🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Zorluk çekmeden ne kolay oluyor ki bu hayatta. Biz de 3 kardeşiz sonuçta kendi de bir tane yapmamış yani

bu hayatta. Biz de 3 kardeşiz sonuçta kendi de bir tane yapmamış yan
aaa ozaman seninki söylenmesin hiç :) ama işte kendi zorluk çekmiş kadın sende çekme istiyordur rahat et artık istiyordur artık ondan takılma sen ona şimdi anne o kızar sonra gelir bakar bebişe şimdi ilk duyunca şok geçirmiştir

benim ablam var 38 yaşında 2 tane çocugu var bana asla yapma delimisin diyor ben ne hale geldim bak diyor annem yap bitane daha kardeş olsun diyor . hamile kalsam ablam neler neler der bana varya tahmin etmek bile istemiyorum
Zorluk çekmeden ne kolay oluyor ki bu hayatta. Biz de 3 kardeşiz sonuçta kendi de bir tane yapmamış yani

ay hadi bakalım, kız ben benimkini bıraktım herkesin sürecini ayrı ayrı takip ediyorumksdjfk haticemm42 sen nasıl oldun canım

benim ablam var 38 yaşında 2 tane çocugu var bana asla yapma delimisin diyor ben ne hale geldim bak diyor annem yap bitane daha kardeş olsun diyor . hamile kalsam ablam neler neler der bana varya tahmin etmek bile istemiyorum
Yaaa tamam da yorulmadna emek vermeden ne iş oluyor ki. Karnını doyurmak için bile yemek yapmak gerekiyor onda da yoruluyorsun . Üstelik bunu her gün yapıyoruz. Evlstta insanın gönlünü doyuruyor. Ahirette arkamıza bir hayır hasenat yapacak dua edecek iyi insanlar bırakmayalım mi. Bı bebek için kaç yıl zahmet çekip uykusuz kalıp yorulursun ki hadi 4 yıl olsun nolacak ben hiç bu gözle bakmadım cocuklara evlatlarıma. Rabbim isteyen herkese versin 3 tane 4 tane

Kizlarrrrr ben bugün bı rüya gördüm hamileymisim ama bilmiyomusum doktora gitmişim yine olmadı diye sonra doktor bakıyor bebek yok diyo sonra azıcık daha bakıyor aynı ultrason fotoğraflarında ki bebekler gibi bı bebek görünüyor hayırlı olsun gebesin diyo

Hayırlara çıksın insllah

Bende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım
Ozlemmm ne demiştim içime doğuyor kesin hamissin demostim ayy çok sevindimm inşallah güzel kan spnucu alırsın

Kızlarr. Sağolun. Allah hepinizden razı olsun. Sonucum 34.6 çıktı. Bugün 11. Günümdü. Sizce nasıl
Harikaaa. Aşağı yukarı hepimiz aynı günlerde gebe kalmışız 2 kere 2 gün arayla kan verin folikasit kullanın. 15 gün sonra kese için gidebilirsiniz. Hayırla gelsin pamuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…