- 23 Ocak 2016
- 33.370
- 49.641
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.341
Yaaaa ne hoş.Kocamın da dizisi Zerrecim ondan
Sen Kırmızı Odacısın dimiYaaaa ne hoş.
Bende bulaşığı makineye koydum ablam da çay demledi boş boş televizyon izliyoruz. Pek dizi alışkanlığımız yok ama ablam masumların apartmanini seviyormuş onu izleriz belkiBulaşık makinası boşaltılacak beni bekliyor hiç şuan yapamıcam yemek tabaklarını da koydum tezgaha oturdum Neskayfemi içiyorum oh be ne bu hep iş hep iş
Aynen öyle . Ben çok seviyorum dramatik birşeyler izlemeyi ağlıyorum falanSen Kırmızı Odacısın dimi
Sen artık spora gitmiyor musun?Vücudum sopayla dövülmüş gibi ağrıyor ya
Tamam canim, iyi sonuc alindigina sevindim. Hımm ya ben bu videoyu burdan görüp almistim zaten, yeni hatirladimBunu yaptığında biraz bacakların ağrıyacak bir gün yap bir gün yapma ben bunu yaptım bi ara düzenli popom sıkılaştı
Yok canım gitmiyorum benim kız kıyameti kopardı anneanne babanne sağolsunlar ağlatma torunumuzu dediler bıraktımSen artık spora gitmiyor musun?
Maşallah ya bugün hiç yapacak halim yok ne olacak böyle bilmemGündüz biraz da şundan yaptim.
Evet kesinlikle fayda ediyor eşim bile dedi senin popo sıkılaşmış diyor yayık durmuyorTamam canim, iyi sonuc alindigina sevindim. Hımm ya ben bu videoyu burdan görüp almistim zaten, yeni hatirladimsag olun.
Benim önüm ameliyatlı, arkam sakat, hareketlerden kolayima geleni yapiyorum, oldugu kadar
YaaaaYok canım gitmiyorum benim kız kıyameti kopardı anneanne babanne sağolsunlar ağlatma torunumuzu dediler bıraktım
Ay boşver izleme dramatik şeyleriAynen öyle . Ben çok seviyorum dramatik birşeyler izlemeyi ağlıyorum falan
Cook teşekkür, ben bu videoya yapisayim o zamanEvet kesinlikle fayda ediyor eşim bile dedi senin popo sıkılaşmış diyor yayık durmuyorbi ara düzenli yaptığımda göbeğimin bile indiğini farkettim ama çok üşeniyorum ya
Salonun kapanma ihtimali de var ondan da bıraktım ücreti almadılar henüz tam belli değil kapanma ihtimali var yine dedi görevli kızım çok üzdü ya spordan geldiğim gece tepemden inmedi bi görsenYaaaaaslında eşinde evde şu sıralar gitsen iyi olurdu
Ben de başlayım ona yine biraz ara verdim soğuk dışarı yürüyüşe de gidemiyoruz bari videolarla yağ yakalımCook teşekkür, ben bu videoya yapisayim o zaman
İzlicemAy boşver izleme dramatik şeyleri
Size de iyi seyirler ne güzel ablanla karşılıklı izleyinBende bulaşığı makineye koydum ablam da çay demledi boş boş televizyon izliyoruz. Pek dizi alışkanlığımız yok ama ablam masumların apartmanini seviyormuş onu izleriz belki
Evet ben de beğendim ama her akşama dizi koymayı sevmiyorum salı Masumlar Apartmanı var çarşamba akşamı Doğduğun Ev var yeter 3 akşam benim kurallarımı aşıyorİzlicemyok genel olarak diziyi beğeniyorum ben öyle aşk meşk yok en azından ergen dizileri gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?