- 23 Kasım 2023
- 803
- 473
- 23
- 30
- Konu Sahibi haticemm42
-
Zorluk çekmeden ne kolay oluyor ki bu hayatta. Biz de 3 kardeşiz sonuçta kendi de bir tane yapmamış yaniah canım benim ana işte oda seni düşünüyor biryerde uykusuz gecelerini zorluklarını söylemeye çalışıyor işte kendince ama sen istiyorsun ve yapmışsın onu düşünmüşündür herhalde onu anlamıyorlar işte. bakmakta zor geldigi için ondan demirtir o üzülme zamanla geçer
Hoşgeldiniz canimmmmbnde geldim hayırlı olsun kuzum :) hepimize vesile olsun ınsallah :))
Bereketiyle güzel haberlerle dolu olsun inşallah. O niyetle açtım. Hepinize duamdirTopiginiz sans getirsin herkese
aaa ozaman seninki söylenmesin hiç :) ama işte kendi zorluk çekmiş kadın sende çekme istiyordur rahat et artık istiyordur artık ondan takılma sen ona şimdi anne o kızar sonra gelir bakar bebişe şimdi ilk duyunca şok geçirmiştirbu hayatta. Biz de 3 kardeşiz sonuçta kendi de bir tane yapmamış yan
Zorluk çekmeden ne kolay oluyor ki bu hayatta. Biz de 3 kardeşiz sonuçta kendi de bir tane yapmamış yani
ay hadi bakalım, kız ben benimkini bıraktım herkesin sürecini ayrı ayrı takip ediyorumksdjfkselam kıslarr sol tarafta kasık agrım var yumurtluyorum sanırım takvimde 8 i diyordu bugün agrım var
ben hissederim yumurtlama günümü bu akşam ve yarın olması lazım inşallah akşama kadar enerjii kalırsa
canım benim valla bende okuyorum hep ama arada karıştırıyrum walla bukadar kişiyi tkaip edemiyoeum benay hadi bakalım, kız ben benimkini bıraktım herkesin sürecini ayrı ayrı takip ediyorumksdjfkhaticemm42 sen nasıl oldun canım
Hahahhaay hadi bakalım, kız ben benimkini bıraktım herkesin sürecini ayrı ayrı takip ediyorumksdjfkhaticemm42 sen nasıl oldun canım
Maşallah sana güzel olacak her şey. Cinsiyeti belli olduğunda beni etiketlemezsen fena gönül koyarım. MeraklardayımHahahhaayyy iyiyim kız şükür . Sağ taraf bacağımın iç tarafı agriyo ara ara Cati ağrısı gibi
Yaaa tamam da yorulmadna emek vermeden ne iş oluyor ki. Karnını doyurmak için bile yemek yapmak gerekiyor onda da yoruluyorsun . Üstelik bunu her gün yapıyoruz. Evlstta insanın gönlünü doyuruyor. Ahirette arkamıza bir hayır hasenat yapacak dua edecek iyi insanlar bırakmayalım mi. Bı bebek için kaç yıl zahmet çekip uykusuz kalıp yorulursun ki hadi 4 yıl olsun nolacakbenim ablam var 38 yaşında 2 tane çocugu var bana asla yapma delimisin diyor ben ne hale geldim bak diyor annem yap bitane daha kardeş olsun diyor . hamile kalsam ablam neler neler der bana varya tahmin etmek bile istemiyorum
Kiiiizzz dahaaaa dogurana kadar burdayım merak etmeMaşallah sana güzel olacak her şey. Cinsiyeti belli olduğunda beni etiketlemezsen fena gönül koyarım. Meraklardayım
Hayırlara çıksın insllahKizlarrrrr ben bugün bı rüya gördüm hamileymisim ama bilmiyomusum doktora gitmişim yine olmadı diye sonra doktor bakıyor bebek yok diyo sonra azıcık daha bakıyor aynı ultrason fotoğraflarında ki bebekler gibi bı bebek görünüyor hayırlı olsun gebesin diyo
İnşallah inşallahHayırlara çıksın insllah
Ozlemmm ne demiştim içime doğuyor kesin hamissin demostim ayy çok sevindimmBende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım
Güzel sonuclarla geleceksin inşallahBende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım
Canımmm. Çok sağol. Evet söylüyordum. Ama benim inansım hiç yoktu. Hala bile inanamıyorum. Değerim iyi mi senceOzlemmm ne demiştim içime doğuyor kesin hamissin demostim ayy çok sevindimminşallah güzel kan spnucu alırsın
Harikaaa. Aşağı yukarı hepimiz aynı günlerde gebe kalmışızKızlarr. Sağolun. Allah hepinizden razı olsun. Sonucum 34.6 çıktı. Bugün 11. Günümdü. Sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?