• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Kızlar inofolik diye bir ilaç varmış onunla hamile kalan çokmuş duydunuz mu?
İçinde inositol ve folik asit var. Folik asit zaten kullanıyor olmamız gerek.
İnositolun de yumurtlama kalitesini arttırdığına dair araştırmalar var. Aynı zamanda polikistik over belirtilerine de iyi geliyor. Sadece inofolic için değil içerisinde inositol olan başka takviyeleri de deneyebilirsiniz. Günlük 2000 mg inositol içermesi önemli. (günse iki tane içilenlerde 1000 mg x 2 oluyor.) ❤️

kızlarr selamunaleyküm benim bu ayda olumsuz oldu.. yarın adet olacağım muhtemelen 3.gün başka bi doktora gıtmeye karar verdım osman develioğlu.. inşallah sonuçlar güzel olur..

Kızlar birşey soracağım size. 9 Aralık tarihinde kese göründü, bebiş 5 haftalıkmış. Doktorum 18 Aralık'ta gel tekrar kalp atışı için dedi fakat pazartesi gününe denk geliyor ve iş yerinden izin alamadım. Bu cumartesi günü gitsem kontrole çok erken mi olur sizce, doktorun söylediği tarihten 2 gün önce gitmiş oluyorum aslında ama emin olamadım

Kızlar birşey soracağım size. 9 Aralık tarihinde kese göründü, bebiş 5 haftalıkmış. Doktorum 18 Aralık'ta gel tekrar kalp atışı için dedi fakat pazartesi gününe denk geliyor ve iş yerinden izin alamadım. Bu cumartesi günü gitsem kontrole çok erken mi olur sizce, doktorun söylediği tarihten 2 gün önce gitmiş oluyorum aslında ama emin olamadım
Bence verdiği tarihten sonra gidin. Garanti olur. 👍

Merhaba Osman hoca da tedavi görüyorum şuan çok çok iyi bir doktor
AAA sende bursada mısın canım bende yenı başlayacağım dün aradım randevu için adet olunca ara dedı bu akşam tekrar arayacağım. Kendi mi veriyor ilk randevuları? biraz ters bi doktor dıyorlar öyle mi

AAA sende bursada mısın canım bende yenı başlayacağım dün aradım randevu için adet olunca ara dedı bu akşam tekrar arayacağım. Kendi mi veriyor ilk randevuları? biraz ters bi doktor dıyorlar öyle mi
Muayeneleri kendi ayarlıyor. Akşam 20.00 dan sonra ulaşabilirsiniz biraz soğuk gibi duruyor ama en ihtiyacınız olan şeye( doktorluğuna) diyecek yok. 🤌🏻

Muayeneleri kendi ayarlıyor. Akşam 20.00 dan sonra ulaşabilirsiniz biraz soğuk gibi duruyor ama en ihtiyacınız olan şeye( doktorluğuna) diyecek yok. 🤌🏻
aradım aldım randevu canım. evet soğuk gıbı ama randevu verırken gayet normal konuştu. Yüzyüzede tersleyeceğini vs sanmıyorum. önemli olan işini iyi yapması zaten

Kızlar inofolik kullanan var mı? Ben aldım ama ne zaman başlayacağım bilmiyorum internetten de Bi bilgi alamadım? Adeti mi beklemem lazım yumurtluyor gibiyim şimdi başlasam olur mu?

Kızlar inofolik kullanan var mı? Ben aldım ama ne zaman başlayacağım bilmiyorum internetten de Bi bilgi alamadım? Adeti mi beklemem lazım yumurtluyor gibiyim şimdi başlasam olur mu?
Folikasit mi canım. Folik asit gebelikten 3 ay önce baslanilir gebelikte de ilk 3 ay kullanılır.

Folik asit değil de canım yumurta buyutucu gıda takviyesi
Canım benim şöyle olmuştu. Ben regl bitince klomene başlattı doktorum. Sonra yumurtalık gelişmiş mi diye beni çağırdı. Vajinal muayene etti ve yumurtalık gelişmemiş dedi ben bu duruma cok üzüldüm eve varana kadar ağladım. Gelişmesi için günde 2 kere inofolic kullan 1 hafta sonra gel dedi. Tekrar baktı gelişmiş mi diye. Yumurtan çatlamış bile dedi. (Ben bu süreçte çok havuç yedim etkisi var mı bilmiyorum) Yani 1 hafta önce ağlaya ağlaya gitmiştim hiç ümidim yoktu. Çatlamasını duyunca çok şaşırdım. Sonra regle 5 gün kala evde test yaparak öğrendim hamile olduğumu. diğer aylardan farklı olarak inofolic kullandım inşallah siz de faydasını görürsünüz ❤️

Merhaba
Öncelikle topik hayırlı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
45 yaşındayım 7 yıllık evliyim 3 tane olumsuz tüp bebek denemem oldu.7 Aralıkta 2 adet taze embriyo transferi oldum.Test günüm ayın 12'si fakat dün dayanamayıp test yaptım.Ama şuan sevinemiyorum bile bildiniz kal geldi.O kadar ümitsizdim ki bu da tutmazsa artık çocuk defterini kapatacaktim.Sanirim kese veya kalp atışını duyana kadarda emin olamıycam

Eklentiler

• 20231216_150403.jpg
    20231216_150403.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba
Öncelikle topik hayırlı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
45 yaşındayım 7 yıllık evliyim 3 tane olumsuz tüp bebek denemem oldu.7 Aralıkta 2 adet taze embriyo transferi oldum.Test günüm ayın 12'si fakat dün dayanamayıp test yaptım.Ama şuan sevinemiyorum bile bildiniz kal geldi.O kadar ümitsizdim ki bu da tutmazsa artık çocuk defterini kapatacaktim.Sanirim kese veya kalp atışını duyana kadarda emin olamıycam
Ayyyy canım benimmmmm. O kadar sevindim ki. Rabbim kucağına alıp öpüp koklamayi da nasip etsin 🥰❤️

Back