- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.601
Tospik sen aşmışsın kendiniDün akşam sabah yediğim tulumbalar yarım kiloydu hele bu akşam yediklerim diyete külliyen zarar o yüzden diyetteyim deyip de kendimi rezil etmeyimolmuyor yapamıyorum
Benim de şu an kavanoz aklımda bende diyetteyim sözde amaDün akşam sabah yediğim tulumbalar yarım kiloydu hele bu akşam yediklerim diyete külliyen zarar o yüzden diyetteyim deyip de kendimi rezil etmeyimolmuyor yapamıyorum
Bana sinir gelmedi çünkü sinir gelecek kadar bile anlamadımSinir geliyor bana orda hiç sevmedimaçtım duruyor şifresini bile unuttum
Görevimi yerine getirdim ama şu anda herkes salonda oturuyor koltuk örtüleri gözüme batıyor benim çocuklar geç yatıyor uykum gelmezse onları düzeltebilirim inşalllah
Aynen buraya sardığımdan beri sosyal medyaya az girer oldumMark Zuckerberg zarar ediyor ama
Bilmiyorum ama çikolata yiyince daha mutlu oluyorum sankiBenim de şu an kavanoz aklımda bende diyetteyim sözde ama
Baban ders versinBana sinir gelmedi çünkü sinir gelecek kadar bile anlamadım
Bende aynı senin gibiyim. Ne zaman desem ki ben diyetteyim yemin ediyorum çarşafları bile yiyesim geliyorDün akşam sabah yediğim tulumbalar yarım kiloydu hele bu akşam yediklerim diyete külliyen zarar o yüzden diyetteyim deyip de kendimi rezil etmeyimolmuyor yapamıyorum
Zuker berk e koyar mıAynen buraya sardığımdan beri sosyal medyaya az girer oldumMark Zuckerberg zarar ediyor ama
Yok zaten sosyal medya kullanmamızı pek sevmiyorBaban ders versin
Sen bilirsin canım nasıl bir maraton sabah 10 gibi kalkıyorum ama etiket falan kimseyi zorlamak istemem ille de şunu yapın diye evimizin temizlik tertip ve düzenine dikkat edip yemeğimizi mümkün olduğunca yapıp yatarken cilt temizliği hergün az da olsa kitap okuma gibi bunları yaparsak yeter sanki sen nasıl düşünüyorsun canım fikirlerinize açığımBen de neler yaptım neler ayy bugün huzurlu uyuyacağım.
Dağınıklık sıfır. Lavabolar temiz bulaşık yok. Masa tezgah parlıyor. Birazdan salati tefriciye çekip uyuyacağım
Ne kadar yeni gelen olmuş yarın güzel bir etiket yap niloyacim sabah kaçta uyanıyorsun eğer geç uyanırım diyorsan senin için ben yapayım herkesi bir temizlik maratonuna davet edelim ne diyorsun?
II ıhhhZuker berk e koyar mı
Neden sevmiyor ki ben seviyorum sosyal medyada resim paylaşmayı ama öyle şak şak her çektiğim pozu değil tabiiYok zaten sosyal medya kullanmamızı pek sevmiyorelimdekinden olmayayım
Malum güzel bir çağda yetişemiyorum adam da az çok biliyor bu tarz ortamları ama illa da kapatacaksınız demiyor sadece sevmediğini dile getiriyorNeden sevmiyor ki ben seviyorum sosyal medyada resim paylaşmayı ama öyle şak şak her çektiğim pozu değil tabii
Kendi Twitter ını kapatsın önceMalum güzel bir çağda yetişemiyorum adam da az çok biliyor bu tarz ortamları ama illa da kapatacaksınız demiyor sadece sevmediğini dile getiriyor
Google fotoğraflarda olunca pcde yedeklemiyorum ben hafıza dolmasın diyeDaha eski 2 tlfnumdaki resimleri birgün derleyip toplayıp hepsini bi yere koymam gerekiyor güzel çekilmiş manzara resimlerini sosyal medyama atıcam laptopta yedekli ama ayıklamak gerekiyor bunlar da baya bir zaman alır
Yok o döviz falan takip ediyor kapatmasinKendi Twitter ını kapatsın önce
Onu nasıl yapıyorsun canım duydum ama hiç yapmadımGoogle fotoğraflarda olunca pcde yedeklemiyorum ben hafıza dolmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?