• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Bende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur🥹. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım♥️
Merhaba, benim testlerimde aynı bu şekildeydi ben dayanamadım kan verdim beta hcg 35 çıktı henüz çok küçük olduğu için böyle silik çıkıyor demek ki test edildi onaylandı :D umarım artışlar da yolunda gider ♥️

selam kıslarr sol tarafta kasık agrım var yumurtluyorum sanırım takvimde 8 i diyordu bugün agrım var:skandal:
ben hissederim yumurtlama günümü bu akşam ve yarın olması lazım inşallah akşama kadar enerjii kalırsa :rapci:
Kalır kalirrrr hadi bakalım. Enerjini yukseltecek şeyler ye 😄😄

Merhaba, benim testlerimde aynı bu şekildeydi ben dayanamadım kan verdim beta hcg 35 çıktı henüz çok küçük olduğu için böyle silik çıkıyor demek ki test edildi onaylandı :KK70: umarım artışlar da yolunda gider ♥️
Merhaba canım. Ayy sağlıkla büyüsün inşallah. Sen yumurtlamanın kaçıncı günü test verdin. Beniö bugün 11. Gün. Daha çok erken. Ama dayanamadım😍

Bende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur🥹. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım♥️
Hoşgeldiniz. Miniginiz de hosgelmis. Kendine coook dikkat et 🥰

Muhakkak verecez inşallah. Allahım bu mucizeyi gösterdi ya bana. Elimden geleni yaparım bu saatten sonra. Sizde hamileyseniz. İnşallah sağlıkla büyüsün yavrunuz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰🤲🏻
Benim de yeni canım ama bu benim ilk değil 🥰 4 haftalık benim ki. Bol bol da yasini şerif okuyun bağışlayın inşallah faydasını göreceksiniz 🥰🥰🥰

ayy süper haber canım benim baya koyu gözüküyor kan verdinmi hayırlısı olsun şimdiden içini ferah tut

Merhaba canım. Ayy sağlıkla büyüsün inşallah. Sen yumurtlamanın kaçıncı günü test verdin. Beniö bugün 11. Gün. Daha çok erken. Ama dayanamadım😍
ben uygulama üzerinden takip ediyorduk 18-19-20 Kasım yumurtlama günü gösteriyordu 17-18 gün falan olmuş. İnsan dayanamıyor haklısın :D

Ne gereği varmış. Ne yapacakmisiz olanlar yetmiyormuymus. Uykusuzluk yetmemiş mi bu zamana kadar. Sinirlerini bozmusum. Gelmemezmis bilmem neymiş falan filan. Gerçekten tuhaf ve cann sıkıcı 🙄🥴
ah canım benim ana işte oda seni düşünüyor biryerde uykusuz gecelerini zorluklarını söylemeye çalışıyor işte kendince ama sen istiyorsun ve yapmışsın onu düşünmüşündür herhalde onu anlamıyorlar işte. bakmakta zor geldigi için ondan demirtir o üzülme zamanla geçer

Back