- 23 Ocak 2016
- 33.369
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.421
Ben de şemsiye aldım çıktım koca şemsiye elimde almasaydım kesin ıslanırdım burada da bir kapıyor bi açıyor az önce karardı şimdi güneş açtı odayı mecbur süpürdüm kaç gündür süpürmüyordum saç olmuş her yer bi vileda çekicem inşallah sonra otururum şimdi bi kahve yaptım içiyorum yatsam uyurumHe biliyorum sen iyi bir insansıngeçmiş olsun doktora gitmişsin ben rutin ev işleri yaptım biraz iğne oyası yaptım . Buraya 3 günden beri durmadan yağmur yağıyor bizde totoları devirip yatıyoruz malum yağmurlu hava da bir iş yapılmıyor
Oyy ben o çerçevedeki Ballı yı yerimmmmGünlük Neskafemi içiyorum
Evet canım kızımın hastanede kucağıma ilk aldığım fotoğraf o ilk defa suratına yanağımı değirdiğim fotoğrafOyy ben o çerçevedeki Ballı yı yerimmmmMaşaAllah ne kadar güzel bir bebek inşallah senin kızının fotoğrafıdır
Aayy çok güzelEvet canım kızımın hastanede kucağıma ilk aldığım fotoğraf o ilk defa suratına yanağımı değirdiğim fotoğraf
Amin canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin sana da canımAayy çok güzelmaşaAllah Allah'ım nazarlardan korusun
Nisan'da ablamın doğumu olacak inşallahAmin canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin sana da canım
O ilk suratına yanağımı değirmek öyle güzel duyguydu ki anlatamam
Geçmiş olsun canım. 1,5 dediğin paxera kaç grama tekabül ediyor.Esim, ailem, herkes.
Hic kıymetim bilinmedi bu yaşıma kadar, cok doluyum esasen.
Paxera 1,5 yaptı, arttirdi. Çarpinti icin olan ilaci da gunde 1 icecem.
Şifa bulalim Rabbim
Ben de onu soracaktım unuttum kaçlık kullanırken 1.5 yaptı acabaGeçmiş olsun canım. 1,5 dediğin paxera kaç grama tekabül ediyor.
Ha ha değir canım Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinNisan'da ablamın doğumu olacak inşallahbende mi yanağıma değdirsem amiinnn Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Amin amin inşaallahHa ha değir canım Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Ay çok iyisinŞuan kızımı uyutuyorum bulaşık makinası çalıştırılacak yemek sonrası mutfağı topladım çayı demledim.
Namazımı kıldım Çanakkale şehitlerimize Yasin okuyup bağışladım Allahım kabul etsin inşallah
Estağfirullah Amin inşallahAy çok iyisinAllah razı olsun Allah kabul etsin yerini buldursun inşallah Bi çay olsa bende içerdim akşam yemeği erken yedik çayıda erken içtik size afiyet olsun
Offf o konuya girme
Evet biraz öyle olduEstağfirullah Amin inşallah
Çay faslı erken olmuş yani sizin
Sağol canım koca bekliyor hanım çay döksüngörev beni bekler
Kardeşimle bizim kürkümüz vardı dün gittim dedim bu kürkü giycen mi giymicen mi giyerim belki he durup duruyor giymiyorsun ben onu parfümle takas etcem dedim aldım takas yaptımOfff o konuya girmebizim bedenlerimiz aynıdır o yüzden kıyafetler ortak gibi bir şeydi ama şimdi evde sadece ablam ile ben kaldığım için kimse kimsenin kıyafetini giymez. Önce den çok oluyordu bu atışma bizde o atismayi önlemek için kıyafetleri ayırdık kimse kimsenin kıyafetini giymiyor . Zaten ablam bir kıyafet begendiyse bana da farklı bir rengini aldırıyor ki kendininkini giymeyeyim
Sizde 1 tane erkek dimiEvet biraz öyle olduyalnız o değilde benim ileride ki gelinimize ettiğim duayı anası babası etmiyordur ben bı nevi kardeşime beddua ediyorum ama çok iyi niyetli beddualar gelinin işine çok yarayacak türden beddualar
Biz gelinin tarafındayızSizde 1 tane erkek dimioy oy gelecek gelinin ne çok görümcesi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?