- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.541
Hoşbuldum tosbikimMerhaba Melisim Hoşgeldin
Kız yazarsam yasaktır bi de gerçi adamın reklama ihtiyacı yok ama yeterince takipçisi varAaa kimmiş acebabende ileride Karadeniz turu yapmak istiyorum inşallah
Yok ben senden küçüğümBende antepliyim arkadaşın olabilir miyim
Kız neden merhaba yazmayalım yeni gördüm Melisim o benimKimse merhaba yazmamış sanamerhaba hoşgeldin benim üniversitesi den Antepli bir arkadaşım vardı nedense senin ismini görünce hep arkadaşım aklıma geliyor
AajjaYok ben senden küçüğümbirde geçen gün ofisten bir fotoğraf paylaşmışsın orda birşeyin üstünde Şehitkamil yazıyordu arkadaşım da orada oturuyor .
Yok ben senden küçüğümbirde geçen gün ofisten bir fotoğraf paylaşmışsın orda birşeyin üstünde Şehitkamil yazıyordu arkadaşım da orada oturuyor .
Korkuyorum bazen paylaşım yaparken diyorum acaba tanıdık var mıdır
O beyaz saç bende de var maalesef ama bir taneKız sorma benden gençsin ya aklıma ne geldi geçen aynada saçımda 2 3 tane beyaz gördüm eşime dedim beyazlattın saçlarımı 31 yaşında saçımda beyaz var ben napayım bende bir sürü var dedi sen 40a merdiven dayadın olur o kadar dedim he demek ben beyazlattım ben bi cigara içeyim üstüne de bir bardak su içeyim dedi
Sorma inan ki beni kesin vardır artık adımı da değiştirmek istemiyorumKorkuyorum bazen paylaşım yaparken diyorum acaba tanıdık var mıdır
21Aajjakaç yaşındasın sen
Tanıdık olsa bulurdu beni ya demiSorma inan ki beni kesin vardır artık adımı da değiştirmek istemiyorum
Annemin saçları 50sinde başladı beyazlamaya babamın bembeyaz ben babama çok benziyorum kan grubum yüzüm bazı huylarım saçlarım da çekecek sanırım eşe bahaneO beyaz saç bende de var maalesef ama bir taneannem 53 yaşında ve saçında çok az beyaz renkte saç var maşallah saçları simsiyah
Aman kalsınKız yazarsam yasaktır bi de gerçi adamın reklama ihtiyacı yok ama yeterince takipçisi var
Oooooooo nerden bilmiyom sen bunları ajan mısın yoksa21sen 26 yaşındasın diye biliyorum
Bence bulmaz gizli gizli bizi dinler millete de yayar burda konuştuklarımızı vay niloya şöyle böyle diyeTanıdık olsa bulurdu beni ya demi
Yakalarsam muhBence bulmaz gizli gizli bizi dinler millete de yayar burda konuştuklarımızı vay niloya şöyle böyle diye
Yok bir üyenin profilinde yazmışsın orada denk gelmiştimOooooooo nerden bilmiyom sen bunları ajan mısın yoksa
Görevimi yerine getirdim ama şu anda herkes salonda oturuyor koltuk örtüleri gözüme batıyor benim çocuklar geç yatıyor uykum gelmezse onları düzeltebilirim inşalllahGece saat 11.30 da rapor bekliyorum o zaman
26 yım çünküYok bir üyenin profilinde yazmışsın orada denk gelmiştimay sende demiyorsun ki yok ben 26 yaşında değilim demiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?