- 23 Ocak 2016
- 33.370
- 49.641
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.401
Üzülme kızYa ben ne alakaben niye rahatsız olayım . Çok üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca bu kanıya nerden vardınız öğrenebilir miyim?
Şükür daha iyiyim.Çok iyiyim teşekkür ederimsizleri sormalı inşallah iyisinizdir
Yok yok ben rahatsız olmuyorum herkes istediğini yazabilir sorun yokÜzülme kızBen verimlilik olarak bunu okudum, şunu okudum diye yazınca, sen karşılık olarak "bu kadar cok dinî sey okumayin" gibisinden bi cevap yazmıştın sanki, ben de kendimi açıklama ihtiyaci hissetmiştim, sana açıklama yapmıştım. Sonra kimse rahatsiz olmasin diye sessizce usulca yazmayi birakmistim bu konuya.
Peki sen neden o saatte uyanıksın
Çok şükür verimli geçiyor ama şu sıra biraz yamuldumKızlar Günaydın,verimli gün topiği olarak, verimli gün oluyormu,sizi takip edeyim faydası olur belki bana da
Değişiklik olsun dedim
Ben genelde geç yatıyorum canım 1 2 gibiPeki sen neden o saatte uyanıksın
Oldu mu bari bir değişiklikDeğişiklik olsun dedimama açtım şimdi
He oldu yaOldu mu bari bir değişiklik
Evet bende seni aradım bugün diğer kullanıcıların yorumlarında belki oralarda bir açıklama yapmışsındır diye yoktun hiçbir yerdeHe oldu yabi arkadaş etiketlemiş profil kapalı diye açtım ben de geri önceden kapalıydı yine kapalı yapayım bari dedim kafama öyle estim yaptım bi nedeni yoktu
Yok kız kimle polemik yaşıcam kendi derdim kendime yetiyor milletle uğraşacak halim yok bir de polemik benim karakterime ters ağız dalaşına girecek biri değilim ben sağol canım aradığın içinEvet bende seni aradım bugün diğer kullanıcıların yorumlarında belki oralarda bir açıklama yapmışsındır diye yoktun hiçbir yerdeen son dedim ki birileri ile bir polemik falan mı yaşadı bu tospik dedim
He biliyorum sen iyi bir insansınYok kız kimle polemik yaşıcam kendi derdim kendime yetiyor milletle uğraşacak halim yok bir de polemik benim karakterime ters ağız dalaşına girecek biri değilim ben sağol canım aradığın içinişte panik atak böyle birşey bugün sözde birine ürün almaya gidecektim ama hastaneye gittim sabahtan da buraya girmek pek istemedi canım keyfim yoktu sen nasılsın neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?