• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2024 transfer olanlar

Ahh çok zor bir süreç olmuş gerçi her birimizin öyle farklı farklı zorluklar. Benimde 3 yıl oldu benim eşim azospermi sperm yok sperm öncül hücrelerinden Elsi(piezo) tekniği ile embriyo oluşturuldu. Şansımıza 1 tane oldu ama o bile bizim için mucizeydi çok istedik ama olmadı bakalım hayırlısı eşim tedavisine devam edecekmiş 2-3 ay sonra tekrar deneme olacak hepimiz için pozitifi görmeyi diliyorum. Sizin için de sağlıkla bebişinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Sonucu yazarsınız 😇 dualarım sizinle bol şans 🤍
Canım opu işleminden sonra bana sadece 1 yumurta çıktı dediklerinde dünyam başıma yıkılmıştı. Sonra 4. Güne geldi canlı tansfer yapıcaz dediler transfere için ameliyathaneye girdim doktor rahime ulaşamadı ve transferi iptal etti histeroskobiye gircen dedi. Emriyoyu o gün dondurdular. Sonra 1 ay sonra histeroskobiye girdim anestezi alarak transfer olcak diye karar çıktı. Sonra işlerim yüzünden 6 ay geçti aradan ve tek emriyoyu transfer ettiler. Benim hiç umudum yoktu. Çok şükür pozitifi gördüm umarım sağlıkla ilerler. Tüm bu savaşı veren herkese galibiyeti diliyorum bu bi savaş resmen

olsun canım saol sorduğun için Allah razı olsun 🙏 nasip bakalım inşAllah buluruz

Bir adet buldum
özelden msj attım size. Bakarsınız. Kolaylıklar diliyorum

Merhaba kızlar benimde bugün ilk transferim yapıldı inşallah tutar benim için de dua edin lütfen acayip gaz sancım var sadece, ovitrelle iğne İzmir Alsancak da bulduk firmadan kaynaklı sorunlar varmış kaç eczane dolaştık sonunda bulduk şükür, isteyenler mesaj atabilir özelden yazarım eczaneyi.

Kızlar herkese merhaba ayın 14 unde transfer oldum bende 5.gun ıyı kalıte tek embriyo bu ıkıncı transferım 6.gunden berı ıdrsr testı yapıyorum bugun 8.gun hala negatıf çok üzgünüm emeklerım bıdaha bosa gıttı sankı ılacları bıle almak istemiyorum 2 gun sonra kan testı gunum sızce mucıze olurmu

İnşallah olur bende 12 aralık çift enriyo transfer oldum 8 gün idrarda negatif kan 6 gün 2.25 cıktı bende siz gibi mucize bekliyorum yarın test günüm gece gündüz dua ediyorum inşallah sizinki de olumlu olur

Kızlar herkese merhaba ayın 14 unde transfer oldum bende 5.gun ıyı kalıte tek embriyo bu ıkıncı transferım 6.gunden berı ıdrsr testı yapıyorum bugun 8.gun hala negatıf çok üzgünüm emeklerım bıdaha bosa gıttı sankı ılacları bıle almak istemiyorum 2 gun sonra kan testı gunum sızce mucıze olurmu
Merhaba idrarda herkesinki hemen çıkmayabiliyor aynı gün transfer olmuşuz ilk kan testine yarın dedi benim doktorum lütfen içinizi ferah tutun inşallah bebişlerimize kavuşacağız 🤲❤️Dua ve tevekkülle

Merhaba idrarda herkesinki hemen çıkmayabiliyor aynı gün transfer olmuşuz ilk kan testine yarın dedi benim doktorum lütfen içinizi ferah tutun inşallah bebişlerimize kavuşacağız 🤲❤️Dua ve tevekkülle
Insallah oyle olur sız evde hıc test yaptınızmı hayırlısı olsun hepımız ıcın ama cok kötu oldum ben aglıyorum sabahtan beri

Insallah oyle olur sız evde hıc test yaptınızmı hayırlısı olsun hepımız ıcın ama cok kötu oldum ben aglıyorum sabahtan beri
Süreç gerçekten zor kan testine odaklanın lütfen bazılarına çift embriyo konuluyor çıkıyor testte bazısının hemen tutuyor bazısının geç kan testi olmadan bilemeyiz ben de kendimde belirti yok diye evhamlanıyorum ama tevekkül edelim dua edelim bebeğinizi de üzmüş olmayın 🥹🤲

Süreç gerçekten zor kan testine odaklanın lütfen bazılarına çift embriyo konuluyor çıkıyor testte bazısının hemen tutuyor bazısının geç kan testi olmadan bilemeyiz ben de kendimde belirti yok diye evhamlanıyorum ama tevekkül edelim dua edelim bebeğinizi de üzmüş olmayın 🥹🤲
Insallah canım hayırlısıı artık hakkımızda, sonuçlarımızı paylaşalım burdan bende salı verıcem kan

Bugün test verdim beta 101 e yükselmiş🙏 yine düşük ama çok güzel artmış. Transfer sonrası 10. Gün.
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Merhaba kardesim sonraki durumun nasil oldu bnde suan assagi yukari ayni durumdayim 9. Gun 53.21 10. Gun 67.29 13.gun 105.6 cikti 16. Gun tekrar vericem doktorum ilaclarimi ignemin dozunu artirdi

Kızlar selam. Ayın 18 inde transfer oldum. Bugün yedinci gün. Sizce pozitif mi silik bir çizgi görüyorum sanki ben ama nolur yardımcı olun
IMG_1172.jpeg

Kızlar selam. Ayın 18 inde transfer oldum. Bugün yedinci gün. Sizce pozitif mi silik bir çizgi görüyorum sanki ben ama nolur yardımcı olun
Eki Görüntüle 3526534
Evet pozitife benziyor ama erken gebelik testlerinde böyle yanlışlık olabiliyor demişti gruptakilerfen birileri evde hiç kaset var mı? Onu da yapabilirsiniz? Kaçıncı gün embriyosuydu?

Merhaba 23 Aralık'ta 4. Gün embriyosu taze transfer oldum. Kalitesi iyi ilerleme i yavaş dediler bugün transfer gününü saymazsak 4. Gün kasıklarımda ağrı var baştan beri. Bu ikinci denemem çok heyecanlıyım

Bende 23ünde transfer oldum 2 tane dondurulmus 6. Gün embrıyosu 3. Denemem ılk negatif 2. Kimyasal olmuştu bunda aynı senın gıbı kasık ağrısı bel ağrısı var ılk günden berı. Birde adet olacakmışım hissi. İlk defa günler gecmıyor bana 😅

Bende 23ünde transfer oldum 2 tane dondurulmus 6. Gün embrıyosu 3. Denemem ılk negatif 2. Kimyasal olmuştu bunda aynı senın gıbı kasık ağrısı bel ağrısı var ılk günden berı. Birde adet olacakmışım hissi. İlk defa günler gecmıyor bana 😅
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız 🥰

Back
X