- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.581
Bence beni bulmuşlardır yeterince firikik verdim öf bulan bulsun kimseyle uğraşamıycimmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence beni bulmuşlardır yeterince firikik verdim öf bulan bulsun kimseyle uğraşamıycimmm![]()
Kocamı mı stalklıcam hiç işim olmaz kurcalamamBakmak yapmanın yarısıdır. Şu stalk işini sadece kocama yapıyorum ben ve öğrendi 3 gündür kavgasını ediyoruz beni bilişim suçlarına şikayet edecekmiş 6 yıla kadar hapsi varmış amann dedim benim gibi sosyal biri orda naapar
![]()
Sen öyle diyorsanAy yok olur mu ne günahıbilgi paylaşımı yaptım hemde iyi bilgiyi paylaştım
![]()
Face mi kaldı dedeler giriyor artık orayaKocamı mı stalklıcam hiç işim olmaz kurcalamamo faceci ben instacı kategorilerimiz farklı bi kere
![]()
İnşAllah öyledirBurayı çok fazla bilen kadın yoktur tospik
Ne yaptın Nutella işiniİnşAllah öyledir![]()
Ay sesli kahkaha attım ya instaya da başladılar gelmeyeFace mi kaldı dedeler giriyor artık oraya![]()
Aaa topu bana atmaSen öyle diyorsan![]()
Hahahaha seni kurnaz seniAaa topu bana atmaneyse kim neye kullanacaksa günahı onun boynuna
![]()
Sabah 1 kaşık aldım oh be dedim az önce bumbo yedim çikolataya bandıracaktım unuttumNe yaptın Nutella işini
Benim babam TwittercıAy sesli kahkaha attım ya instaya da başladılar gelmeyebabam bile açtı insta
![]()
Ne topu ne günahı ben birşey anlamadım heAaa topu bana atmaneyse kim neye kullanacaksa günahı onun boynuna
![]()
Off evet ya gümbür gümbür geliyorlar. Neyseki burası var hem kimsenin gezip eğlenmesini de görmüyom ben koltukta otururkenAy sesli kahkaha attım ya instaya da başladılar gelmeyebabam bile açtı insta
![]()
Ooo baban aşmış kendini o Twitter a çok kafam basmadı benimBenim babam Twittercıailede tek o Twitter kullanıyor
Emin ol sen daha kârdasınNe topu ne günahı ben birşey anlamadım he![]()
Çikolatayı bıraksan yatmamSabah 1 kaşık aldım oh be dedim az önce bumbo yedim çikolataya bandıracaktım unuttumkapağı açmayım ben direkt biter dursun o kenarda ama diyeti bozdum artık diyet yapmıyorum diyetteyim demek bana yaramıyor
Aynen buraya sardığımdan beri sosyal medyaya az girer oldumOff evet ya gümbür gümbür geliyorlar. Neyseki burası var hem kimsenin gezip eğlenmesini de görmüyom ben koltukta otururken![]()
Ooo baban aşmış kendini o Twitter a çok kafam basmadı benimne o ya yazı yaz hep resim yok neyim yok kalsın
![]()
Dün akşam sabah yediğim tulumbalar yarım kiloydu hele bu akşam yediklerim diyete külliyen zarar o yüzden diyetteyim deyip de kendimi rezil etmeyimÇikolatayı bıraksan yatmamsana kilo yapan o zaten
Sinir geliyor bana orda hiç sevmedimBende geçen indirdim 15 dakika sonra sildimçünkü mantığını kavrayamadım
![]()