- 29 Temmuz 2024
- 24
- 14
- 3
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnem felan da vardı ancak geldim eve değerim 7. Gün 60.64 çıktı bilmiyorum iyi mi kötü mü bi önceki kimyasalda 7. Günümde 20 çıkmıştı o yüzden sevınc mutluluk hıcbıse yok bende sadece korku ve endıse var çarşamba tekrarlanacakmışVarmı haber
Ya çok sevindim gerçekten tüm kalbimle söylüyorum Allah'ım inşallah değerini yükseltir gönlünün ferahlayacağı bir şekilde sonuç alırsın umudunu hiç kaybetme güzel olacakSonradan aklıma geldi tazeydı diye. Rabbım hakkımızda hayırlısını versin aratmasın ummadığımız anda mucızesını gondersın Kan ve
rdım. 1.5 saate çıkar umarım güzel olur soİğnem felan da vardı ancak geldim eve değerim 7. Gün 60.64 çıktı bilmiyorum iyi mi kötü mü bi önceki kimyasalda 7. Günümde 20 çıkmıştı o yüzden sevınc mutluluk hıcbıse yok bende sadece korku ve en
Çok teşekkür ederim diliyorum Rabbım mucizesini versin sana da idrar testıne takılma sakın sabahtan berı geziniyorum burda idrar negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kısı var gününü bekle testını ver ve güzel haberi mutlaka buraya yazYa çok sevindim gerçekten tüm kalbimle söylüyorum Allah'ım inşallah değerini yükseltir gönlünün ferahlayacağı bir şekilde sonuç alırsın umudunu hiç kaybetme güzel olacak
İnşallah güzel haberlerle buluşmak dileğiyle , Allah'a emanetÇok teşekkür ederim diliyorum Rabbım mucizesini versin sana da idrar testıne takılma sakın sabahtan berı geziniyorum burda idrar negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kısı var gününü bekle testını ver ve güzel haberi mutlaka buraya yaz
Umarım herşey gönlünce olurSelamlar bende yılın son günü yani bugün 31 Aralık'ta ilk transferimi oldum. Herkese başta sağlıklarımın yerinde olduğu sonrada Allah'tan Anne olabilecegimiz haberini alabilmeyi diliyorum
Amin inşaallahSelamlar bende yılın son günü yani bugün 31 Aralık'ta ilk transferimi oldum. Herkese başta sağlıklarımın yerinde olduğu sonrada Allah'tan Anne olabilecegimiz haberini alabilmeyi diliyorum
Sen ne durumdasın bır gelısme var mı ? Yoksa günü mü bekliyorsun ? Aklım sende buraya yaz mutlakaUmarım herşey gönlünce olur
Üzülme demeyecegım insan kahroluyor biliyorum ama sabret arkadaşım Rabbım elbet mucizesini gönderecekBenim sonucum negatif çıktı
10. Güne değeriniz güzel çıkmış düşük degıl neler okudum burada 20 den bı anda fırlayanlar vs benımde oncekı tedavım kimyasaldı bende 35 yaşındayım ve hiç bebıs olmadı. Dilerim güzel sonuçlar alırsınızHerkese merhaba. 23 Aralık ta transfer oldum. 5 gün dondurulmuş pgt embriyolarım orta kalite. Bu 2. Denemem. İlki 2023 te kimyasal ile sonuçlandı. Çok üzüldüm çok ağladım yeniden cesaret edemedim ama kızım çok istedi. Onun teşviki ile yeniden bu yoldayım. Yaşım 37, yumurtalarım 35 yaştan ama 1 Ocak ta idrar testi yaptım negatif çıktı kahroldum, 2 sinde kan testim pozitif geldi( 133). Yarın yeniden kan testi yaptıracağım. Umarım güzel haberler alırız hepimiz.
Bende 25 aralik tarihinde dondurulmus embriyo transferimi oldum 5. Gun. Dun idarra testi yaptm erken gebelik testi negatif cikgi. Su yaziniz ile biraz umut oldunuz bana umarm kanda cikar benimde 6/01 kan verme gunum sizinde guzel haberlerinixi bekliyorum bence olmus bileHerkese merhaba. 23 Aralık ta transfer oldum. 5 gün dondurulmuş pgt embriyolarım orta kalite. Bu 2. Denemem. İlki 2023 te kimyasal ile sonuçlandı. Çok üzüldüm çok ağladım yeniden cesaret edemedim ama kızım çok istedi. Onun teşviki ile yeniden bu yoldayım. Yaşım 37, yumurtalarım 35 yaştan ama 1 Ocak ta idrar testi yaptım negatif çıktı kahroldum, 2 sinde kan testim pozitif geldi( 133). Yarın yeniden kan testi yaptıracağım. Umarım güzel haberler alırız hepimiz.
Üzülme demeyecegım insan kahroluyor biliyorum ama sabret arkadaşım Rabbım elbet mucizesini gönderecek
Merhaba cnm benimde 31 Aralık transfer yapıldı bugün 5 günüm çok heyecanlıyım sizin tutu muHerkese merhabalar;
3 Aralık günü dondurulmuş 5. gün, genetik testi normal, 4aa kalite tek embriyom transfer edildi.Doktorumun isteği üzerine, embriyo glue(embriyo yapıştırma) ve intralipid(bağışıklık serumu) yapıldı.(İlk transferim,yaşım 30) Transfer gününden beri kasık ağrılarım var, ilk 2 günü transferde idrara çok sıkışmama yormuştum ama daha sonrasında da dolaşan bir kasık ağrım devam edince acaba belirtimi diye düşünmeye başladım. Bazen bel ağrım oluyor çok yatmamaya çalışıyorum kan akışı sağlansın diye. Göğüslerimde şişme oldu sanki damarlanma ve çok hafifte hassasiyet başladı. Dün (5.günüm) dayanamayıp akşam üzeri erken idrar testi yaptım maalesef tek çizgi, bugün(6.günüm) sabah ilk idrarla yaptım tekrar, yine silik çizgi dahi göremedim. Silik çizgiyi 4.-5.-6. gününde gören arkadaşları okudum açıkcası moralim çok bozuldu. Kanda test günüm 12si Perşembe. Sizce pozitif olabilir mi? Çok heyecanlı bir bekleyiş, Allahım hepimize pozitif sonuçlar göstersin inşallah.
Bende sizinle aynı gün transfer oldum 11 ocak test tarihimMerhaba cnm benimde 31 Aralık transfer yapıldı bugün 5 günüm çok heyecanlıyım sizin tutu mu