- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- 53
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.681
Geçmiş olsun.yogurt sür eldiven giy. Hemen iyileştirir.Günaydın kahvaltı bitti 35 ben yaşlı sayılırım artık
Sağol eldiven yok evde dediğin doğru her yaş başka şeyler katar insana biraz elimi iyi hissedince yazarımGeçmiş olsun.yogurt sür eldiven giy. Hemen iyileştirir.
Kendini iyi hissettiğinde yaz maraton yapalım ben de sadece yatakları topladım.
Şimdi tembel tembel oturuyorum. Bir kahve içip başlayacağım.
Yaşin da güzel bir yaş ben de 31.
Her Yasin kendine özel güzelliği vardır. Yaşlı demeyelim lütfen
Çok geçmiş olsunKahvaltı hazırlarken elimi yaktım şu anda sol elime krem sürüp son çayımı içiyorum
Kolay gelsin Uyap çalışıyormu bugün.Avukat katibiyim canım ben aynen öyle bende icraya bakıyorum İşbankasının
42 ile arttırıyorum.Günaydın kahvaltı bitti 35 ben yaşlı sayılırım artık
Geçmiş olsun. Silverdin tek çareKahvaltı hazırlarken elimi yaktım şu anda sol elime krem sürüp son çayımı içiyorum
Çalışıyor canım hatta daha iyi çalışıyorKolay gelsin Uyap çalışıyormu bugün.
42 ile arttırıyorum.
Günaydın canım
Ay Allah korusun canım geçmiş olsunKahvaltı hazırlarken elimi yaktım şu anda sol elime krem sürüp son çayımı içiyorum
Geçmiş olsun canım aman grip olsun da geçer inşallah korona olmasın da bol vitamin al c vitamini özellikleBen grip oluyorum o yüzden uyuyamadım
Şimdi e devletime baktım ordan da vatandaş uyapa girebiliyormuş. 10 yıl önceki dava dosyamı okudumÇalışıyor canım hatta daha iyi çalışıyor
evet canım herkes bilmez bunuŞimdi e devletime baktım ordan da vatandaş uyapa girebiliyormuş. 10 yıl önceki dava dosyamı okudum.
eşin hangi görecde adliyedeŞimdi e devletime baktım ordan da vatandaş uyapa girebiliyormuş. 10 yıl önceki dava dosyamı okudum.
Açığa çıkardık iyi mievet canım herkes bilmez bunu
İcradaeşin hangi görecde adliyede
Sağol canımAy Allah korusun canım geçmiş olsun
ahahah ya aslında sır değilde insanlar biliyorsunuzz bu bilgileri farklı amaçla kullanıyorAçığa çıkardık iyi mi. Sır galiba Bana eşim bile demedi yalnız şu an kendi kendime öğrendim. Allahım işsizlik ne zor
hangi şehir ah ah o müdürler ve icra memurları beni çıldırtıyorİcrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?