Kendimi biraz iyi hissedince tuvaletin, banyonun fayanslarını temizledim kapılarını çamaşır suyuyla sildim şimdi balkona çıkıp çayımı aldım.
Gündem dolayısıyla bu ara internette gezmekten kitap çok fazla okuyamadım Allah'tan hatimimi bitirdim Ramazan'dan önce başladığım için çabuk bitti 6 cüz de annem okudu sağolsun
Bugün araca yakıt alayım dedim kaldı yarın zam geliyormuş artık zamlı dolum olacak kuaför işimi halletmem lazım bayram üstü yoğunluk olur. Koca Ramazan yemeğe almadım son günlere bıraktım bir de hasta olduk hadi bakalım 3 akşam alacağım misafiri hatta 4 akşam alacağım misafiri 2 akşama düşürdük inşallah hayırlısıyla misafirlerimi ağırlarım. Filtre ve zekâtımızı da verdik hamdolsun kızım da sadaka kumbarası yapmıştı Ramazan'da onun da biriktirdiği parayı ekledik Allah'ım kabul etsin inşallah

teravih namazları geçen yıl oldukça gevşek davranmıştım pek kılmamıştım bu yıl o kadar gevşek davranmadım 15 akşam kılmışımdır sanırım bu yıl verimli geçti güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum. Biraz karışık yazdım aklıma gelenler bunlar...
Bayrama kıyafet almadım eşim abiyeye onca para verdin onu giy dedi

erkeklere göre çok gereksiz şeyler bunlar tabii canım dolabımda bir sürü yeni kıyafet var almak istemedim açıkçası eskiden bayram denilince çarşıya çıkılıp yeni kıyafet alınırdı şimdilerde ise orda AVM burada AVM illa bir şey alınıyor çocuktum hatırlarım babam bir bayram bayramlık alır bir bayram almazdı o bayramlık aldığı bayram akşamı sık sık bakardık giyeceğimiz kıyafetlere

çok heyecanlı olurdu ah nerede o eski bayramlar...