back
X