• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Canım şimdi gitsem bile doktor görür mü bileyler. Çünkü daha çok erken. Bugünki değerim 85.1 di. Sence biraz daha artınca mı gideyim. Yoksa pzrtesi gideyim mi
Daha hiçbir şey göremez canım 1500-2000 civarı kese görünüyordu anca bebek 4000-5000lerde görünüyor ☺️

Canım. Tabiki ederim. Hamileyim ama çok erken. Beta hcg artışını takip edecem. İnşallah kalp atışınıda duyarızda sağlıkla ilerler. Rabbim sanada tez zamanda bu müjdeyi nasip etsin. İnşallah 1 aya kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin hayırlısıyla canım🤲🏻🥹🌹
İnşallah canım Biz çakşır otuna başladık. Tavsiyen varsa bilgilerini benimle paylaşır mısın? Senin de eşinde sperm sorunu varmıydı gerçi benim eşim azosperm:(

İnşallah canım Biz çakşır otuna başladık. Tavsiyen varsa bilgilerini benimle paylaşır mısın? Senin de eşinde sperm sorunu varmıydı gerçi benim eşim azosperm:KK43:
Aa ben seni şimdi hatırladım. Diğer topikte konuşmuştuk değilmi. Eşinin durumunu öğrenince çok ğzülmüştün. Benim eşimde de Sperm azlığı ve hareketsizliği vardı canım. Ben eşime hergün bıkmadan keçiboynuzu kaynanıp içirdim. Akşamında bal polen karışımı 1 tatlı kaşığı yedirdim. Eşim kendi doktoru ona bi ilaç vermişti. Biraz pahalıydı ama 1000 tl civarında. Gerçi onu düzenli içemedi ilaç büyük olduğu için yutamıyorsu. Bazen parçalıyordu Bazende hiç içmiyordu aşağı fotosunu bırakayım. Sonra hergün kabak çekirdeği yedik ikimizde. Bol bol muz tükettik. Ha bu arada bende de polikistik over vardı. Söylemiştim zaten. Bende bu ay adetim biter bitmez sabah akşam soğan suyu içtin 15 gün boyunca. Emin ol beklemiyordum. Her ay tek çizgi hüsranı olunca. Bu ayda öyle olacak diyodum. Rabbim ol derse oluyor. Herşeyin vakti zamanı varmış. Halada inanamıyorum. Bazen unutuyorum hamile olduğumu. Sonra bi aklıma geliyor aynı heyecan aynı mutluluk. Rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda. Sakın umudunu kaybetme. Herşey Allahtan🤲🏻🌸🌹

Eklentiler

• IMG_5948.jpeg
    IMG_5948.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 21
İnşallah canım Biz çakşır otuna başladık. Tavsiyen varsa bilgilerini benimle paylaşır mısın? Senin de eşinde sperm sorunu varmıydı gerçi benim eşim azosperm:KK43:
Bu arada bende kendime çakşır kökü suyu aldım. Soğan kürü bitince onu 1 gün kullamdım. Diğer gün hemen pik gördüm. Ama sende yymurtlama sırunu yoksa içme. Eşine içir. Ama bunların hepsini aynı anda değil. Bir ay birini tiketsin. Diğer ay diğerine başlasın

Daha hiçbir şey göremez canım 1500-2000 civarı kese görünüyordu anca bebek 4000-5000lerde görünüyor ☺️
Ewet işte o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Ama ağrım ve lekelerim içinde gitsem iyi olacak diye düşünüyorıö. Belki bana ilaç verir🤷🏻‍♀️

Bu arada bende kendime çakşır kökü suyu aldım. Soğan kürü bitince onu 1 gün kullamdım. Diğer gün hemen pik gördüm. Ama sende yymurtlama sırunu yoksa içme. Eşine içir. Ama bunların hepsini aynı anda değil. Bir ay birini tiketsin. Diğer ay diğerine başlasın
Biz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme. 😔

Biz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme. 😔ben sana du
Ewet işte o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Ama ağrım ve lekelerim içinde gitsem iyi olacak diye düşünüyorıö. Belki bana ilaç verir🤷🏻‍♀️
Ha bide hamilelik belirtilerinde göğüs ucu halka varya koyu olurmuş senin de öyle mi bak o da bir belirtiymiş😃

Biz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme. 😔
Baktın mı gönderdiğim ilaca. Onuda sorun doktora canım. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz eve🤲🏻🌹

Biz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme. 😔ben sana du

Ha bide hamilelik belirtilerinde göğüs ucu halka varya koyu olurmuş senin de öyle mi bak o da bir belirtiymiş😃
Yok canım bende şuan sadece göğüs ağrısı var. Bide göğüs ucum çıkmış. Ama koyulaşma yok daha☺️

Benim eşimde öyle. Ama bu ilaç değil vitamin. Tabi yine doktorunuza danışın öyle canım. Valla insan bebek için herşey yapabiliyor🥹
Kimin ilaç alışkanlığı var ki? Bebek diye diye ecza deposuna döndü kadınlar. Bence konuşursanız eşiniz de ikna olur. 👍

Hanımlar bir hafta önce bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj olmuştum. Lekelenme oldu bir iki gün geçti. Bugün biraz sancı ile normal adet gibi başladı. Adet döngüsü mu acaba? Yaşayan var mı?

Hanımlar bir hafta önce bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj olmuştum. Lekelenme oldu bir iki gün geçti. Bugün biraz sancı ile normal adet gibi başladı. Adet döngüsü mu acaba? Yaşayan var mı?
Kürtajdan sonra ara kanamalar lekelenmeler yaşanabiliyor. Adet konusunu bilemiyorum, ben düşük yaptım iki hafta kanamam oldu normal döngüme göre de adet oldum. Siz de takipte kalın adet mi ara kanama mı anlarsınız bence

Back