Kizlar konusalim mi cok kotuyum😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar guzel yazmissiniz ki. Ben bu yaziyi yazdigimda erken gebelik testinde pozitif gormustum sonucu gece 4 e kadar bekleyip 1.20 gelince yatmis uyumustum ama moralim cok bozulmustu. O kadar cok test aldim ki eczanelerden benim testler sayesinde dukkan donduruyolad diyodum😂😂 bu ay tam tersi cok rahatim kendimi strese sokmadim olursa olur kafasindayim hsg çekildim şükür onda da bi sorun cikmadi esimdede yok🙏🏻 Allah’a biraktim artik test almiyorum evde ovulasyon testlerim vardi onlarla yumurtlamayi buldum degerlendirdim rahat rahat bekliyorum. İnsanin kendine ettigini kimse etmiyo gercekten gunde 4 test yaptigim olurdu takmistim yani. İster olur ister olmaz artik kafami rahat biraktim hic kendimi üzmüyorum ve üzülmüyorum 😄
Brn de internetten alıyorum test bol bol yapıyorum canım istiyor yapıyorum 😁 bir de ben negatif çıktımı eşime sonucu söylemiyorum anlaşmamız var yaparım sonucu bazen gider alırız bazen e devletten bakarım hiç söylemem 😁 bir gün pozitif gördüğümde süpriz olacak dedim aşılama sonucu pozitif olsa bile demicem 😁

Brn de internetten alıyorum test bol bol yapıyorum canım istiyor yapıyorum 😁 bir de ben negatif çıktımı eşime sonucu söylemiyorum anlaşmamız var yaparım sonucu bazen gider alırız bazen e devletten bakarım hiç söylemem 😁 bir gün pozitif gördüğümde süpriz olacak dedim aşılama sonucu pozitif olsa bile demicem 😁
Ya insallah olur insallah 🙏🏻🤲🏻🩷 ben hep belirti arardim kendimde gecen aylarda beynimde sagolsun beni kirmaz gosterirdi😂😂😂 ama bu ay aramadigim icin dusunmedigim icin gecen aylarda yasadigim hicbi belirtiyi yasamiyorum. Ben o e devletten girip sonuc bakmaya cok korkuyorum hep negatif geliyo diye hic kanda vermiyorum o yuzden🤣🤣🤣

Ya insallah olur insallah 🙏🏻🤲🏻🩷 ben hep belirti arardim kendimde gecen aylarda beynimde sagolsun beni kirmaz gosterirdi😂😂😂 ama bu ay aramadigim icin dusunmedigim icin gecen aylarda yasadigim hicbi belirtiyi yasamiyorum. Ben o e devletten girip sonuc bakmaya cok korkuyorum hep negatif geliyo diye hic kanda vermiyorum o yuzden🤣🤣🤣
Neleri belirti mi acaba diye aradım bir bilseniz 😁 korona testine gide gide korona buldum kuzenim gebelik testi içinde aynı olacak bak gör dedi bana bir gün bulacam o testte pozitifi 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X