- 23 Ocak 2016
- 33.370
- 49.641
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.381
Günaydın canım ben de yazacaktım erken davrandınGünaydın
Evet, hem rahatladim hem bir şeyler düzene girdi hayatta.Günaydın canım ben de yazacaktım erken davrandın
Doktora gittikten sonra daha neşelisin dimi öyle görüyorum maşallahcanım
Bugün çarşamba pazar var burada pazarlık düzülecek
1 kişiyle buluşacağım bir ürün takası 1 adet de ürün alacağım eve gel yemek yap derken akşam olur şimdilik yapılacaklar bunlar
Dün kitap ve Kuran okumadım bugün ceza olarak biraz fazla okumayı düşünüyorum
Eşin konusunda mı dedinEvet, hem rahatladim hem bir şeyler düzene girdi hayatta.
Doktorluk olmayınca kıymet anlamıyor bazılarıille bi düşecez bazıları icin hepimize masaallah
Emmacım sen hadis okuyorum Kuran okuyorum sohbet dinliyorum yazıyorsun ya hep okudum dedim 3 aylar girdi sen ne yaptın boş boş vakit geçirdin ne oruç ne başka birşey ben de hedef koydum her gün 5 10 sayfa Kuran okumaya çalışıyorum Allahım yardım etsin okuyayım inşallah
Fark ettim, cabaliyorsun, devam et, gayretinin devami gelsin umarimEmmacım sen hadis okuyorum Kuran okuyorum sohbet dinliyorum yazıyorsun ya hep okudum dedim 3 aylar girdi sen ne yaptın boş boş vakit geçirdin ne oruç ne başka birşey ben de hedef koydum her gün 5 10 sayfa Kuran okumaya çalışıyorum Allahım yardım etsin okuyayım inşallah
Esim, ailem, herkes.Eşin konusunda mı dedin
İlacın dozunu mu artırdı ek ilaç mı yazdı
Ya ben ne alakaFark ettim, cabaliyorsun, devam et, gayretinin devami gelsin umarim
Ben cok dinli diyanetli yazmayayim, Zerre rahatsiz oldu gibi sandım düşündüm, ondan fazla buraya yazmayı biraktiydim
Devam edelim, dine sıkı sarilmazsak kurtuluş yok iki dünyada da.
Çok birşey kalmamış dokuza kahvaltı hazırlaBen niye uyumuyorum saf saf burada geziyorum aceba9 da kız uyanır
Çok iyiyim teşekkür ederim
Hayır canım öyle şey olur mu ben senin yazdıklarından kendimi sorguladım şuan hergün Kuran okuyorumFark ettim, cabaliyorsun, devam et, gayretinin devami gelsin umarim
Ben cok dinli diyanetli yazmayayim, Zerre rahatsiz oldu gibi sandım düşündüm, ondan fazla buraya yazmayı biraktiydim
Devam edelim, dine sıkı sarilmazsak kurtuluş yok iki dünyada da.
Bizim tarafta daha geç sabah oluyor ona bakarsanBurda 9 da sabah oluyor
Aaaa o konu mu Allah iyiliğini versinHayır canım öyle şey olur mu ben senin yazdıklarından kendimi sorguladım şuan hergün Kuran okuyorum@Zerre öyle bir kız değil ki o günki konuşmayı hatırlıyorum öyle şeylerden bahsetmeyim panik atağız zaten biz zerre de bişey demişti makinalar falan dile mi gelmiş ne Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?