- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.561
E karşında ki kim neci bilmiyorsun sonuçta emin olmadan gerçek bilgilerini paylaşma26 yım çünküneden yok diyim kız
Bence beni bulmuşlardır yeterince firikik verdim öf bulan bulsun kimseyle uğraşamıycimmmYakalarsam muh
Beni bulamazlar bence seni bilmem tosbik
Aaaa bak aklıma gelmedi o seni gidi seniE karşında ki kim neci bilmiyorsun sonuçta emin olmadan gerçek bilgilerini paylaşma
İfşa etmek de yasak canım bildiğim kadarıyla alenen şu kişidir dersen hukuki kurallarla da yasak diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim eksik bilgi de olabilirE karşında ki kim neci bilmiyorsun sonuçta emin olmadan gerçek bilgilerini paylaşma
Bende bir arkadaşım sayesinde öğrendim bunu. Kız beni fena işletti sonra dedi ki buda sana ders olsun dediAaaa bak aklıma gelmedi o seni gidi seni
Çok akıllıcaBende bir arkadaşım sayesinde öğrendim bunu. Kız beni fena işletti sonra dedi ki buda sana ders olsun dedi
Yarınki iş planı süpermişSlm kızlar. Uyudum uyandım şimdi dahada yatamam adamın horuldamasından. İşler bittimi bakalım yarın için planımı yazayım. Diğer odaların camlar silinecek bitti
Kız ben neredeyim o nerde tanımam etmem ne ifşası Allah aşkınaİfşa etmek de yasak canım bildiğim kadarıyla alenen şu kişidir dersen hukuki kurallarla da yasak diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim eksik bilgi de olabilir
Ama o sosyal medyada olmuştur dimi canımBende bir arkadaşım sayesinde öğrendim bunu. Kız beni fena işletti sonra dedi ki buda sana ders olsun dedi
Yok normal telefonuma mesaj attı bende balıklama atladim tabiAma o sosyal medyada olmuştur dimi canım
Yok hayır mesela tanıdın bildin dimi sen şu kişisin adın soyadın dersen bildiğim kadarıyla hukuken haklarını arayabilir o manada dedim böyle birşey var galiba emin değilimKız ben neredeyim o nerde tanımam etmem ne ifşası Allah aşkına
Bende senden öğrendim bakEvet öyleymiş bende deneyip öğrendim
Anlıyorum seniYok hayır mesela tanıdın bildin dimi sen şu kişisin adın soyadın dersen bildiğim kadarıyla hukuken haklarını arayabilir o manada dedim böyle birşey var galiba emin değilim
Bakmak yapmanın yarısıdırYarınki iş planı süpermiş
Benim de daha işler var mutfakta sandalyeye oturdum öylece bakıyorum mutfağakızım uyudu eşim yattı ben gecekuşu
He anladım canımYok normal telefonuma mesaj attı bende balıklama atladim tabi
Yani sanki şeytanlık gibiSevap işlemiş miyimdir
Ay yok olur mu ne günahıYani sanki şeytanlık gibigünah işledin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?