- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.521
Merhaba Hoşgeldin canım tabii ki katılabilirsin ne demek birbirimizi motive edip keyifli hoş sohbetlerle amacımız günlerimizi verimli güzel geçirmek birbirimize örnek olmak destek olmakmerhabalar, benıde aranıza alır mısınız:) günlerımı en verımlı geçırmem gereken zamanlar ve ben tembelleştım. motıvasyonunuzla kendıme gelmek ıstıyorum
Ben de arada stalk yaparımAaa söylemem
Süper verimli geçirmişsin canım ay o avizeleri silmek mutfak ve salon avizeleri silinecek benim o kadar zor geliyor ki onlar bana birazdan bulaşık makinası boşaltılmayı beni bekliyorSelam kızlarbirkaç gündür yazamadım ama boş da durmadım, günleri verimli geçirdim. Yaptıklarımı yazayım: banyo vc temizlemek, çamaşır asıp toplayıp yerlerine yerleştirmek, avizeleri silmek, bulaşık makinası boşaltmak , evi süpürüp silmek ve her gün kitap okumak
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
Güzel oluyor yaaBen de arada stalk yaparım
Ablam evde ya ben 1 haftadır makine boşaltmıyorumSüper verimli geçirmişsin canım ay o avizeleri silmek mutfak ve salon avizeleri silinecek benim o kadar zor geliyor ki onlar bana birazdan bulaşık makinası boşaltılmayı beni bekliyor
İnstayı mi sildin hiç silemem arada giriyorum buraya sardığımdan beri oraya bakmıyorumGüzel oluyor yaaşöyle gözümün ucuyla bakıverip geri çıkıyorum . Ama yetti artık sildim uygulamayı fazla merak kediyi öldürürmüş
Kediyi mi öldürürmüşGüzel oluyor yaaşöyle gözümün ucuyla bakıverip geri çıkıyorum . Ama yetti artık sildim uygulamayı fazla merak kediyi öldürürmüş
Biraz da ablana daya işleri o gezerken iyiydiAblam evde ya ben 1 haftadır makine boşaltmıyorumama avize silmek tam benim işim . Bir kere sandalyeye çıktım avizeyi sildim tam inerken sandalyenin baslığına bir oturdum offff yok böyle bir ağrı
Evet kediyi öldürürmüş ona ben de takıldımKediyi mi öldürürmüşbende çok stalk yapıyorum iki gündür stalkladığım kişileri de sildim keşfetede bakmamaya çalışıyom
Ben de bazı kişileri takipten çıktım onlar beni çıkmamışlarKediyi mi öldürürmüşbende çok stalk yapıyorum iki gündür stalkladığım kişileri de sildim keşfetede bakmamaya çalışıyom
Şimdi ben senden daha genç olduğum içünİnstayı mi sildin hiç silemem arada giriyorum buraya sardığımdan beri oraya bakmıyorumbazı kişilerin storysine bakıp çıkıyorum onlar da gezen travelerciler
Ben mesajı yeni görüyorumKediyi mi öldürürmüşbende çok stalk yapıyorum iki gündür stalkladığım kişileri de sildim keşfetede bakmamaya çalışıyom
Ay sorma napayım hergün yaptığın içtiğin kahvenin resmini onlara hiç bakmıyorum bile ben seyahat edenleri takip ediyorum hele bir adam var bir gün Karadenizde yaylada karlar eşliğinde kahvaltı of of bir gün Akdeniz'de hayran hayran bakıyorumŞimdi ben senden daha genç olduğum içünbenim hesapta herkes yeni evli sanki millet kahve görmedi içmedi herkes mi evlenir herkes mi doğurur herkes mi kahve içer gına geldi artık . Hesabım duruyor ama ileride belki geri yüklerim uygulamayı
Merhaba Melisim HoşgeldinMerhabaaaaaaaaaa
Kimse merhaba yazmamış sanaMerhabaaaaaaaaaa
Bende antepliyim arkadaşın olabilir miyimKimse merhaba yazmamış sanamerhaba hoşgeldin benim üniversitesi den Antepli bir arkadaşım vardı nedense senin ismini görünce hep arkadaşım aklıma geliyor
Aaa kimmiş acebaAy sorma napayım hergün yaptığın içtiğin kahvenin resmini onlara hiç bakmıyorum bile ben seyahat edenleri takip ediyorum hele bir adam var bir gün Karadenizde yaylada karlar eşliğinde kahvaltı of of bir gün Akdeniz'de hayran hayran bakıyorumhatta kıskançlıktan çatlıyorum yahu böyle gezen bir adam da nasıl olur da evlenmez diyorum
Kız sorma benden gençsin ya aklıma ne geldi geçen aynada saçımda 2 3 tane beyaz gördüm eşime dedim beyazlattın saçlarımı 31 yaşında saçımda beyaz var ben napayım bende bir sürü var dedi sen 40a merdiven dayadın olur o kadar dedim he demek ben beyazlattım ben bi cigara içeyim üstüne de bir bardak su içeyim dediŞimdi ben senden daha genç olduğum içünbenim hesapta herkes yeni evli sanki millet kahve görmedi içmedi herkes mi evlenir herkes mi doğurur herkes mi kahve içer gına geldi artık . Hesabım duruyor ama ileride belki geri yüklerim uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?