- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.741
Bizim de tam düzenimiz var sayılmaz bazen 12 de yattıkları d oluyor herhalde sabah 10 kadar kalamazlar diyorum sabah herkesten önce onlar uyanıyor.Benimkilerde erken yatıp erken kalksın istiyorum ama bir türlü oturtamadım
Yazın günler uzun olduğu için erken uyunabiliyor.Bizim de tam düzenimiz var sayılmaz bazen 12 de yattıkları d oluyor herhalde sabah 10 kadar kalamazlar diyorum sabah herkesten önce onlar uyanıyor.
Bizim en güzel düzenimiz yazın oluyor yaylaya gidiyoruz hava da mis gibi olunca erkenden uyuyorlar.
Teleferiği de bindin miBizim burada yağmur yağarken orada kar yağıyordu giderken iyiydi de dönerken oldukça sis vardı
Sağol canım Allah razı olsun bir tanesi erkek dedi annem ama tam göremedik cinsiyetlerini biizm Minnoşun altına giriyorlar pindiricikler zatenSen ne büyük sevaba girdinAllah'ım razı olsun senden ve ailenden bende bir kere internette videosunu izlemistim resmen kıvranıyor kedicik cinsiyetleri ne
Yok canım biz arabamızla gittik teleferik aşağıdan insan taşıyor açık telesiyerler var ama çok turist olduğu için biz hiçbir yere girmedik dokunmadık desek yeridirTeleferiği de bindin mi
Süper resimler. Ne güzel istediğin zaman uludağa çıkabiliyorsunBizim burada yağmur yağarken orada kar yağıyordu giderken iyiydi de dönerken oldukça sis vardı
Harika 20 derece ya ben de çok soğuğu sevmem her kış gidiyoruz genelde ama bu kış korona olduğu için hiçbir aktivite yapmadık maalesefSüper resimler. Ne güzel istediğin zaman uludağa çıkabiliyorsun
Kar resmi görünce üşüdüm birden burası hala 20 derece
Kardeşin anneanne olduSağol canım Allah razı olsun bir tanesi erkek dedi annem ama tam göremedik cinsiyetlerini biizm Minnoşun altına giriyorlar pindiricikler zaten
Kardeşim karnına çok masaj yaptı Allahtan kardeşimin iznine denk geldi kardeşim artık kedi ebesi
Sosyalleşmek gerçekten çok iyi geliyor bi ara haftasonu yasağı vardı o kadar bunalmıştım ki evdeO kadar iyi geldi ki, resmen disarida yurumeyi özlemişimtabii çok uzun süre kalamadik ama olsun, resmen psikolojim düzeldi
Hmm anladımYok canım biz arabamızla gittik teleferik aşağıdan insan taşıyor açık telesiyerler var ama çok turist olduğu için biz hiçbir yere girmedik dokunmadık desek yeridir
Sorma ya bakalım nasıl olacaklar bilmiyoruz bebişler doğduktan sonra kardeşim yattı uyudu çok stres yaptıKardeşin anneanne olduya yavrular bir süre gözlerini tam açamıyorlar ama yürümeye başladıkları zaman çok tatlış oluyorlar
Sağol canım kalabalık bir yere girmedik Allah korusunHmm anladımneyse sağlık olsun çok iyi yapmışsınız
Zaten ilk yavrudan sonrakini 40 dakika kadar sonra doğurabiliyorlar. Ee o 4 yavruya da annenler mi bakacak birilerine vermeyi düşünüyorlar mıSorma ya bakalım nasıl olacaklar bilmiyoruz bebişler doğduktan sonra kardeşim yattı uyudu çok stres yaptıilk 2 tane doğdu biz bitti sandık ben çıktım sonra yarım saat arayla birer tane daha geldi
Biraz büyümeden vermicez canım emicekler canım annesiniZaten ilk yavrudan sonrakini 40 dakika kadar sonra doğurabiliyorlar. Ee o 4 yavruya da annenler mi bakacak birilerine vermeyi düşünüyorlar mı
Sana acı bir gerçeği söleyeyim miSosyalleşmek gerçekten çok iyi geliyor bi ara haftasonu yasağı vardı o kadar bunalmıştım ki evde
Kurallara uyulduğu sürece çıkmanızı tavsiye ederim. Korona daha uzun süreceğe benziyor
Evet biliyorumBiraz büyümeden vermicez canım emicekler canım annesini
Evet canım 3 4 yıl rahat sürecek diyor uzmanlarSana acı bir gerçeği söleyeyim mivirüs ile yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor maalesef çünkü yıllarca aramızda kalacak bu hastalık . Ama inşallah bizler yanılırız ve en kısa sürede çıkar hayatımızdan
Her gün lavabo yıkayıp uyumak istiyorum bazen her gün yaparken bazen tembelligime yenik düşüyorum.Sizin nasıl geçti gününüz gezmeye çıkmak iyi gelmiştir
Maşallahın var canımsüpersin
Akşam lavabo ovmaktan bahsettik ben de banyo dolabı raflarını aynayı sildim yerlerini sildim lavaboya ovdum hepsi bu
Ya Maşallah ne sevimlidir onlar şimdiSağol canım Allah razı olsun bir tanesi erkek dedi annem ama tam göremedik cinsiyetlerini biizm Minnoşun altına giriyorlar pindiricikler zaten
Kardeşim karnına çok masaj yaptı Allahtan kardeşimin iznine denk geldi kardeşim artık kedi ebesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?