🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hanımefendi geri geldi 😄 cumartesi getireceklerdi anneleri ev çok batıyor diye istememiş sanırım annenlerini 2 gün daha ikna ettiler 2 gün daha kalabilir mi dediler tabii ki dedim bugün geri geldi kızım 2 günü sayıyordu sabah okula giderken "anne bugün kaçıncı gün" dedi bir de en yakın arkadaşlarına kedinin iade olacağını (kızım kargo mu bu dedim😬) söyleyecekmiş diğer arkadaşlarına söylemeyecekmiş ki anneleri kediyi sahiplenmesinmiş😄 kızımı okula almaya giderken petshopa uğradım kedi kumu azalmıştı bir de yaş mamik aldım kızım okuldan çıkınca sürprizim var dedim uçtu sevincinden 🤩
1000051439.webp

Holter bana da takılacak ama sonuçlar kaç güne veriliyor merak ediyorum. Siz devlet hastanesinde mi taktırdınız bir de sonuç ne zaman verildi? Niloyatospikk Niloyatospikk

Sabah sabah kursa gitmeyip petshop gezip kedi oyuncağı arayan bir kişi daha var mıdır acaba😬? Kızımı okula bıraktıktan sonra birkaç tane petshop gezdim bulamadım yeğenim internetten almış çok beğendik hadi kargo beklemeyelim gidip alayım dedim ama nafile 😬neyse eve geldim ev toplanacak beni bekler kaç gündür evde yemek de yemedik iftara davetliydik bu akşam da davetliyiz yemek yapmayacağım.

Kaç gündür hazır hazır iftara gittik biz de alacağız haftaya yoğunluk başlar 😄hep hazır ye olur mu öyle çok uykum var hemen yatacağım sabah kayınvalidemi doktora götüreceğim bugün tahlil verdik yarın sonuçlara bakacak doktor sabah 08.30'da hastanede olunacak.

Bu gece eşimin arkadaşında iftardaydık biri 3 yaşında biri 8 aylık iki erkek çocukları var içimde ikinci çocuk aşkı canlandı 😄daha fazla bir şey yazmadan uyuyacağım çok yorgunum bugün aşırı trafik vardı berbat bir trafikte araba kullandım dinlenmem lazım dünden uykusuzum zaten

Bu elimde bitmişti fiyatı çok arttı diye almamıştım başka bir ürün almıştım ama bunun yerini hiç tutmadı iki gündür sürüyorum evden çıkarken çok doğal duruyor bu hafta biraz fazla para harcadım 🤭
1000051941.webp

Pazar gününden beri evde yemek yapmadım bu akşam iftarda evdeyiz şükürler olsun😄bu akşam da eltim bi yere iftara çağırdı yok dedim gelmeyim evde yemek istiyorum 😄şimdi mutfağa geçeceğim tabii ki her Ramazan olduğu gibi her akşam tarhana yanında salata arkasından hafif bir ana yemek tatlı kapanış bayram sabahı tartı :confused:

Yazık değil mi yafrucum niye koparıyorsun anneanne kadın seni çok seviyor diye bu kadar da yaramazlık yapılmaz ki ama 😒

Dipnot : Ben anneanneymişim kızım kedinin annesiymiş de 😀
1000051982.webp

Bugün köye gideceğiz kayınvalidem ve kayinpederim köyde iftar yemeği verecekler öncesinde bir çarşıya gittim kızıma ayakkabı aldım Ekrem İmamoğlu için oy kuyruğu vardı kuyruk öyle böyle değil çok duygulandım adalet sadece bir tarafa işlememeli...

Kızım dün gece ateşlendi bugün doktora götürdük dün gece ateş nöbeti tuttum bu gece de ateşi 38 lerde ilaçları verdiğim hâlde böyle seyrediyor bende de durum salya sümük hapşuruk gidiyor çevremde kimi duysam hasta 😒

Ramazan'da fiks çorbamız; bir akşam yemeyince özlüyoruz geçen hafta 4 akşam evde değildik evde olduğumuz ilk akşam hemen tarhana yiyeceğiz diye heyecanlandık😀içine peynir de ufalıyorum 😋bir de mevsim salata 😋

Yemek yiyebilmek çok büyük bir nimet sonsuz şükürler olsun Allah'ım 🤲
1000052340.webp

Kendimi biraz iyi hissedince tuvaletin, banyonun fayanslarını temizledim kapılarını çamaşır suyuyla sildim şimdi balkona çıkıp çayımı aldım.

Gündem dolayısıyla bu ara internette gezmekten kitap çok fazla okuyamadım Allah'tan hatimimi bitirdim Ramazan'dan önce başladığım için çabuk bitti 6 cüz de annem okudu sağolsun 😀

Bugün araca yakıt alayım dedim kaldı yarın zam geliyormuş artık zamlı dolum olacak kuaför işimi halletmem lazım bayram üstü yoğunluk olur. Koca Ramazan yemeğe almadım son günlere bıraktım bir de hasta olduk hadi bakalım 3 akşam alacağım misafiri hatta 4 akşam alacağım misafiri 2 akşama düşürdük inşallah hayırlısıyla misafirlerimi ağırlarım. Filtre ve zekâtımızı da verdik hamdolsun kızım da sadaka kumbarası yapmıştı Ramazan'da onun da biriktirdiği parayı ekledik Allah'ım kabul etsin inşallah 🤲 teravih namazları geçen yıl oldukça gevşek davranmıştım pek kılmamıştım bu yıl o kadar gevşek davranmadım 15 akşam kılmışımdır sanırım bu yıl verimli geçti güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum. Biraz karışık yazdım aklıma gelenler bunlar...

Bayrama kıyafet almadım eşim abiyeye onca para verdin onu giy dedi🤪erkeklere göre çok gereksiz şeyler bunlar tabii canım dolabımda bir sürü yeni kıyafet var almak istemedim açıkçası eskiden bayram denilince çarşıya çıkılıp yeni kıyafet alınırdı şimdilerde ise orda AVM burada AVM illa bir şey alınıyor çocuktum hatırlarım babam bir bayram bayramlık alır bir bayram almazdı o bayramlık aldığı bayram akşamı sık sık bakardık giyeceğimiz kıyafetlere 🥹çok heyecanlı olurdu ah nerede o eski bayramlar...

Arabaya da bayram gelsin ama dimi 😄bu akşam misafirlerim var ama ben birazdan kardişimle alışverişe gideceğim🤩hatunu 9'da ayağa diktim 🤭bekle geliyorum😄
1000052791.webp

Bu çorba hastane bahçesindeki kafede iftar çorbamız eşimle birlikte iftara 10 dk kala kafeye girdik. İftar misafirlerimizi iptal ettik çünkü kayınpederim zatürre olmuş doktor hastaneye yatırdı. Yani ben dün alışveriş yaptıktan sonra hemen hastaneye geçtim akşam eve geçtiğimde saat 9'du tüm hastalara dua ettim eşim şimdi hastanede refakatçi dönüşümlü kalıyorlar evde olmayınca hüzünlendim 🥹
1000052903.webp

Back
X