• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hevessiz Nişanlı

Dusunsene aynı seye gulmuyorsunuz adama komik gelmiyor, annemın balkona cay ıcmeye gıdıcem ablamlar gelmıs eslerıyle sen git benı surukleme diyecek
Elbise begeneceksın fikrini soracaksın, sen bilirsin diyecek.
Fılm izlemek isteyeceksin, onuncu dk uyuyacak. Hadı uyumadı dıyelım fılm hakkında konusmak isteyeceksın filmdi Iste diyecek.
Arkadasın evlenecek hevesle gitmek isteyeceksın, senı bırakayım Donuste alırım diyecek.
Ailen arkadasların gelmek isteyecek suratı dusecek ve diken ustunde misafir agırlayacaksın biliyosun adam mutsuz cunku.

Yani benim asla cekemeyecegım bırı.

Ya bu benim sevgilim işte. Ben de mi ayrılsam:)

Bana da şatafatlı düğün, nişan,kına merasimi abartılı geliyor sevmiyorum. Ve daha öncesinde hiç evlenmedim. Acaba hevessiz miyim??🤔
Ben abartacak birşey görmedim ama böyle biriyle yapamam diyorsanız tabiki en başından ayrılın.
ben de iki sahit iki evet birkac yakin arkadaş anne baba kardeslerden olusan sade bie nikah hayal ediyorum :) hic öyle kalabalik nişan/kina vs ortamları sevmem
Oyle bir hevesim de yok
O acidan adamin hevesinin olmamasini anlarim ve bence bunun sebebi önceden yaşamış olmasi da degil, icinden gelmiyordur

Benim tek suçum her kavgada ayrılmak isterim o barışmaya çalışır.. ben kestirip atarım yani.. şöyle bir durum; ayrılmak istediğim bi sebep oluyor eyvallah yalvar yakar barışırıyoruz ve sonra yine benzer sorun oluyor ve yine ayrılmaya kalkıyorum.. dejavu gibi düşünün yada paradoks mu demeliyim.. genelde hevessizliği ve eski yaşanan konuların açılması sebep.
Sürekli dilinde sen benden ayrıldın, sen şöyle yaptın, böyle yaptın.. sorun çıkarıyorsun, kavgadan zevk alıyorsun diyor. Geçmişi bırakalım artık diyorum yok sen benden ayrıldın 🤦🏻‍♀️
Ayrilip barisinca sorun çözülmüyor ama dimi?
Yani ben bu davranistan hoşlanmıyorum dediginizde bunu dikkate alan bir adam yok sadece barisalim diye uğraşan ama telafi etmeyen aman sussun diye dusunen biri var
Bence sık ayrilip barismak iliskiyi yipratir ve ciddiyeti de saygıyi da alip götürür çünkü yuz goz olunuyor
Oyle.cok çift tanidim cogunda kadinin alttan almasi, erkeklerin her haltina boyun eğip devam etmesiyle evlilikle sonuclanmistir bu iliskiler. Tamamen kadinin idaresiyle devam etmektedir. Ama hemcinslerimiz kendilerini kandirmak icin "ama beni seviyor/ama seviyorum " diyerek bazi seyleri görmezden geliyorlar sonra gelip buraya konu aciyorlar

Hayatı yasamayı bıseyler paylasmayı seviyorsan ayrıl.
Böyle olması bazen canımı sıkıyor ama her zaman değil. Mesela hiç fikir belirtmemesi sinirimi bozuyor. Hep sen bilirsin demesi. Ben de farklı yollarla fikrini söylemeye mecbur bırakıyorum. Sen bilirsin dediği zaman sevmediği, rahatsız olacağı şeyi seçiyorum. Bazen de işime geliyo herşeye karışmaması, ayrı takılmak

ben de iki sahit iki evet birkac yakin arkadaş anne baba kardeslerden olusan sade bie nikah hayal ediyorum :) hic öyle kalabalik nişan/kina vs ortamları sevmem
Oyle bir hevesim de yok
O acidan adamin hevesinin olmamasini anlarim ve bence bunun sebebi önceden yaşamış olmasi da degil, icinden gelmiyordur
Aynen canım. Saçmasapan düğün masrafları yerine mis gibi balayı yaparsın, yurt dışına gider kültürlenirsin.
Ama yok bazıları illa o masraf olacak diyor. Herkesin kendi tercihi.

Benim tanıdığım erkeklerin çoğunluğu anlattığınız gibi zaten. O yüzden bana anormal gelmedi. Artık düğün hazırlıkları vs bana da saçma geliyor. Nikah olsun bitsin isterdim. Isteme fasli, düğünler, alışverişler çok can sıkıcı. Bu aşamayı seven erkek var mı merak ediyorum.
Kıskanç olması dışında abartılacak bir sorun yok gibi. Birlikte güzel vakit geçirdiğinizi söylüyorsunuz. E farklı şekillerde zaman geçirmek istediginiz durumlar da olacaktır illa ki

Adam hayatının en büyük hatasını yapacak neden hevesli olsun

Bunların hepsini biliyorum eski eşiyle sevgi bittiği için anlaşmalı bir boşanma geçirmişler.. bana zaten ilk evliliğimde de hevessizdim evlilik sürecinde, sevmiyorum yapım böyle diyor.
düzenli işte çalışır borcu yok gece hayatı yok.. evden işe, işten eve.. ama akraba ilişkisi yok. Annesi ve kız kardeşleri dışında akrabalarıyla görüşmez.
Merak etme evlenince hepsi ile can ciğer olur ama senin ailene bozuk atar. Böylelerine evlenince aileye yapışma sürümü yükleniyor. Mevcut sıkıntılarınıza yenilerini eklemek istemiyorsanız bence evlenmeyin. Abartmıyorsunuz çünkü.

Yani sizin yorumlarınızı seviyorum o yüzden detay vermek istedim.
birlikte güzel vakit geçiririz filmler izleriz, yemekler yaparız, kafamıza eser alırız başımızı başbaşa kafa dinlemeye gideriz. Bu açıdan sorun yok ama diğer konularda evet sen git ben seni dönüşte alırım der büyük ihtimalle:) Ve öyle de yapar tanıyorum gelse bile 15dk oturur. Çok kararsızım o yüzden. Fanusta yaşayacakmışım gibi geliyor. Yani sosyal medyama karışıyor, tek başıma bi aktivitede bulunmama karışıyor, ailemle çok vakit geçirmek istemiyor. Evliliğimiz sadece ikimizin iletişimde olduğu bir dünya gibi olacak sanırım. Zamanla değişir mi sizce?

Asla değişmez asla bir arkadaşım böyle biriyle evli ve depresyonda şu an. Anlatıyor anlatıyor sizin gibi sonra aslında şu yönleri de var iyi diye kendini kandırıyor. Niye kendini kandırıyor diyorum dışardan arkadaşımın halini biz görüyoruz zerre mutlu değil evliliğinde. Bence yol yakından iyi düşünün lütfen. Evlilik öncesi sinyalleri iyi alın evlenince değişir demeyin asla değişmez net

Benim tanıdığım erkeklerin çoğunluğu anlattığınız gibi zaten. O yüzden bana anormal gelmedi. Artık düğün hazırlıkları vs bana da saçma geliyor. Nikah olsun bitsin isterdim. Isteme fasli, düğünler, alışverişler çok can sıkıcı. Bu aşamayı seven erkek var mı merak ediyorum.
Kıskanç olması dışında abartılacak bir sorun yok gibi. Birlikte güzel vakit geçirdiğinizi söylüyorsunuz. E farklı şekillerde zaman geçirmek istediginiz durumlar da olacaktır illa ki

Biz eşimle dokuz yıl önce evlenirken gayet hevesliydi hatta onun hevesi herşeyi hızlandırdı , özeni filan da çok sevimliydi ve etraftan farkedilir bi haldeydi. Hala da gözümün içine bakıp genelde memnun etmeye çalışır. Kendi tecrübemden ve aldığım evlilik terapisi eğitimi sürecinden biliyorum ki bu özen ve heves evliliğin kalitesini artırıyor. Evlilik doyumunu artırıyır daha azını yeterli görmeyin kendinize

Kıskançlık ve kısıtlaması asıl meseleyken düğüne hevessiz olmasına takılmanız peki 🤪Geç olmadan yüzüğü atın yazık edersiniz kendinize yoksa.

Anlaşamazsınız ayrılın. Yada ilerde evlenince ondan bi farkınız kalmaz sessiz donuk iki çift laf etmeyi canı istemeyen biri olursunuz. onunda size ilgisi kalmaz... siz iyi akıllısınız sanslısınız kı kadınlar kulübünü biliyorsunuz ben evlendikten sonra keşfettim keşke önce keşfetseydim belkide evlenmiycektim.... nişanlınızın kafasında yapısında bir eşim vardı malesef :(

Evet, benim derdim de bu sizden fikir almak istedim.

Nişanlımın evliliğe dair yani düğün, kına, ev döşeme vs hiçbir şeye hevesi yok. Maalesef. Kendisinin 2. evliliği olacak bu arada. Bu yüzden mi bilmiyorum.. Neyse söz nişan evde aile arasında oldu zaten ben öyle istedim. Sıra diğer şeylere gelince mesela şunu ne zaman yapalım, şu nasıl olsun vs gibi sorularıma tek cevabı ‘zamanı gelince olur’, ‘sürekli plan mı yapıcaz’ oluyor.
Benim heveslerim var ilk defa evlenicem dedim kaç kere ama ben böyleyim, yapım bu sevmiyorum bu evlilik süreci olaylarını saçma geliyor diyor.

Onun dışında aşırı kıskanç sosyal medyada kim ekli karışır, her şeyi sadece onunla yapayım ister.. tek başıma tatile gitmeme, spora gitmeme vs laf eder.. istemez..
Bana karşı değil belki ama etrafa karşı çok mesafeli bir insan. Görüşmek istemez, samimi olmak istemez.. sadece ikimiz olcaz onun için. İnsan sevmiyor resmen. Ama ben ailemle de vakit geçirsin, hevesli olsun yada en azından benim hevesli olduğumu algılayıp ona göre davransın istiyorum. Ne desem değiştiremedim. Değiştiremem de sanırım.

Yani kısaca ben cıvıl cıvıl o donuk.. böyle bir çiftiz. Sevdiğim için göz yumdum elimden geldiğince kıskançlıklarına, hevessizliğine vs ama artık bana da zor gelmeye başladı bu hali. Genel olarak böyle.. Mesela birşey görürüm onunla paylaşırım etiketlerim cevap vermez.. saçma geliyormuş, ne yazsınmış :) belki önemsiz bir detay ama insan düşünüyor işte. Beraber fotomuz da yok denecek kadar az var profilinde onu da benim zorumla koydu binbir kavgayla:) Hatasını da kolay kolay kabul etmez. Çok dil dökmem gerekir yani..

İyi yönleri olarakta her derdime koşar, beni hep görmek ister, ilgilenir, eli açıktır, yanyanayken de ilgilidir öper sever.. ama diğer kısımlar düşündürüyor işte..
Ben de çok mükemmel değilim dırdırım vardır, kestirip atmalarım vardır.. ama genelde bu konular yüzünden yapıyorum dırdırı..

Durum bu şekilde.. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim.. Böyle ömür geçer mi? Yoksa ben mi abartıyorum?
Yapısal olarak farklısınız sadece ayrıl denmez buna direk bence. O kadarda "vay nasını" bi durum deği. Sıkıcı bi evlilik olur ama katlanabilirim dersen devam et bence ama yok ben gelemem dersen ciddi ciddi konuş uyuşabilir miyiz de yok derse tamam o zaman 2. Kere boşanma davasıyla uğraşmaman adına burda noktalıyorum de. Uyuşma olmazsa evlilik yürümüyo malesef bi taraf isteğini söyler diğer taraf uyuşmaya çalışır bu böyledir yani ama bi taraf sürekli ben böyleyim derse o tek taraflı ilişki oluyo yoruyo yıpratıyo hayattan bezdiriyo istediğin kadar sev o ev sana zindan oluyo. Tek kanatla kuş uçmaz yani çaba göstermeli o da uyuşmak için

Evet, benim derdim de bu sizden fikir almak istedim.

Nişanlımın evliliğe dair yani düğün, kına, ev döşeme vs hiçbir şeye hevesi yok. Maalesef. Kendisinin 2. evliliği olacak bu arada. Bu yüzden mi bilmiyorum.. Neyse söz nişan evde aile arasında oldu zaten ben öyle istedim. Sıra diğer şeylere gelince mesela şunu ne zaman yapalım, şu nasıl olsun vs gibi sorularıma tek cevabı ‘zamanı gelince olur’, ‘sürekli plan mı yapıcaz’ oluyor.
Benim heveslerim var ilk defa evlenicem dedim kaç kere ama ben böyleyim, yapım bu sevmiyorum bu evlilik süreci olaylarını saçma geliyor diyor.

Onun dışında aşırı kıskanç sosyal medyada kim ekli karışır, her şeyi sadece onunla yapayım ister.. tek başıma tatile gitmeme, spora gitmeme vs laf eder.. istemez..
Bana karşı değil belki ama etrafa karşı çok mesafeli bir insan. Görüşmek istemez, samimi olmak istemez.. sadece ikimiz olcaz onun için. İnsan sevmiyor resmen. Ama ben ailemle de vakit geçirsin, hevesli olsun yada en azından benim hevesli olduğumu algılayıp ona göre davransın istiyorum. Ne desem değiştiremedim. Değiştiremem de sanırım.

Yani kısaca ben cıvıl cıvıl o donuk.. böyle bir çiftiz. Sevdiğim için göz yumdum elimden geldiğince kıskançlıklarına, hevessizliğine vs ama artık bana da zor gelmeye başladı bu hali. Genel olarak böyle.. Mesela birşey görürüm onunla paylaşırım etiketlerim cevap vermez.. saçma geliyormuş, ne yazsınmış :) belki önemsiz bir detay ama insan düşünüyor işte. Beraber fotomuz da yok denecek kadar az var profilinde onu da benim zorumla koydu binbir kavgayla:) Hatasını da kolay kolay kabul etmez. Çok dil dökmem gerekir yani..

İyi yönleri olarakta her derdime koşar, beni hep görmek ister, ilgilenir, eli açıktır, yanyanayken de ilgilidir öper sever.. ama diğer kısımlar düşündürüyor işte..
Ben de çok mükemmel değilim dırdırım vardır, kestirip atmalarım vardır.. ama genelde bu konular yüzünden yapıyorum dırdırı..

Durum bu şekilde.. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim.. Böyle ömür geçer mi? Yoksa ben mi abartıyorum?
Tablo hiç iç açıcı değil

Biz eşimle dokuz yıl önce evlenirken gayet hevesliydi hatta onun hevesi herşeyi hızlandırdı , özeni filan da çok sevimliydi ve etraftan farkedilir bi haldeydi. Hala da gözümün içine bakıp genelde memnun etmeye çalışır. Kendi tecrübemden ve aldığım evlilik terapisi eğitimi sürecinden biliyorum ki bu özen ve heves evliliğin kalitesini artırıyor. Evlilik doyumunu artırıyır daha azını yeterli görmeyin kendinize
Hep hödüklerle karşılaştığımız için azıcık fazlası yeterli geliyor. Ona da razı oluyoruz

Siz bu adamin yaninda sönüp gidersiniz. Cünkü sizin siz olmaniza ve kendi hayatinizi sürdürmenize izin vermez

Back