- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- 53
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.501
Yok izmir'de yaşıyorumAsosta mı yaşıyorsunuz memleketiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok izmir'de yaşıyorumAsosta mı yaşıyorsunuz memleketiniz mi?
Yok zerrecim normalde bu kadar gezmiyorum atak anksiyete evde çok daralıyorum
Ay benim internetim bitiyor yaa siteye çok giremeyeceğim. Arada uğrarım belkiYok zerrecim normalde bu kadar gezmiyorum atak anksiyete evde çok daralıyorum
Yok kız korona korkusu olsa kalabalık yerlere gidemem ki evde çok daralıyorumSanırım seni korona korkutuyor
Ay bitmesin internetin benim de bu ay hemen bitiverdi 10 GB sözdeAy benim internetim bitiyor yaa siteye çok giremeyeceğim. Arada uğrarım belki
Ne güzel İzmir mis gibi EgeYok izmir'de yaşıyorum
Evet memleketimi severim başka yerde yaşayamam gibi geliyorNe güzel İzmir mis gibi Ege![]()
Bilemedim. İnşallah atlatırsında kızına bir oyun arkadaşı yaparsınYok kız korona korkusu olsa kalabalık yerlere gidemem ki evde çok daralıyorum![]()
Valla bitip gidiyor su gibi mübarekAy bitmesin internetin benim de bu ay hemen bitiverdi 10 GB sözde
İyi geceler canımNeyse hadi ben kaçar![]()
Evet deniz var zaten hele bir de Ege insan başka yeri aramazEvet memleketimi severim başka yerde yaşayamam gibi geliyor
Kız instayı niye sileceksinAz önce annem dedi ki ; babanıza söyledim eve internet bağlatalımbabamda demiş ki iyi olur
ama ne zaman olur
neyse biraz içim rahatladı en azından instagrami silip buraya harcayabilirim tüm Internetimi
![]()
Aşkım oraya da çok takılıyorum ben Internetimi hep Instagram yiyor zatenKız instayı niye sileceksinhadi şükür WiFi geliyor
Aaa o nasıl söz. İsteyen gelebilir bu topiğemerhabalar, benıde aranıza alır mısınız:) günlerımı en verımlı geçırmem gereken zamanlar ve ben tembelleştım. motıvasyonunuzla kendıme gelmek ıstıyorum
teşekkür ederımmm. hoşbuldummAaa o nasıl söz. İsteyen gelebilir bu topiğehoşgeldiniz
niloş senin adına konuştum ama
![]()
Stalk mı yapıyorsun kimleriAşkım oraya da çok takılıyorum ben Internetimi hep Instagram yiyor zatenben paylaşım yapmıyorum zaten stalk falan yapıyorum birde keşfette çok dolanıyorum öyle yani
Ayy sakın böyle şeyler demeyin lütfen ben böyle şeyler sevmiyorum lütfen kızlar isteyen katılabilir ne demek ben açarak vesile oldum sadeceAaa o nasıl söz. İsteyen gelebilir bu topiğehoşgeldiniz
niloş senin adına konuştum ama
![]()