- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.481
Estağfurullah tsk ederim düşüncen için . Ama bu senin topigin ben sadece dusuncelerimi söylerim. Ne güzel emek vermişsin buralara kadar getirmişsin. Bu topikte güzel arkadaşlıklar edinecegimizi düşünüyorum.Kafamıza göre takılıyoruz canım plan program yok aslında sen bize öğretmen olabilirsin ben senin topiğindeki yazıları çok beğendim
Kendime verdiğim görev akşam yatmadan önce en az 15 dakika eve tüm odalara göz gezdirmek. Dağınıklık ve oyuncak ortada birakmamak.
Isteyen bu göreve dahil olabilir.
Bir de lavabolari ciflemek. Sabaha tertemiz ve içi huzurlu uyanmak için bunu yapmak istiyorum.
Gece saat 11.30 da rapor bekliyorum o zamanGörev için varım
Bu topiği zaten takipteydim aradaki muhabbet güzeldi bir giremedimGece saat 11.30 da rapor bekliyorum o zaman
Her gece yatmadan evvel lavaboları cifliyor musunKendime verdiğim görev akşam yatmadan önce en az 15 dakika eve tüm odalara göz gezdirmek. Dağınıklık ve oyuncak ortada birakmamak.
Isteyen bu göreve dahil olabilir.
Bir de lavabolari ciflemek. Sabaha tertemiz ve içi huzurlu uyanmak için bunu yapmak istiyorum.
Sen nerelerdesin yahuKızlar estağfirullah benim topiğim olarak adlandırmayın ben işlerimi çok aksatıyordum buraya yazmaya başlayınca biraz daha düzene oturdu isteyen arkadaş gelebilirben açtım diye kural falan koymuyorum kızlar isterseniz siz de öneri sunabilirsiniz önemli olan hoş muhabbet işlerimizi yaparken birbirimizi motive etmek
Rica ederim gerçekleri söylüyorum bi akşam baya bunalmıştım sessizlikte okumuştum yazdıklarınıEstağfurullah tsk ederim düşüncen için . Ama bu senin topigin ben sadece dusuncelerimi söylerim. Ne güzel emek vermişsin buralara kadar getirmişsin. Bu topikte güzel arkadaşlıklar edinecegimizi düşünüyorum.
Çok Hoşbuldum ya araya giremiyordum muhabbetiniz çok güzeldi maşallahKızlar Hoşgeldiniz
Geçmişi okuyacağım dışarıda netim yoktu bitti şimdi eve girdim
Sorma yahu eşime dışarı çıkalım dedim görümceme ev hediyesi alacaktık onu bakalım dedik ordan ikea koçtaş derken kızı da azcık oyun parkına götürdük sonra görümcemler kaynanamda mantı yapıyorlarmış siz de gelin hadiii ordan kaynanama oh be şükür eve geldimSen nerelerdesin yahu
Olsun katılsaydınÇok Hoşbuldum ya araya giremiyordum muhabbetiniz çok güzeldi maşallah
Ne bileyim araya giremedim gizli takipteydimOlsun katılsaydın
Ya ciddi misin pandemi işe yaradı diyorsun ben çok sıkılmıştımAynen zor. Tayinci Olduğumuzdan yalnız kala kala böyle oldu. Pandemide de sosyalleşme sıfıra düşünce benim için iyi olduilaç alsam boşuna kullanmış olurdum
Tamam öyle uygun görmüşsün canım saygı duyarım bundan sonra muhabbet ederiz inşallahNe bileyim araya giremedim gizli takipteydim
Sağol canım ya inşaallahTamam öyle uygun görmüşsün canım saygı duyarım bundan sonra muhabbet ederiz inşallah
Asosta mı yaşıyorsunuz memleketiniz mi?Sağol canım ya inşaallah
Sana yeter ki evden çık desinlerSorma yahu eşime dışarı çıkalım dedim görümceme ev hediyesi alacaktık onu bakalım dedik ordan ikea koçtaş derken kızı da azcık oyun parkına götürdük sonra görümcemler kaynanamda mantı yapıyorlarmış siz de gelin hadiii ordan kaynanama oh be şükür eve geldimbu ay ki net paketim bitti yazamadım
Yok zerrecim normalde bu kadar gezmiyorum atak anksiyete evde çok daralıyorumSana yeter ki evden çık desinlermaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?