• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
gerçekten öyle şu anda bile zaman geçmiyor sanki yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum bu heyecan hiç bitmeyecek dedi değer yükselecek keseyi görmeyi bekleyeceksin keseyi göreceksin kalp atışını bekleyeceksin onu da duyacaksın bu sefer ikili testi osu busu başlayacak alıştır kendini dedi o kadar hak verdim ki
ahh o heyecanlar doğduktan sonrada hiç bitmiyor merak etme çocugun olduğu sürece hep bir heyecan hayatında olacak canım hazırlıklı ol sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar acilde nasıl hamilelik testi yapıyorlar. Direk gidip hamilelikten şüpheleniyorum vs mi diyorsunuz
ben acile gittiğimde gebelik testi yaptırıcam birazda ağrım var fln dedim ama yapmadılar başka hastaneye yönlerdirmişti bizde kadın doğum yok agrım var diyorsun ondan kadın doğum olan yere git demişlerdi cnaım bana bakmadılar o yüzden

kızlar dün yumurtlama agrım vardı kasıkta şimdi agrım olunca çatlamış mı oluyor yoksa 24 saattemi çatlıcak kafam karıştı valla dün ilişki oldu bugünde olmalı mı :(

Bu arada ben de bu ayı değerlendirip Ocak ayında inşallah hayırlı haberlerle gelirim diye umut ediyorum. Rabbım hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin
Sopranoooo çok geçmiş olsun. Ben 21 eylülde 4 aylık bebeğimi kaybettim. Doktor 3 ay gebe kalma rahmin toparlansın dedi.. Senin doktorunun yaklaşımı nasıldı bu konuda? Bu ay inşallah güzel haberlerini paylaşırsın.. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize inşallah..

senin nasıldı canım kilon kaç kilo almıştın dikkat etsende bünye bence ya çok takma nasıl olsa sonra veriliyor
Doğumdan önce vücudum zor kilo aliyordu geri veriyordum hemen alsamda. Dogumlardan sonra emzirme dönemi derken 2 kilo 3 kilo kala kala 66 kiloya geldik 😄 yazin diyetisyene gittim baya da iyi bir diyetisyendi. 2 ay kadar devam ettim 64 e kadar düştüm gayretime rağmen. Sporsuz olmuyor yani tek başına 🤭 hamileliklerim de de 10 ile 14 arası kilo alıyorum 😄

kızlar dün yumurtlama agrım vardı kasıkta şimdi agrım olunca çatlamış mı oluyor yoksa 24 saattemi çatlıcak kafam karıştı valla dün ilişki oldu bugünde olmalı mı :KK43:
Kiiiizzz ikna ettin mi kocayı 🤭🤭🤭 canım ben akintima göre yaptım . Dur bak takvimi atayım size 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-24-19-41-34-824_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2023-11-24-19-41-34-824_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 23
Doğumdan önce vücudum zor kilo aliyordu geri veriyordum hemen alsamda. Dogumlardan sonra emzirme dönemi derken 2 kilo 3 kilo kala kala 66 kiloya geldik 😄 yazin diyetisyene gittim baya da iyi bir diyetisyendi. 2 ay kadar devam ettim 64 e kadar düştüm gayretime rağmen. Sporsuz olmuyor yani tek başına 🤭 hamileliklerim de de 10 ile 14 arası kilo alıyorum 😄
evet canım sporsun olmuyor bende yazın diyet yaptım 55 indim şimdi yiynce yine 57 olmuşum .iyi çokta almamışsın bunda da aynı şekildekalırsan sıkıntı olmaz çokta değil kilon

evet canım sporsun olmuyor bende yazın diyet yaptım 55 indim şimdi yiynce yine 57 olmuşum .iyi çokta almamışsın bunda da aynı şekildekalırsan sıkıntı olmaz çokta değil kilon
Hedefim 60 filandi dusemedim valla. Biraz bünyem de kiloya meyilli. Öyle çok yiyen biri de değilim. İki öğün beslenirim.

Back