- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.361
Oy kıyamamSalonun kapanma ihtimali de var ondan da bıraktım ücreti almadılar henüz tam belli değil kapanma ihtimali var yine dedi görevli kızım çok üzdü ya spordan geldiğim gece tepemden inmedi bi görsen
Teşekkür ederimSize de iyi seyirler ne güzel ablanla karşılıklı izleyin
Yok yok yemiyorum akşam yemeğinde ekmek bile yemedimOy kıyamamamann sen boğazını tut yeme evde kendi kendine egzersizini yap havalar güzel olduğu zamanlarda kızın ile yürüyüşe çık. Mutlaka kilo verirsin
Aslında doğduğun evi bir ara izliyorduk ama sonra bir kopukluk oldu bıraktık izlemeyiEvet ben de beğendim ama her akşama dizi koymayı sevmiyorum salı Masumlar Apartmanı var çarşamba akşamı Doğduğun Ev var yeter 3 akşam benim kurallarımı aşıyor
Ee hani izliyordu ya Masumlar Apartmanını noldu şimdiTeşekkür ederimama ablam dedi ki ben diziyi takip etmiyorum izlemeyeceğim dedi şuan haber izliyoruz . Size de iyi seyirler
Ben de en başlarını izlemiyordum sonradan izlemeye başladımAslında doğduğun evi bir ara izliyorduk ama sonra bir kopukluk oldu bıraktık izlemeyi
Ya ben insanları anlamıyorum . Nasıl her öğün ekmek yiyebiliyorlar çok şaşırıyorum . Ben mesela bir tek kahvaltıda ekmek yerim diğer öğünler aklıma bile gelmez . Şimdilerde sadece kahvaltı yapıyorum akşama kadar belki bir iki tane elma yerim onun haricinde ağzıma hiçbir şey sürünüyorum. Sende ekmeği kahvaltı haricinde hayatından çıkar bence çok faydası olurYok yok yemiyorum akşam yemeğinde ekmek bile yemedim
Halamlar da izlemiş sevmiş . Az önce dedim izleyelim mi yok izlemek istemiyorum dediEe hani izliyordu ya Masumlar Apartmanını noldu şimdi
Bende ilk zamanlar izliyordum ama şimdi olaylar bayaa değişmiş o yüzden izlemiyorumBen de en başlarını izlemiyordum sonradan izlemeye başladım
Ben ekmek yemeyince doymuyorum sanıyordum doyuyormuşumYa ben insanları anlamıyorum . Nasıl her öğün ekmek yiyebiliyorlar çok şaşırıyorum . Ben mesela bir tek kahvaltıda ekmek yerim diğer öğünler aklıma bile gelmez . Şimdilerde sadece kahvaltı yapıyorum akşama kadar belki bir iki tane elma yerim onun haricinde ağzıma hiçbir şey sürünüyorum. Sende ekmeği kahvaltı haricinde hayatından çıkar bence çok faydası olur
Evet baya değiştiBende ilk zamanlar izliyordum ama şimdi olaylar bayaa değişmiş o yüzden izlemiyorum
Kız o bir alışkanlık. Babaannem in kilosu 100 ün üstünde kadın hâlâ diyor ki ekmek yemeyince doymuyorum midem bulanıyor diye bahaneler üretiyor . Düşün hamur kızartmasını yufka ekmeğin içine koyup yerBen ekmek yemeyince doymuyorum sanıyordum doyuyormuşum
Yok artık o kadar da değilKız o bir alışkanlık. Babaannem in kilosu 100 ün üstünde kadın hâlâ diyor ki ekmek yemeyince doymuyorum midem bulanıyor diye bahaneler üretiyor . Düşün hamur kızartmasını yufka ekmeğin içine koyup yer
Eee ne olacağını bilemeyiz o yüzden sen şimdiden bırak ekmek tüketmeyiYok artık o kadar da değil
Akşam yemeğindekini kesmeye çalışıyorumEee ne olacağını bilemeyiz o yüzden sen şimdiden bırak ekmek tüketmeyi
Peki,öğlen yemek yiyor musun?Akşam yemeğindekini kesmeye çalışıyorum
Hayır kahvaltı 11 gibi yaptığımız için yemiyorumPeki,öğlen yemek yiyor musun?
Aynen bende geç yapıyorum o yüzden meyve tüketiyorum . Ama yarın öğlen için kısır yapacağım bu kış hiç kısır yapmadımHayır kahvaltı 11 gibi yaptığımız için yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?